1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1527
8.12.10 12:52
mimosek píše:
Ahojte holky,
Cassi- klídek, je opravdu brzy,aby se něco ukázalo :-)
Anus- jinak vše v pohodě?Mě dnes tak děsně bolí prsa, celou dobu stimulace nic a dnes je to fakt k nevydržení, nevím, čím to může být… :nevim:
Kozum- jak se dnes cítíš?

Děkuji za optání,dobře.Jinak mě taky bolí prsa,celý a trvá to už taky od stimulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 13:34

Martina34

Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
8.12.10 13:35
Martina34 píše:
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocit :pankac:

Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 13:52
Martina34 píše:
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocit :pankac:

Ani mě to nijak nedochází- vůbec mi nepřipadne, že bych v bříšku měla nějaké bobísky :nevim:, ale snad to bude brzy jinak… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 13:54
Kozumplíce píše:
Martina34 píše:

Ani já dnes nemám čas nad tím přemýšlet- manžel potřebuje nutně nové pneu a nemůžem sehnat, tak hledám,hledám…najít nemohu :-) a tím nemyslím na to,co se právě děje v bříšku :-)

Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 13:56

Jejda, poslední vzkázek pro Kozum se nějak zasukoval s jejím, ale snad si to přebereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
8.12.10 14:10

Holky,tak máme ještě 2 mrazáčky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.12.10 14:27
Kozumplíce píše:
Martina34 píše:

souhlasím, já přemýšlím nad tím že až přijdu ve středu do prace tak se zblaznim :lol:

Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.12.10 14:27
Kozumplíce píše:

my nemáme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.12.10 14:30

mimosku zkus firmu vivacar sice sidli v břeclavi ale my od ich máme spoustu pneu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
8.12.10 14:33
Anusa12 píše:
Kozumplíce píše:
my nemáme :-(

Taky žádny už nebudeš potřebovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
8.12.10 14:46
Cassiopeia píše:
Pro ty, co odčítají test později, vlezla jsem kvůli vám do koše :mrgreen:
a bylo tam stejný prázdno jako ráno…
To jen pro informaci, vy manipulátorky :mrgreen:
:mrgreen: Když je brzy, tak je holt brzy i v koši :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
8.12.10 14:48
Kozumplíce píše:
Martina34 píše:
Šťastný to člověk, že dokáže nad tím nepřemýšlet :lol:Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
8.12.10 14:50

My kupovali 2× pneu na nejlevnejsipneu.cz a spokojenost, prislo to az domu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 15:01

No holky, díky za rady, ale ani na jednom naše „atipy“ nemají :nevim: a když už se nám podaří, že je někde mají skladem, objednám, tak za chvíli volají, že nejsou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí