1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
10.12.10 08:28

No, příště už budu hodná, budu se víc válet, nebudu pít kafe a pokusím se něco udělat se svou chronickou rýmou, díky které každé ráno začínám sériemi kýchání :) ale bez noťasu, to bych asi umřela :) v Africe mi zachránil duševní zdraví :mrgreen: možná si pod něj pořídím stolek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 08:30

Ať žijou plesy, vánoční večírky, bruslení a lyžování! :mrgreen: Ještě jsem chtěla na břišní tance do Egypta, ale nevím, s těmi žraloky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.12.10 08:33

Casíku nelbázni nic není ztracené počkej na krev na ukáže pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.12.10 08:33

Casíku, škoda :-(
Ale provokuješ s těmi aktivitami :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.12.10 08:35

To je pravda, kolikrát se stalo, že na testu ani prd a v krvi jo :-D Půjdeš na krev :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.12.10 08:37

Mě v caru řekli,že nehlědě nato jak dopadl test,mám přijít na krev. Protože se může stát že na testu budou //, ale krev ukáže něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
10.12.10 08:41

Dobré ráno holčiny.
Cassíku, taky bych ještě neházela flintu do žita. Na jedné diskuzi tady holčina na testu taky nic neměla a že je těhotná ji řekli aaž z krve. Není to asi zas tak častý případ, ale možné to je. Stále držím pěstičky, ještě nic není ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 08:43
Lianda píše:
To je pravda, kolikrát se stalo, že na testu ani prd a v krvi jo :-D Půjdeš na krev :?:

jo, na krev jdu někdy kolem sedmnáctého. Test si ještě za pár dní zopakuju a chlastat začnu až po krvi :) Zato pořádně :mrgreen:
Jsem po dvou letech na zimu doma, doufám, že na ty zimní radovánky konečně taky dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.12.10 08:44

Nehlede Casíku na to, že jsi 10. den od ET a to může být taky ještě brzy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.12.10 08:45
Cassiopeia píše:
Lianda píše:
To je pravda, kolikrát se stalo, že na testu ani prd a v krvi jo :-D Půjdeš na krev :?:
jo, na krev jdu někdy kolem sedmnáctého. Test si ještě za pár dní zopakuju a chlastat začnu až po krvi :) Zato pořádně :mrgreen:
Jsem po dvou letech na zimu doma, doufám, že na ty zimní radovánky konečně taky dojde :)

Ty jseš střevo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
10.12.10 08:48
No taky jsem si říkala, že když to nedopadne tak mám na Silvestra schovanou výbornou láhev archivního vínečka :mrgreen:
Cassiopeia píše:
Lianda píše:
Jsem po dvou letech na zimu doma, doufám, že na ty zimní radovánky konečně taky dojde :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 08:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.12.10 08:50

A tak jako já si občas trochu vínečka dám :oops: Ne tedy celou archivní láhev, ale ochutnání může být, nee :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.12.10 08:51

Casíku pěkné fotečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 08:53
Mascha píše:
No taky jsem si říkala, že když to nedopadne tak mám na Silvestra schovanou výbornou láhev archivního vínečka :mrgreen:

akorát ty konce… posledně jsem jela z plesu v družném hovoru a skvělé náladičce s kamarády a pak jsme zjistili, že mi v té tramvaji zůstala peněženka i s doklady :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí