Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mimosku, jak se dnes cítíš? Já nemohu dospat. Těšila jsem se jak budu na PN pěkně dlouho spinkat a vstávám skoro stejně jako když chodím do práce. Jo zvyk je zvyk ![]()
Cassiopeia píše:
Marti, píchala jsem Gonal, co potřebuješ?
Dobré ránko děvčátka
![]()
Cassi takže dostala jsem 2 pera,v jednom 900 a ve druhým 450.Sestra mi řekla že v každém je navíc 75 na odstříkávání ale že nemám odstříkávat a rovnou píchat.No a já jsem teď chtěla z těch dvou těch 75 /2× 75=150 má dávka/posledních vymáčknout a za boha mi to nejde,tak teď nevím co s tím???Nastavila jsem na tom peru 75,nemám třeba nastavit 0???
Ahoj Liandi
šup šup co testík???dnes už v noci dobrý???
Mascha píše:
Holky, tak tu zkoušku mám za dvě
Mascho veliká gratulace,blahopřeju,ty jsi ale šprtka ![]()
Martina34 píše:Mascha píše:Mascho veliká gratulace,blahopřeju,ty jsi ale šprtka
Mascha píše:
Marti, ani jsem pořádně nevěděla co tam píšu, fakt mě nebylo dobře, tak jsem ráda, že to dopadlo
Tak hlavně že jsi to zvládla.A jak ti je??
Martina34 píše:Mascha píše:Tak hlavně že jsi to zvládla.A jak ti je??
Marti, ani jsem pořádně nevěděla co tam píšu, fakt mě nebylo dobře, tak jsem ráda, že to dopadlo
A v noci dobrý
Dnes večer zavádím poslední crinone, tak pak už tu mrchu snad živit nebudu ![]()
Liando, zachvilku to budou dvě tlustice
Dáš nám sem fotečku, ať se můžeme pokochat.
Jen ty starší testy fakt vždy zesvětlají, ten rozdíl ve skutečnosti není až tak velký, jak to na té fotce vypadá…ale čárka se objevuje dříve a je maaalinko silnější ![]()
Martina34 píše:Cassiopeia píše:
Marti, píchala jsem Gonal, co potřebuješ?Dobré ránko děvčátka
Cassi takže dostala jsem 2 pera,v jednom 900 a ve druhým 450.Sestra mi řekla že v každém je navíc 75 na odstříkávání ale že nemám odstříkávat a rovnou píchat.No a já jsem teď chtěla z těch dvou těch 75 /2× 75=150 má dávka/posledních vymáčknout a za boha mi to nejde,tak teď nevím co s tím???Nastavila jsem na tom peru 75,nemám třeba nastavit 0???![]()
![]()
přetáhnu sem včerejší odpověď z druhého fora:
Je tam zbyteček, ale nedá se spolehnout na to, že je tam celých sedmdesát pět. V té devítistovce ano, ale ve čtyřista padesátce mi zbylo míň… Na CAR nechali na mě, jestli risknu, že to vyjde, nebo si zaplatím další injekce (jednotlivé dávky už nejsou v peru) Dělá se to, aby pacientka ušetřila za ty vysoké poplatky.
když nastavíš nulu, nepůjde to vytáhnout, jestli dobře chápu, nejde Ti vytáhnout ten koneček, když nastavíš 75? nastav třeba padesát… nebo to první, co je pod 75… když to nepůjde, tak to zas sniž… a pak zavolej do CAR, kolik Ti chybí a co máš dělat, je to už na dnešní dávku?