1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
8.12.10 19:21

Elzi

ahoj holky,všechny zdravím :mavam:
Elzi to je šok,to jsem absolutně nečekala.Je mi to tak strašně líto.Jediná útěcha je snad to že krásně reaguješ na stimulku a měla jsi tolik vajíček.Myslíš že Brno je super volba,jsou tam vyhlášený.Posílám pohlazení alespoň po netu :hug: :hug: :hug: .Drž se holka naše :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 19:21
Elzina píše:
Ahoj holky,slibila jsem podat zpravu, tak tak cinim, ikdyz mi neni vubec do zpevu :cry:
Z 10 vajicek se metodou ICSI neoplodnilo ani jedno, pry je to pro kolektiv Fertimedu v Olomouci jedna velka zahada, jelikoz bylo vse v naprostem poradku, jak u mne, tak u partnera.
Takze prerusujeme snahy - resp. jdu v po na gyndu na konzultaci ke svemu lekari a kazdopadne koncime ve Fertimedu - na zaklade mnoha negativni reakci a referenci, ktere jsem nechtela brat v potaz, jelikoz jsem si naivne myslela, ze kdyz jsme v poradku, neni co zkazit. Pujdeme do Brna do UNICA.
Preji vam vsem hodne stesti a at se Vam vsem zadari. Tfuj tfuj tfuj :hug:

Elzi, to mne mrzí, o tom si myslím své- před chvílí jsem to tu psala, jako odpověď, že tohle je neprokazatelný byznys a pokud doktoři chtějí kšeft…a co jim jak dokážeme?…Náš osud je holt v jejich rukách, buď nám chcou pomoct, nebo z nás chtějí tahat prašule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.12.10 19:23
Anusa12 píše:
Elzi, mě osobně překvapilo že mi odebrali 12vajuch z toho 10oplodnili zůstalo 7embryi a v konečném důsledku zbyly jen 2 středně vyvinutá. Tím se nechci zastávat centra, v žádném případě!!! Hlavu zvhůru a udělej si radost. Zajdi na masáž nebo na nákupy. :kytka:

Je to tezke, aspon nejake Ti zbyly, me jich odebrali 13 a neoplodnili ani jedno :-( Proc, kdyz je vsechno v poradku… Hledam to na netu, jestli s tim nema nikdy zkusenost a nikde jsem podobnou zkusenost nenasla. Vzdy se oplodnili - v nekterych pripadech z toho nebylo tehotenstvi, ale to uz je vec druha. Hlava mi nebere, proc se neoplodnili, kdyz je vsechno OK :-(
Omlouvam se holky, ze vas tim zahlcuji, tezko se mi s tim pere :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 19:24

Martina

holky můžete mi někdo poradit?páchal někdo z vás gonal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.12.10 19:24
Martina34 píše:
ahoj holky,všechny zdravím :mavam:
Elzi to je šok,to jsem absolutně nečekala.Je mi to tak strašně líto.Jediná útěcha je snad to že krásně reaguješ na stimulku a měla jsi tolik vajíček.Myslíš že Brno je super volba,jsou tam vyhlášený.Posílám pohlazení alespoň po netu :hug: :hug: :hug: .Drž se holka naše :hug:

Děkuji Marti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.12.10 19:25
mimosek píše:
Elzina píše:
Ahoj holky,slibila jsem podat zpravu, tak tak cinim, ikdyz mi neni vubec do zpevu :cry:
Z 10 vajicek se metodou ICSI neoplodnilo ani jedno, pry je to pro kolektiv Fertimedu v Olomouci jedna velka zahada, jelikoz bylo vse v naprostem poradku, jak u mne, tak u partnera.
Takze prerusujeme snahy - resp. jdu v po na gyndu na konzultaci ke svemu lekari a kazdopadne koncime ve Fertimedu - na zaklade mnoha negativni reakci a referenci, ktere jsem nechtela brat v potaz, jelikoz jsem si naivne myslela, ze kdyz jsme v poradku, neni co zkazit. Pujdeme do Brna do UNICA.
Preji vam vsem hodne stesti a at se Vam vsem zadari. Tfuj tfuj tfuj :hug:
Elzi, to mne mrzí, o tom si myslím své- před chvílí jsem to tu psala, jako odpověď, že tohle je neprokazatelný byznys a pokud doktoři chtějí kšeft…a co jim jak dokážeme?…Náš osud je holt v jejich rukách, buď nám chcou pomoct, nebo z nás chtějí tahat prašule…

