Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassiopeia píše:Lenuleenka píše:nádhera
Ahojky holky![]()
![]()
Včera se mi nechtělo moc psát, je mi i dnes nějak divně od žaludku a občas se cítím i malátná…Takže hodně odpočívám.
Jinak se chci taky pochlubit s //
taky jsem malátná a je mi divně od žaludku, ale // nemám, taková jsem kouzelnice
Jednou mi takhle bylo blivno ještě dva dny menstruace…
Mascha píše:
Cassíku, zkoušela si testovat i dnes, nebo čekáš až na dýl?
čekám. Krom toho jsem ještě nevytáhla paty z baráku, až dneska jedu do Prahy, tak se stavím v nějaké lékárně. Měli jsme tu řemeslníky a konečně máme obývací stěnu
ještě toho hodně zbývá, ale každý posun potěší ![]()
Leni, krásné čárečky ![]()
Já mám Tibetského teriéra a taky jsem tuhle chtěla využít služeb salonu krásy pro pejsky… Paní řekla, že je lepší, když tam paniček není, že pejsci pak lépe drží. Tak jsem dala paní instrukce, že ho chci tak na 3-5 cm, že chci mít z něj opět štěňátko
a na dvě hoďky jsem šla do blízkého obchodního centra. Po dvou hodinách jsem se vrátila, před salonem už netrpělivě čekali další zájemci o stříhání. Vejdu dovnitř a teď jsem nevěděla, zda mám nadávat nebo se smát. Zvolila jsem druhou možnost. Můj chlupatý tibeťák měl tělíčko dohola, paní nestihla ovšem nohy, hlavu a ocas, vypadal strašně
Paní mou poznámku o štěňátku vzala vážně a prostě ho vzala strojkem !
Dalších asi 15 minut se pokoušela pokračovat, ale chlupáč byl už nervní, chtěl zachránit a za dvěřma přelapovali ty další klienti…nakonec jsem řekla paní, že to nemá cenu, že si ho doholím doma, že ho tady nebudu dál týrat. Paní byla celá vyplašená, tajně mi půjčila svůj vlastní strojek, aby to vedoucí neviděl a byla moc ráda, že na ní neřvu
Dodělala jsem to druhý den, trvalo mi to další 2 hodiny, tibeťák má opravdu hooodně chlupů
Po 2 měsících měl střih, který jsem si představovala…no do té doby jsem furt čekali, až se nám vrátí náš pejsek ![]()
ještě, že mám kočky ![]()
jednu jsem nedávno přinesla z umisťovací výstavy, neochočenou… teď už si pomalu zvyká, po měsíci a půl, je to malá dračice ![]()
Cassiopeia píše:Mascha píše:čekám. Krom toho jsem ještě nevytáhla paty z baráku, až dneska jedu do Prahy, tak se stavím v nějaké lékárně. Měli jsme tu řemeslníky a konečně máme obývací stěnu
Cassíku, zkoušela si testovat i dnes, nebo čekáš až na dýl?ještě toho hodně zbývá, ale každý posun potěší
Maschi - tak to teda gratuluji.
Já bych na to teda neměla ![]()
Leni - krásné čárky, já už chci taky. To brzo, když si od včerejška teprve píchám a to ještě mám dlouhý protokol ![]()
Jejda vy snad každá máte doma nějaké zvířatko?? Já mám jen manžu ![]()
Lianda píše:
Anuš, ten se také počítá![]()
Uf to jsem si oddychla ![]()
Lianda píše:
Nevíte někdo o nějakém volném koťátku, co hledá domov
na úplně malá koťátka teď není doba, budou na jaře…
ale šestiměsíčních koťat je spousta
Myslím, že o víkendu bude umisťovací výstava, pokud nebyla ten minulý.
Bráška naší kočky je ještě furt v útulku…
Mascha píše:
Předěláváte baráček?
Stěhovali jsme se z malého bytu do velkého domu. Teď postupně zařizujeme. Jde to pomalu, na všechno se dneska čeká.