Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mimosek píše:
Ahojte holky,
Cassi- klídek, je opravdu brzy,aby se něco ukázalo
Anus- jinak vše v pohodě?Mě dnes tak děsně bolí prsa, celou dobu stimulace nic a dnes je to fakt k nevydržení, nevím, čím to může být…
Kozum- jak se dnes cítíš?
Děkuji za optání,dobře.Jinak mě taky bolí prsa,celý a trvá to už taky od stimulky.
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocit ![]()
Martina34 píše:
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocit
Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím ![]()
Martina34 píše:
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocit
Ani mě to nijak nedochází- vůbec mi nepřipadne, že bych v bříšku měla nějaké bobísky
, ale snad to bude brzy jinak… ![]()
Kozumplíce píše:Martina34 píše:
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocitAni já dnes nemám čas nad tím přemýšlet- manžel potřebuje nutně nové pneu a nemůžem sehnat, tak hledám,hledám…najít nemohu
Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlíma tím nemyslím na to,co se právě děje v bříšku
Jejda, poslední vzkázek pro Kozum se nějak zasukoval s jejím, ale snad si to přebereš ![]()
Kozumplíce píše:Martina34 píše:
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocitsouhlasím, já přemýšlím nad tím že až přijdu ve středu do prace tak se zblaznim
Já nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím
mimosku zkus firmu vivacar sice sidli v břeclavi ale my od ich máme spoustu pneu
Anusa12 píše:Kozumplíce píše:my nemáme
Holky,tak máme ještě 2 mrazáčky
Taky žádny už nebudeš potřebovat ![]()
Cassiopeia píše:
Pro ty, co odčítají test později, vlezla jsem kvůli vám do koše
a bylo tam stejný prázdno jako ráno…
To jen pro informaci, vy manipulátorky
Kozumplíce píše:Martina34 píše:Šťastný to člověk, že dokáže nad tím nepřemýšlet
Holky tak mě nebolej,ale dnes už mě bolí břuch..já vám tak závidím že už máte bobíšky v bříšku,to musí bejt krásnej pocitJá nevím jak je to možný,ale zatím mi to nějak asi nedochází,protože nad tím vůbec nepřemýšlím
My kupovali 2× pneu na nejlevnejsipneu.cz a spokojenost, prislo to az domu ![]()
No holky, díky za rady, ale ani na jednom naše „atipy“ nemají
a když už se nám podaří, že je někde mají skladem, objednám, tak za chvíli volají, že nejsou… ![]()