Mas naprostou pravdu. Casem se s tim poperu a zacneme znova a jinde, ale sok je to veliky :-(
Dekuji za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 19:26

Elzi

Elzina píše:
Anusa12 píše:
Elzi, mě osobně překvapilo že mi odebrali 12vajuch z toho 10oplodnili zůstalo 7embryi a v konečném důsledku zbyly jen 2 středně vyvinutá. Tím se nechci zastávat centra, v žádném případě!!! Hlavu zvhůru a udělej si radost. Zajdi na masáž nebo na nákupy. :kytka:
Je to tezke, aspon nejake Ti zbyly, me jich odebrali 13 a neoplodnili ani jedno :-( Proc, kdyz je vsechno v poradku… Hledam to na netu, jestli s tim nema nikdy zkusenost a nikde jsem podobnou zkusenost nenasla. Vzdy se oplodnili - v nekterych pripadech z toho nebylo tehotenstvi, ale to uz je vec druha. Hlava mi nebere, proc se neoplodnili, kdyz je vsechno OK :-(
Omlouvam se holky, ze vas tim zahlcuji, tezko se mi s tim pere :-(

Elzi dnes jsem byla na jiné diskuzi kde psala holčina že se jí taky ani jedno neoplodnilo a taky měla ICSI.neměla ale tolik vajíček,ale i tak je to záhada,nechápu to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 19:27
Elzina píše:
Anusa12 píše:
Omlouvam se holky, ze vas tim zahlcuji, tezko se mi s tim pere :-(

Elzi, nezahlcuješ, jen piš, ať to jde ven!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 19:30
Martina34 píše:

nn, já puregon a myslím, že dost velké dávky- prvně 350, potom 400 :nevim:, např. v porovnání s Anusou je to hodně a stejně vajuch bylo jen 5, přitom já byla v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.12.10 19:30

Holky, me asi nejvice dostalo to, ze mi MUDr. rekla, ze otehotnet v nasem pripade, by byl maly zazrak, kdyz vidi tento vysledek…
Co to je sakra za reci, kdyz jsme oba v poradku??? ja to fakt nechapu :-(
Marti - na ktere diskuzi to prosim bylo? nevis podrobnosti, byla jinak taky OK i partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 19:34
Elzina píše:
Holky, me asi nejvice dostalo to, ze mi MUDr. rekla, ze otehotnet v nasem pripade, by byl maly zazrak, kdyz vidi tento vysledek…
Marti - na ktere diskuzi to prosim bylo? nevis podrobnosti, byla jinak taky OK i partner?

Elzi, můžu se zeptat, jaký byl důvod jít do IVF? Měli jste špatný spermiogram? Toto celé nesedí, kdyby bylo aspon jedno-dvě, prosím, to se dá pochopit,ale tohle ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 19:34

Elzi

Elzina píše:

Elzi je to diskuze na dámě,zkusím to zjistit ano?Prosím tě co to je dr.???jak ti tohle někdo může říct?!zrovna bych jí nakopala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 19:35

mimosek

mimosek píše:
Martina34 píše:
nn, já puregon a myslím, že dost velké dávky- prvně 350, potom 400 :nevim:, např. v porovnání s Anusou je to hodně a stejně vajuch bylo jen 5, přitom já byla v pořádku

mimosku já bych potřebovala s něčím poradit víš,proto se ptám kdo píchal gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.12.10 19:37
mimosek píše:
Elzina píše:
Elzi, můžu se zeptat, jaký byl důvod jít do IVF? Měli jste špatný spermiogram? Toto celé nesedí, kdyby bylo aspon jedno-dvě, prosím, to se dá pochopit,ale tohle ne

Ptát se samozrejme muzes, duvod byl ten, ze se nam 1,5 roku nedarilo, nedarilo se ani IUI a tak jsme se rozhodli pro IVF. Spermiogram OK, genetika OK, zkrátka vsechna vysetreni OK.
Laparoskopii mi i pres mou vyslovnou zadost odmítli udělat, prý CAR nemá důvod ji dělat, jelikož jsem vždy byla v pořádku ve všech směrech, žádná záněty, apod.
Mazec, co :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 19:38
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosku já bych potřebovala s něčím poradit víš,proto se ptám kdo píchal gonal.

Jasně, to jsem pochopila, jen jsem ti chtěla odpovědět, aby jsi věděla, že vše poctivě čteme :-), třeba se přidá někdo, kdo měl gonal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí