Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Elzina píše:
Super, ctu to ted postupne, tak jsem se k tomuto Tvemu prispevku dostala az ted. Moc dekuji!!!!!!!
jasně. Asi bych si to prostudovala obšírněji, než bych tam šla. Hlavně jakou to má oporu v zákonech,(jsou tam na začátku vypsané, ze kterých to vychází) protože jestli je to jen etický kodex, můžou se Ti vysmát, i když stížnost na lékařskou komoru by je mohla držet zpátky… uvidíš.
mimosek píše:
Já už mám 37,tak mě to nějak minulo…klid Elzi, to nás nemůže potkat ani po třicítce![]()
Elzina píše:Mascha píše:Mascho nestras, mam za mesic 30
Tak to já jsem do třiceti taky neměla problém s váhou. Muší váha jsem tedy nebyla, spíš takový slovanský typ, ale měla jsem stále stejnou váhu, která mě vyhovovala. No a po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím
Elzina píše:mimosek píše:mimosku - napodobne, ja mam teda 56 kg, ale na svou vysku, je to taky malo a to muzu doslova sezrat naprosto cokoliv a nikdy nepriberuCassiopeia píše:áhotak to je pěknémimosek píše:já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým, já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně
naopak rychle shodim, kdyz mam treba stres a den min jim…
![]()
![]()
Taky si myslim - jak by to nazvala moje maminka, jsme holt dozivotne vysiraci typy
![]()
No právě proto se tě ptám, mám z toho strach. Abych o ně nepřišla .....
mimosek píše:
No já bych z výplachu měla trochu strach-co kdyby jsi vypláchla i mimiska- myslíš, že to není možné?
Ne.
Díky progesteronu, který užíváme, je hlen v děložním hrdle mezi pochvou a dělohou hustý, takže cesta uzavřena ![]()
mimosek píše:
Já už mám 37,tak mě to nějak minulo…klid Elzi, to nás nemůže potkat ani po třicítce![]()
cooo?
a já žiju v přesvědčení, že jsem tu za největší seniorku já ![]()
Elzina píše:
Taky si myslim - jak by to nazvala moje maminka, jsme holt dozivotne vysiraci typy![]()
![]()
![]()
![]()
jako že s tím kde koho serete? No mě teda jo ![]()
já celý život lítám nahoru a dolů, jsem teda spíš taky slovanský typ, a slíbila jsem si, že když se mimino nepovede, začnu už konečně chodit na zdejší spinning ![]()
Cassiopeia píše:Elzina píše:
Taky si myslim - jak by to nazvala moje maminka, jsme holt dozivotne vysiraci typy![]()
![]()
![]()
![]()
jako že s tím kde koho serete? No mě teda jo
já celý život lítám nahoru a dolů, jsem teda spíš taky slovanský typ, a slíbila jsem si, že když se mimino nepovede, začnu už konečně chodit na zdejší spinning
hahahahihihi
klid cassi, ma to i sve nevyhody...... ono se to totiz nekdy prodrazi, kdyz clovek neustale ji a nic z toho
![]()
Mascha píše:
po třicítce jsem najednou začala přibírat a při tom jsem jedla a hejbala furt stejně, tak nevím
každý rok se zpomaluje metabolismus, člověk tedy míň spaluje.. bude hůř…
hahahahihihi![]()
![]()
klid cassi, ma to i sve nevyhody...... ono se to totiz nekdy prodrazi, kdyz clovek neustale ji a nic z toho
![]()
no my taky prožerem spoustu peněz, jenomže pak ještě platíme za fitka a hubnoucí prostředky ![]()
Mascha píše:
Celé odpoledne koukám do dalších zkoušek a nemůžu se na to soustředit. Asi to nechám až na leden. Stejně nevím jak bych vysvětlovala při tělocviku, že budu psát jenom test a cvičit nemůžu
jasně, odpočinek si zasloužíš
bejt superženou je vyčerpávající, dej si aspoň na vánoce pohov ![]()
Lianda píše:
A Martince na zítřejší kontrolu také
děkuji Liandi ![]()
Holky, tak jsem si volala na ligu lidskych prav a ptala se na prava pacientu - konkretne na kopie dokumentu z dokumentace, nejen vypis - mam pry narok i na kopie vsech dokumentů, jen je nutne si podat zadost a maji na vyrizeni mesic.
Zitra jim do Fertimedu hodim zadost a jestli opravdu byla nekde chyba, tak se maji na co tesit ![]()
Martina34 píše:Lianda píše:děkuji Liandi
A Martince na zítřejší kontrolu také
Marti, i ja drzim palec a tesim se na same dobre zpravy!! ![]()
Cassiopeia píše:Martina34 píše:Nápodobně
budu na tebe mysletv kolik zítra jdeš?
v 8 na krev a v 11 na UTZ.díky ![]()
Tak holky, zítra samé krásné, pozitivní zprávičky, Martinka krásné folíky a Cassík dvě čárky
. Budu na Vás moc myslet ![]()