Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já chodím na záchod pravidelně každou noc, takže jsem zvyklá. Leju do sebe tekutiny i večer, takže se to dá čekat…No také v poslední době hůř spím, to bude tím, jak nám hlavy teď pořád šrotují
Aspoň u mě to tak určo bude. No dnešní noc byla taky nic moc
Vzbudila jsem se na šílenou bolest vpravo v podbříšku. Normálně jsem křičela bolestí
Bylo to naštěstí jen chvíli, pak to přešlo. Hrozně jsem se bála jít na záchod, že tam bude krev nebo tak něco…šla jsem až ráno a nic, tak jsem si oddechla
Asi to byli střeva, od dob, co mám endometriozu mám s nimi problémy
Pak jsem hodinu nemohla usnout a snažila se zahnat černé myšlenky ![]()
Jinak prsa mě vůbec nebolí
Minulý týden jsem měla pocit, že mám trochu citlivé bradavky a i se mi prsa zvětšila (ten rozdíl poznám jen já
, jsou pořád malé
), no ale teď vůůbec nic ![]()
Dobré ránko děvčata
.
Casi, taky si myslím že je brzo na testík, hlavu vzhůru ![]()
Holky nemáte někdo problém s krvácením z konečníků? Dříve jsem trpěla na hemeroidy. Používala jsem čípky Faktu. Ale nevím zda je můžu užívat teď? Mám zavolat do Car nebo své gynekoložce. Ach jo ![]()
Anusko ahoj a bohužel neporadím
Moje rada zní zavolat do CARu ![]()
Anus,tento problém znám
Včera jsem se na to ptala.Bylo mi řečeno,že mastičku používat můžu futr a pokud je potřeba tak i čipek si dát můžu.
Já jsem volala do Caru, pan doktor byl na sale takze mi zavola, tak snad mi rekne,ze si to mam mazat dubovkou a ze si můžu vzít čipky. Dík Kozumplíce trochu jsi me uklidnila,ze nebudu muset nekoho posilat do lekarny ![]()
Tak už jsem chytřejší
, můžu čípky a mastičky. Protože prvních 14dní je embryo vůči všemu odolné. Takže se nemám ničeho bát např. vývojových vad.
Pro ty, co odčítají test později, vlezla jsem kvůli vám do koše ![]()
a bylo tam stejný prázdno jako ráno…
To jen pro informaci, vy manipulátorky ![]()
Cassiopeia píše:
Pro ty, co odčítají test později, vlezla jsem kvůli vám do koše
a bylo tam stejný prázdno jako ráno…
To jen pro informaci, vy manipulátorky
Bylo to brzo
počkej v neděli,budou tam // jak vyšitý ![]()
Cassiopeia píše:
Marťa oprav si kontrolu, optimistko
sakra ty toho ale stíháš ![]()
Ahojte holky,
Cassi- klídek, je opravdu brzy,aby se něco ukázalo ![]()
Anus- jinak vše v pohodě?Mě dnes tak děsně bolí prsa, celou dobu stimulace nic a dnes je to fakt k nevydržení, nevím, čím to může být… ![]()
Kozum- jak se dnes cítíš?
Mimosek - mě bolela prsa celou dobu od OPU az do včerejška, dnes už ne. Ale byl to mazec bradavky velký jak hora
. Však víš jak vypadam
. Jinak se citim fajn.
Anusa- no, tak já to mám přesně naopak, mě šíleně bolí až teď ![]()