Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kozumplíce píše:
Marti,bude to ok![]()
![]()
Moc držím![]()
![]()
dííííky ![]()
Martina34 píše:
Holky úplně jste mě vyděsily těma bolestma po OPU..?zrovna dneska se mě v práci ptali jestli přijdu druhý den po OPU do práce a já řekla že jo,tak doufám že tam neumřu
Marti, já si teda neumím představit být v práci… A nemyslím si, že bych byla extra citlivka, ikdyž jak tady kdosi psal, každý máme práh bolesti někde jinde…
Dneska už jsem si vzala prášek, protože jsem měla i zvýšenou teplotu a je to lepší, ikdyž mám furt břicho jak balón…
No,až tak moc jsem si jídelníček neupravovala. Vzdala jsem se akorát kofeinového kafe a snažím se jíst více listové zeleniny, jo a kamarádka mi řekla míň kořenit a že skořice není dobrá, ale o uzeném mi nikdo nic neříkal. Já bych jedla to na co máš chuť, podle mě si tělo řekne co potřebuje a co ne.
Anusa12 píše:
Holky, máte upravený jídelníček, nebo jíte to co dřív? Mě pořád straší tchýně, ať se vyhýbám uzeninám, ale když mi zabíjeli![]()
tak máme domácí uzené.
Já jsem břicho nafouklé neměla,a taky si myslím,že po prvním strašným porodu nejsem žadná cíťa
Kozumplíce píše:
Marti,můžu se zeptat kolik ti je?
je mi 34
Elzina píše:Martina34 píše:Marti, já si teda neumím představit být v práci… A nemyslím si, že bych byla extra citlivka, ikdyž jak tady kdosi psal, každý máme práh bolesti někde jinde…
Holky úplně jste mě vyděsily těma bolestma po OPU..?zrovna dneska se mě v práci ptali jestli přijdu druhý den po OPU do práce a já řekla že jo,tak doufám že tam neumřu
Dneska už jsem si vzala prášek, protože jsem měla i zvýšenou teplotu a je to lepší, ikdyž mám furt břicho jak balón…
Elzi uvidím,když mi nebude dobře tak se na to vykašlu,nebudu to lámat.
Kozumplíce píše:
Ptala jsem se proto,že máš v popisku,že se snažíte 12 let
jo v poho,já se snažím o dítě 12let,byla jsem i vdaná ale manžel mě opustil,zkoušela jsem dítě s více partnerama a až tento se mnou podstupuje IVF,jsem šťastná že ho mám ![]()
Marti,buď ráda,že odešel,byl to podle mého hňup,normální chlap by to neudělal.Ale ono těch normálních je málo ![]()
Kozumplíce píše:
Marti,buď ráda,že odešel,byl to podle mého hňup,normální chlap by to neudělal.Ale ono těch normálních je málo
Souhlasím
Martina34 píše:Kozumplíce píše:jo v poho,já se snažím o dítě 12let,byla jsem i vdaná ale manžel mě opustil,zkoušela jsem dítě s více partnerama a až tento se mnou podstupuje IVF,jsem šťastná že ho mám
Ptala jsem se proto,že máš v popisku,že se snažíte 12 let
Tak ten můj nebyl moc pro ivf,ale jen kuli tomu,že nechápe,že jedno máme přirozeně a druhý ne.A tak jsem mu vysvětlila,že čekat dalších např.5 let nebudu a neměl na výběr ![]()
Kozumplíce píše:
Anus,kdy budeš testovat?
zkusim to 17.12. a pak až toho 21.12.