Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassiopeia píše:Elzina píše:Předat dokumentaci Ti nemohou kvůli pojišťovně, ale myslím, že máš právo do ní nahlížet a chtít kopie, zkusím to zjistit.
Lenulko, to me taky napadlo. Dost se cukali, kdyz jsem to po nich chtela, nakonec mi rekli, ze si mam pozadat o vypis z karty, ktery mi do cca 6 tydnu za poplatek daji, vic nic pry ne.
Mamka ma pravdu, souhlasim s tim, celkove je to podle me nepruhledny byznys…
Diky moc Cassi - ja si teda laicky myslim, ze bych mela mit pravo alespon na zaznam o tom, co s temi embrii provadeli a na vypis z karty v CAR…
Cassiopeia píše:mimosek píše:Teď jsem přijela z Prahy a testíky v kabelce… takže zítra… už je mi zase zle od žaludku
Cassi, co ty- kdy to zkusíš znovu? To jsou určitě nervy,že?
Uvidíme
Drzim moc palec!!!!! ![]()
Mimosku dělala jsi si už výplach aby jsi odstranila crinone?
Cassiopeia píše:
ELZI - Práva pacientů„Mnohem
zásadnější jsou nová oprávnění, přiznaná pacientům od 15. května
2007. Především pak oprávnění do dokumentace v přítomnosti
zdravotnického pracovníka osobně nahlížet. Na toto oprávnění je navázáno právo požadovat z dokumentace výpisy, opisy a kopie.“To je v tom Vademecum pacienta
na straně 31 toho PDF dokumentu.
Příspěvek upraven 09.12.10 v 16:48
Super, ctu to ted postupne, tak jsem se k tomuto Tvemu prispevku dostala az ted. Moc dekuji!!!!!!!
Lenuleenka píše:Elzina píše:Elzinko, tak je to správně! Nevzdát se a bojovat!!!Kozumplíce píše:Kozumplice, dekuji za podporu…
Elzí,nechci se k tomu vracet,ale napsat to musím-je mi strašně líto co se staloDržím pěstičky.
Jak jsem psala vyse, nenecham to tak. Je to u me asi zpusob, jak se s tim vyrovnat, takze patram, volam, resim a hned v utery jedeme na kliniku do Brna. Verim, ze se na nas stesti jeste usmeje.
V Unice Vám určitě poradí co a jak dál, společně najdete vhodné řešení, ke spokojenosti všechVyníkající je MUDr. Frgala, můžu z vlastní zkušenosti doporučit, já s ním byla strašně spokojená!!! Máš volbu doktora, na recepci se Vás stejně asi budou ptát. Přeju strašně moc štěstíčka
A děkuju, taky Ti je v co nejkratším čase mocinky přeju
Lenulko - to jsem rada, ze mam aspon nejaky tip, obecne me spoustu znamych z oblasti gynekologie posila do UNICI, ale nemela jsem konkretni jmeno lekare, tak tohle jmeno si zapamatuju, jelikoz mam rada frgaly
![]()
mimosek píše:Cassiopeia píše:tak to je pěknémimosek píše:já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým, já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně
mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberu
naopak rychle shodim, kdyz mam treba stres a den min jim…
Elzina píše:mimosek píše:mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberuCassiopeia píše:áhotak to je pěknémimosek píše:já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým, já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně
Mascha píše:
Tak to já jsem do třiceti taky neměla problém s váhou. Muší váha jsem tedy nebyla, spíš takový slovanský typ, ale měla jsem stále stejnou váhu, která mě vyhovovala. No a po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím
Elzina píše:mimosek píše:mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberuCassiopeia píše:áhotak to je pěknémimosek píše:já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře
Mascho nestras, mam za mesic 30
![]()
já jsem přibrala po antikocenpci a díky dalším jiným hormonům 20kg za dva roky. A to se nepřejídám, chodím 3× týdně cvičit. život je nespravedlivej.
To mi nikdo neřekl
, mě paní doktorka řekla, že si to mám vždy vytřít prstíkem ![]()
Anusa12 píše:
Mimosku dělala jsi si už výplach aby jsi odstranila crinone?
Jo, tak to máme úplně stejný ![]()
Elzina píše:mimosek píše:mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberuCassiopeia píše:tak to je pěknémimosek píše:já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře
Elzina píše:Mascha píše:Mascho nestras, mam za mesic 30
Tak to já jsem do třiceti taky neměla problém s váhou. Muší váha jsem tedy nebyla, spíš takový slovanský typ, ale měla jsem stále stejnou váhu, která mě vyhovovala. No a po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím
![]()
![]()
Já už mám 37,tak mě to nějak minulo…klid Elzi, to nás nemůže potkat ani po třicítce
![]()
Elzina píše:Mascha píše:Mascho nestras, mam za mesic 30
![]()
![]()
No mě říkala dělat výplachy nebo prstík
. Tak já zkusím prstík
.
No já bych z výplachu měla trochu strach-co kdyby jsi vypláchla i mimiska- myslíš, že to není možné?
Anusa12 píše:
No mě říkala dělat výplachy nebo prstík. Tak já zkusím prstík
.