1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
9.12.10 07:54

Jinak dobré ráno, dámy :)
Masche gratuluji ke zkoušce :)
Jsem už nějakou dobu v domácnosti a krapet mě žere svědomí, že fakt, ale fakt nic nedělám, krom koníčků a jiné třeba studují při zaměstnání. Ale naučila jsem se ty nepříjemné pocity ignorovat :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.12.10 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 07:55
:palec: :potlesk: :huban:
Lianda píše:
Jen ty starší testy fakt vždy zesvětlají, ten rozdíl ve skutečnosti není až tak velký, jak to na té fotce vypadá…ale čárka se objevuje dříve a je maaalinko silnější :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 07:58
Lianda píše:
A v noci dobrý :andel: Dnes večer zavádím poslední crinone, tak pak už tu mrchu snad živit nebudu :mrgreen:

no, výrobu progesteronu pak přebírá placenta… (v normálu od žlutého tělíska, které se nám díky IVF nevytvořilo, tak to nahrazujem jinak) takže se na to budem muset zeptat doktora, protože jsem taky slyšela, že na EM je dobrý lék těhotenství, protože není cyklus, co pracuje se sliznicí. A jak dlouho tedy EM ucítíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.12.10 08:00

lianda

Lianda píše:
Jen ty starší testy fakt vždy zesvětlají, ten rozdíl ve skutečnosti není až tak velký, jak to na té fotce vypadá…ale čárka se objevuje dříve a je maaalinko silnější :andel:

Liandi :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 08:00

Lianda - za chvíli už bude silná jako kontrolní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 08:01
Casíku, mě trvalo hrozně dlouho než jsem se k tomu dokopala. Pak až hrozba, že s nedokončeným vzděláním bych nesměla učit mě přinutila jít do toho. Ale je to docela síla.
Cassiopeia píše:
Jinak dobré ráno, dámy :)
Mische gratuluji ke zkoušce :)
Jsem už nějakou dobu v domácnosti a krapet mě žere svědomí, že fakt, ale fakt nic nedělám, krom koníčků a jiné třeba studují při zaměstnání. Ale naučila jsem se ty nepříjemné pocity ignorovat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 08:03
Mascha píše:
Casíku, mě trvalo hrozně dlouho než jsem se k tomu dokopala. Pak až hrozba, že s nedokončeným vzděláním bych nesměla učit mě přinutila jít do toho. Ale je to docela síla.

no kámošky, co to dělají, se před zkouškovým pravidelně hroutí, a já tohle nesnášela, po matuře na gymplu to byl jeden z důvodů, proč se mi nechtělo na vysokou. Tak jsem si udělala zdrávku 8-)
Jedna si udělala bakaláře ošetřovatelství, skončila a konstatovala, že neví, k čemu jí to bude…
Co učíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 08:06
První stupeň, takže vlastně všechno :mrgreen:
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
no kámošky, co to dělají, se před zkouškovým pravidelně hroutí, a já tohle nesnášela, po matuře na gymplu to byl jeden z důvodů, proč se mi nechtělo na vysokou. Tak jsem si udělala zdrávku 8-)
Jedna si udělala bakaláře ošetřovatelství, skončila a konstatovala, že neví, k čemu jí to bude…
Co učíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.12.10 08:14

cassiopeia

Cassiopeia píše:
Martina34 píše:
Cassiopeia píše:
Marti, píchala jsem Gonal, co potřebuješ?

Dobré ránko děvčátka :mavam: :mavam: :mavam:

Cassi takže dostala jsem 2 pera,v jednom 900 a ve druhým 450.Sestra mi řekla že v každém je navíc 75 na odstříkávání ale že nemám odstříkávat a rovnou píchat.No a já jsem teď chtěla z těch dvou těch 75 /2× 75=150 má dávka/posledních vymáčknout a za boha mi to nejde,tak teď nevím co s tím???Nastavila jsem na tom peru 75,nemám třeba nastavit 0???

přetáhnu sem včerejší odpověď z druhého fora:
Je tam zbyteček, ale nedá se spolehnout na to, že je tam celých sedmdesát pět. V té devítistovce ano, ale ve čtyřista padesátce mi zbylo míň… Na CAR nechali na mě, jestli risknu, že to vyjde, nebo si zaplatím další injekce (jednotlivé dávky už nejsou v peru) Dělá se to, aby pacientka ušetřila za ty vysoké poplatky.

když nastavíš nulu, nepůjde to vytáhnout, jestli dobře chápu, nejde Ti vytáhnout ten koneček, když nastavíš 75? nastav třeba padesát… nebo to první, co je pod 75… když to nepůjde, tak to zas sniž… a pak zavolej do CAR, kolik Ti chybí a co máš dělat, je to už na dnešní dávku?

no cassi já si dokoupila dalších 900 takže injekce mám to je v poho,jen jsem chtěla využít vše ale prostě to nejde vymáčknout,tak si připadám jako pitomec :zed: .dííííky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 08:14
Mascha píše:
První stupeň, takže vlastně všechno :mrgreen:

nojo, to se nedivím, že chceš dítko, když jsi furt mezi nimi :)
Tak první stupeň je ještě vcelku kočírovatelný, ne? :)
I když známá taky vykládala, jak si děti nechtěly dát vyvrátit, že krávy nejsou fialové, když to viděly v televizi (zvlášť když rodiče doma utrousí, že paní učitelka taky nemá vždycky pravdu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 08:16
Martina34 píše:
no cassi já si dokoupila dalších 900 takže injekce mám to je v poho,jen jsem chtěla využít vše ale prostě to nejde vymáčknout,tak si připadám jako pitomec :zed: .dííííky :hug:

a jde to natáhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.12.10 08:33

cassiopeia

Cassiopeia píše:
Martina34 píše:
no cassi já si dokoupila dalších 900 takže injekce mám to je v poho,jen jsem chtěla využít vše ale prostě to nejde vymáčknout,tak si připadám jako pitomec :zed: .dííííky :hug:
a jde to natáhnout?

nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 08:44
Martina34 píše:
a jde to natáhnout?
nejde

tak postupně ubírej z nastavení… prostě tam toho zbylo málo, říkaly sestry, že to není nikdy stejně.
A malý zbytek tam zůstane tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.12.10 09:12

Dobré ránko holky :) , jak se vám vede? Já jsem se opět vzbudila s bolestí v zádech.

Mascho gratuluji ke zkoušce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 09:24
Anusa12 píše:
Dobré ránko holky :) , jak se vám vede? Já jsem se opět vzbudila s bolestí v zádech.Mascho gratuluji ke zkoušce.

ale ty nemáš endometriozu, že?
Mě pobolívají záda, vaječník a prsa. Prsa tedy dva dny už pomalu přestávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí