1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
9.12.10 19:02
Cassiopeia píše:
Elzina píše:
Lenulko, to me taky napadlo. Dost se cukali, kdyz jsem to po nich chtela, nakonec mi rekli, ze si mam pozadat o vypis z karty, ktery mi do cca 6 tydnu za poplatek daji, vic nic pry ne.
Mamka ma pravdu, souhlasim s tim, celkove je to podle me nepruhledny byznys…
Předat dokumentaci Ti nemohou kvůli pojišťovně, ale myslím, že máš právo do ní nahlížet a chtít kopie, zkusím to zjistit.

Diky moc Cassi - ja si teda laicky myslim, ze bych mela mit pravo alespon na zaznam o tom, co s temi embrii provadeli a na vypis z karty v CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:03
Cassiopeia píše:
mimosek píše:
Cassi, co ty- kdy to zkusíš znovu? To jsou určitě nervy,že? :-(
Teď jsem přijela z Prahy a testíky v kabelce… takže zítra… už je mi zase zle od žaludku :mrgreen:
Uvidíme :wink:

Drzim moc palec!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.12.10 19:03

Mimosku dělala jsi si už výplach aby jsi odstranila crinone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:04
Cassiopeia píše:
ELZI - Práva pacientů

„Mnohem
zásadnější jsou nová oprávnění, přiznaná pacientům od 15. května
2007. Především pak oprávnění do dokumentace v přítomnosti
zdravotnického pracovníka osobně nahlížet. Na toto oprávnění je navázáno právo požadovat z dokumentace výpisy, opisy a kopie.“

To je v tom Vademecum pacienta

na straně 31 toho PDF dokumentu.

Příspěvek upraven 09.12.10 v 16:48

Super, ctu to ted postupne, tak jsem se k tomuto Tvemu prispevku dostala az ted. Moc dekuji!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:07
Lenuleenka píše:
Elzina píše:
Kozumplíce píše:
Elzí,nechci se k tomu vracet,ale napsat to musím-je mi strašně líto co se stalo :-( Držím pěstičky.
Kozumplice, dekuji za podporu…
Jak jsem psala vyse, nenecham to tak. Je to u me asi zpusob, jak se s tim vyrovnat, takze patram, volam, resim a hned v utery jedeme na kliniku do Brna. Verim, ze se na nas stesti jeste usmeje.
Elzinko, tak je to správně! Nevzdát se a bojovat!!!
V Unice Vám určitě poradí co a jak dál, společně najdete vhodné řešení, ke spokojenosti všech :hug: Vyníkající je MUDr. Frgala, můžu z vlastní zkušenosti doporučit, já s ním byla strašně spokojená!!! Máš volbu doktora, na recepci se Vás stejně asi budou ptát. Přeju strašně moc štěstíčka :kytka:
A děkuju, taky Ti je v co nejkratším čase mocinky přeju :hug:

Lenulko - to jsem rada, ze mam aspon nejaky tip, obecne me spoustu znamych z oblasti gynekologie posila do UNICI, ale nemela jsem konkretni jmeno lekare, tak tohle jmeno si zapamatuju, jelikoz mam rada frgaly :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:10
mimosek píše:
Cassiopeia píše:
mimosek píše:
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým :-)
já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře :evil:
tak to je pěkné :-), já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně :mrgreen:

mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberu :-) naopak rychle shodim, kdyz mam treba stres a den min jim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:17
Tak to já jsem do třiceti taky neměla problém s váhou. Muší váha jsem tedy nebyla, spíš takový slovanský typ, ale měla jsem stále stejnou váhu, která mě vyhovovala. No a po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím :nevim:
Elzina píše:
mimosek píše:
Cassiopeia píše:áho
mimosek píše:
tak to je pěkné :-), já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně :mrgreen:
mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberu :-) naopak rychle shodim, kdyz mam treba stres a den min jim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:19
Mascha píše:
Tak to já jsem do třiceti taky neměla problém s váhou. Muší váha jsem tedy nebyla, spíš takový slovanský typ, ale měla jsem stále stejnou váhu, která mě vyhovovala. No a po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím :nevim:
Elzina píše:
mimosek píše:
mimosek píše:
mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberu :-) naopak rychle shodim, kdyz mam treba stres a den min jim…

Mascho nestras, mam za mesic 30 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.12.10 19:19

já jsem přibrala po antikocenpci a díky dalším jiným hormonům 20kg za dva roky. A to se nepřejídám, chodím 3× týdně cvičit. život je nespravedlivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:21

To mi nikdo neřekl :nevim: , mě paní doktorka řekla, že si to mám vždy vytřít prstíkem :mrgreen:

Anusa12 píše:
Mimosku dělala jsi si už výplach aby jsi odstranila crinone?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:22

Jo, tak to máme úplně stejný :potlesk:

Elzina píše:
mimosek píše:
Cassiopeia píše:
mimosek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:23
BU BU BU :mrgreen:
Elzina píše:
Mascha píše:
Elzina píše:
mimosek píše:
mimosek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:24

Já už mám 37,tak mě to nějak minulo…klid Elzi, to nás nemůže potkat ani po třicítce :mrgreen: :lol:

Elzina píše:
Mascha píše:
Elzina píše:
mimosek píše:
mimosek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.12.10 19:26

No mě říkala dělat výplachy nebo prstík :lol: . Tak já zkusím prstík :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:28

No já bych z výplachu měla trochu strach-co kdyby jsi vypláchla i mimiska- myslíš, že to není možné?

Anusa12 píše:
No mě říkala dělat výplachy nebo prstík :lol: . Tak já zkusím prstík :mrgreen: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí