Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno, dámy, alespoň snad vám.
Nebylo mi včera nic moc, tak jsem se rozhodla, že dneska testnu.
Ani ťuk. Takže za pár dní nový pokus, ale dobře to nevypadá.
Cassiopeia píše:
Ahoj cassi a koukla ses na testík třeba dýl???Někdy dušík vyleze?Zatím je si myslím brzo,každá to tak určitě nemá vidět ty //.Kdy zkusíš zas???
Martina34 píše:
Ahoj cassi a koukla ses na testík třeba dýl???Někdy dušík vyleze?Zatím je si myslím brzo,každá to tak určitě nemá vidět ty //.Kdy zkusíš zas???
Po deseti minutách už je test neplatný.
Jestli těhotná jsem, objeví se příště čárka, jestli nejsem, tak mi ani přejícné zírání na test nepomůže.
Jen jsem byla zvědavá, jestli to, jak je mi špatně od žaludku mám tentokrát z těhu nebo je to zase moje hysterie…
Dobré ránko ![]()
Casíku, jsi 8. den, to je ještě hodně brzy. Já testovala 10. a dušík se začal objevovat asi po 5 minutách… I když píšou, že se má odečítat do 3 minut, ale já tomu dala víc
Koukám, že jsme Tě malinko vybláznili s tím testováním
Hlavně neklesej na duchu, je ještě opravdu brzy ![]()
Dobré ráno holčiny ![]()
Kasíku, ještě je opravdu brzo dělat závěry, ale to ty víš. Takže hlavu vzhůru.
Lianda píše:
Dobré ránko
Casíku, jsi 8. den, to je ještě hodně brzy. Já testovala 10. a dušík se začal objevovat asi po 5 minutách… I když píšou, že se má odečítat do 3 minut, ale já tomu dala vícKoukám, že jsme Tě malinko vybláznili s tím testováním
Hlavně neklesej na duchu, je ještě opravdu brzy
věděla jsem, že je brzy, že to nemám dělat, ale nedalo mi to
Tys měla vajíčka mimo ale jen dva dny a já čtyři, takže to cca odpovídá Tvému desátému, pokud jsi neměla nějaký supervývoj
uvidím za pár dní, zítra to nemá cenu. A taky se musím nějak dohrabat do lékárny, tady ve vsi není a já sedím furt na baráku.
Ahojky děvčátka, dobré ránko!
Koukám že je tu hned od rána docela živo…Cassi, nevěš hlavu, někomu se // čárky objeví až třeba 12-16den. To záleží na HCG v moči. Prostě si to zatím užívej a pokud ti není dobře od žaludku, je to možný příznak. Tak zatím vydrž a mysli pozitivně, on se mimísek zavčasu ozve
![]()
Cassiopeia píše:
věděla jsem, že je brzy, že to nemám dělat, ale nedalo mi toTys měla vajíčka mimo ale jen dva dny a já čtyři, takže to cca odpovídá Tvému desátému, pokud jsi neměla nějaký supervývoj
uvidím za pár dní, zítra to nemá cenu. A taky se musím nějak dohrabat do lékárny, tady ve vsi není a já sedím furt na baráku.
Já to plně chápu, já bych testila také
Ale pořád si to můžeš odůvodnit tím, že je brzy a hotovo
Několikrát jsem slyšela, že v děloze je embryům líp…tak možná se tam rychleji dělí…a rychleji se to HCG dostane do moče…fakt nevím
Já jsem také furt doma a dnes se chystám do velkoměsta na obídek s kámoškou. Nemrzne, je jen mokro, tak by to mělo jet v pohodě ![]()
Cassiopeia píše:
Dobré ránko holky ![]()
Casi, taky si myslím, že je brzy, nevěš hlavu a zkus to za pár dní ![]()
Lianda píše:
Testila dneska Lenička![]()
Ahojky Lio, jasan ![]()
Taky taky?!
Zdravím všechny holčiny,omlouvám se že moc nepíšu ale mám toho v práci až nad hlavu
![]()
Už 2.den špatně spím…Dneska to bylo ale horší, vzbudila jsem se kolem půlnoci. Musela jsem lulat, už mě to začíná i budit. A pak jsem nemohla usnout asi hodinu, jak mě pobolívá v podbřišku, to jsou změny pro tělo. No a začínají mě dost pobolívat a zvětšovat se i prsa. Takže dnešní noc naprosto bezkonkurenční…teda prozatím ![]()
Liando, máš podobnou zkušenost?
Lenuleenka píše:Lianda píše:Ahojky Lio, jasan
Testila dneska Lenička![]()
Taky taky?!
Taky taky ![]()