1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
7.12.10 19:23

kozumplíce

Kozumplíce píše:
Marti,bude to ok :-D :-D :-D
Moc držím :palec: :palec: :palec:

dííííky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 19:25

Marti,můžu se zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.12.10 19:26
Martina34 píše:
Holky úplně jste mě vyděsily těma bolestma po OPU 8-o ..?zrovna dneska se mě v práci ptali jestli přijdu druhý den po OPU do práce a já řekla že jo,tak doufám že tam neumřu :zed:

Marti, já si teda neumím představit být v práci… A nemyslím si, že bych byla extra citlivka, ikdyž jak tady kdosi psal, každý máme práh bolesti někde jinde…
Dneska už jsem si vzala prášek, protože jsem měla i zvýšenou teplotu a je to lepší, ikdyž mám furt břicho jak balón…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 19:28

No,až tak moc jsem si jídelníček neupravovala. Vzdala jsem se akorát kofeinového kafe a snažím se jíst více listové zeleniny, jo a kamarádka mi řekla míň kořenit a že skořice není dobrá, ale o uzeném mi nikdo nic neříkal. Já bych jedla to na co máš chuť, podle mě si tělo řekne co potřebuje a co ne.

Anusa12 píše:
Holky, máte upravený jídelníček, nebo jíte to co dřív? Mě pořád straší tchýně, ať se vyhýbám uzeninám, ale když mi zabíjeli :-( :-) tak máme domácí uzené.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 19:29

Já jsem břicho nafouklé neměla,a taky si myslím,že po prvním strašným porodu nejsem žadná cíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.12.10 19:40

kozumplíce

Kozumplíce píše:
Marti,můžu se zeptat kolik ti je?

je mi 34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 19:41

Ptala jsem se proto,že máš v popisku,že se snažíte 12 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.12.10 19:42

Elzi

Elzina píše:
Martina34 píše:
Holky úplně jste mě vyděsily těma bolestma po OPU 8-o ..?zrovna dneska se mě v práci ptali jestli přijdu druhý den po OPU do práce a já řekla že jo,tak doufám že tam neumřu :zed:
Marti, já si teda neumím představit být v práci… A nemyslím si, že bych byla extra citlivka, ikdyž jak tady kdosi psal, každý máme práh bolesti někde jinde…
Dneska už jsem si vzala prášek, protože jsem měla i zvýšenou teplotu a je to lepší, ikdyž mám furt břicho jak balón…

Elzi uvidím,když mi nebude dobře tak se na to vykašlu,nebudu to lámat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.12.10 19:43

kozumplíce

Kozumplíce píše:

jo v poho,já se snažím o dítě 12let,byla jsem i vdaná ale manžel mě opustil,zkoušela jsem dítě s více partnerama a až tento se mnou podstupuje IVF,jsem šťastná že ho mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 19:46

Marti,buď ráda,že odešel,byl to podle mého hňup,normální chlap by to neudělal.Ale ono těch normálních je málo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.12.10 19:48
Kozumplíce píše:
Marti,buď ráda,že odešel,byl to podle mého hňup,normální chlap by to neudělal.Ale ono těch normálních je málo :-(

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 19:48

Anus,kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 19:49
Je fakt, že někteří chlapi to prostě nedávaj. Mě překvapilo uvažování mého chlapa, který mě celou dobu opravdu podporuje a je skvělej, ale pak zněj jednou vypadlo, že to bere jako své selhání, při tom to že nemůžeme mít děti je jasně z mé strany. :nevim:
Martina34 píše:
Kozumplíce píše:
jo v poho,já se snažím o dítě 12let,byla jsem i vdaná ale manžel mě opustil,zkoušela jsem dítě s více partnerama a až tento se mnou podstupuje IVF,jsem šťastná že ho mám :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 19:52

Tak ten můj nebyl moc pro ivf,ale jen kuli tomu,že nechápe,že jedno máme přirozeně a druhý ne.A tak jsem mu vysvětlila,že čekat dalších např.5 let nebudu a neměl na výběr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.12.10 20:00
Kozumplíce píše:
Anus,kdy budeš testovat?

zkusim to 17.12. a pak až toho 21.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek