Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Casi a chapu dobre, ze u toho 1. IVF jste nezvolili ICSI?
ano…
on pro ni vlastně nebyl důvod, manžel je téměř v pořádku, až na rychlost… no, překvapilo nás to.
Asi mám vajíčka natvrdo ![]()
Martina34 píše:
Holky díky,já jsem tak šťastná.Nalevo prostě nebylo nic ale to neva hlavně že ten napravo mě nezradil
Marti, to je super na jeden vaječník ukázkové ![]()
Neboj, všechno dobře dopadne ![]()
Lianda píše:
Kozumplíce gratulace k mimískovi, hezky hlaď bříško a občas mu něco pěknýho řekni
Souhlasím a přidávám se, doufám že nám bude teď přibývat další a další mimuško
![]()
Parsoni, vítej mezi námy
Myslím, že se tu sešla opravdu dobrá parta a doufám, že se Ti tu s námi bude líbit ![]()
mimosek píše:
Ahoj Parsoni,tak tu vítej.Nemáš to od Opavy trochu z ruky- nemáte nic poblíž?Jinak volba dobrá i já tam chodím a jsem spokojená.
Z ruky to sice je, ale můj dr. mi teda Ostravu moc nedoporučoval. Tak si radši zajedeme do Brna, cesta nám trvá tak cca 2hodinky, to se ještě dá.
Jinak děkuji za uvítání a doufám, že se nám bude dařit tak jako už některým těhulkám
![]()
Tedy, Parsoni, 4 teriery doma…to musí být veselo
neběháš náhodou agility, parsoni jsou teď hodně oblíbený na tento sport ![]()
Kozumplice, vždyť je máš super, počkej si deset dní a uvidíš ty krásné // ![]()
Kozumi, já nevím, protože mě nedali žádnou zprávu
. Akorát vím, že den před ET mělo moje embryjko osm buněk, to jsem se o tom bavila s embryologem. Tak si myslím, že ještě trochu povyrostlo.
mimosek píše:
Kozumplice, vždyť je máš super, počkej si deset dní a uvidíš ty krásné //
Doufám ![]()
Holky úplně jste mě vyděsily těma bolestma po OPU
..?zrovna dneska se mě v práci ptali jestli přijdu druhý den po OPU do práce a já řekla že jo,tak doufám že tam neumřu ![]()
Kozumplice- v klidu, určitě ano, já vím, klid je to jediné co teď nejde, ale musíme se snažit
, uvidíš, že budou ![]()
Martina34 píše:
Holky úplně jste mě vyděsily těma bolestma po OPU..?zrovna dneska se mě v práci ptali jestli přijdu druhý den po OPU do práce a já řekla že jo,tak doufám že tam neumřu
Marti,každá to má jinak.Se mnou tam byla holka,která byla víc krát a pokaždé to měla jinak.