1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
9.12.10 19:28
Elzina píše:
Super, ctu to ted postupne, tak jsem se k tomuto Tvemu prispevku dostala az ted. Moc dekuji!!!!!!!

jasně. Asi bych si to prostudovala obšírněji, než bych tam šla. Hlavně jakou to má oporu v zákonech,(jsou tam na začátku vypsané, ze kterých to vychází) protože jestli je to jen etický kodex, můžou se Ti vysmát, i když stížnost na lékařskou komoru by je mohla držet zpátky… uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:30
mimosek píše:
Já už mám 37,tak mě to nějak minulo…klid Elzi, to nás nemůže potkat ani po třicítce :mrgreen: :lol:
Elzina píše:
Mascha píše:
Tak to já jsem do třiceti taky neměla problém s váhou. Muší váha jsem tedy nebyla, spíš takový slovanský typ, ale měla jsem stále stejnou váhu, která mě vyhovovala. No a po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím :nevim:
Elzina píše:
mimosek píše:
Cassiopeia píše:áho
mimosek píše:
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým :-)
já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře :evil:
tak to je pěkné :-), já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně :mrgreen:
mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberu :-) naopak rychle shodim, kdyz mam treba stres a den min jim…
Mascho nestras, mam za mesic 30 :lol: :lol: :lol:

Taky si myslim - jak by to nazvala moje maminka, jsme holt dozivotne vysiraci typy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.12.10 19:30

No právě proto se tě ptám, mám z toho strach. Abych o ně nepřišla .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 19:31
mimosek píše:
No já bych z výplachu měla trochu strach-co kdyby jsi vypláchla i mimiska- myslíš, že to není možné?

Ne.
Díky progesteronu, který užíváme, je hlen v děložním hrdle mezi pochvou a dělohou hustý, takže cesta uzavřena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 19:32
mimosek píše:
Já už mám 37,tak mě to nějak minulo…klid Elzi, to nás nemůže potkat ani po třicítce :mrgreen: :lol:

cooo? :mrgreen: a já žiju v přesvědčení, že jsem tu za největší seniorku já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 19:35
Elzina píše:
Taky si myslim - jak by to nazvala moje maminka, jsme holt dozivotne vysiraci typy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jako že s tím kde koho serete? No mě teda jo :twisted:

já celý život lítám nahoru a dolů, jsem teda spíš taky slovanský typ, a slíbila jsem si, že když se mimino nepovede, začnu už konečně chodit na zdejší spinning :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:36
Cassiopeia píše:
Elzina píše:
Taky si myslim - jak by to nazvala moje maminka, jsme holt dozivotne vysiraci typy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jako že s tím kde koho serete? No mě teda jo :twisted:

já celý život lítám nahoru a dolů, jsem teda spíš taky slovanský typ, a slíbila jsem si, že když se mimino nepovede, začnu už konečně chodit na zdejší spinning :)

hahahahihihi :lol: :lol: :lol: klid cassi, ma to i sve nevyhody...... ono se to totiz nekdy prodrazi, kdyz clovek neustale ji a nic z toho :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 19:37
Mascha píše:
po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím :nevim:

každý rok se zpomaluje metabolismus, člověk tedy míň spaluje.. bude hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 19:39
hahahahihihi :lol: :lol: :lol: klid cassi, ma to i sve nevyhody...... ono se to totiz nekdy prodrazi, kdyz clovek neustale ji a nic z toho :-D :-D

no my taky prožerem spoustu peněz, jenomže pak ještě platíme za fitka a hubnoucí prostředky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 19:42
Mascha píše:
Celé odpoledne koukám do dalších zkoušek a nemůžu se na to soustředit. Asi to nechám až na leden. Stejně nevím jak bych vysvětlovala při tělocviku, že budu psát jenom test a cvičit nemůžu :nevim:

jasně, odpočinek si zasloužíš :palec: bejt superženou je vyčerpávající, dej si aspoň na vánoce pohov :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.12.10 19:45

Lianda

Lianda píše:
A Martince na zítřejší kontrolu také :palec:

děkuji Liandi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:45

Holky, tak jsem si volala na ligu lidskych prav a ptala se na prava pacientu - konkretne na kopie dokumentu z dokumentace, nejen vypis - mam pry narok i na kopie vsech dokumentů, jen je nutne si podat zadost a maji na vyrizeni mesic.
Zitra jim do Fertimedu hodim zadost a jestli opravdu byla nekde chyba, tak se maji na co tesit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:46
Martina34 píše:
Lianda píše:
A Martince na zítřejší kontrolu také :palec:
děkuji Liandi :hug:

Marti, i ja drzim palec a tesim se na same dobre zpravy!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.12.10 19:52

cassiopeia

Cassiopeia píše:
Martina34 píše:
budu na tebe myslet :hug:
Nápodobně :) v kolik zítra jdeš?

v 8 na krev a v 11 na UTZ.díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 19:57

Tak holky, zítra samé krásné, pozitivní zprávičky, Martinka krásné folíky a Cassík dvě čárky :srdce: . Budu na Vás moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí