Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nevím čím to je, ale podle mě je to genetika a příroda. Já chodila do minulé týdne 2× týdně na aquaaerobic a 1× týdně flexibary, předtím flexibar, fitball, zumba dokonce 2×týdně. a ono nic. kila zůstala jen postava se vyformovala trochu, jo a v zimě lyžování. A furt vypadám jak vypadám ![]()
Elzina píše:
Holky, tak jsem si volala na ligu lidskych prav a ptala se na prava pacientu - konkretne na kopie dokumentu z dokumentace, nejen vypis - mam pry narok i na kopie vsech dokumentů, jen je nutne si podat zadost a maji na vyrizeni mesic.
Zitra jim do Fertimedu hodim zadost a jestli opravdu byla nekde chyba, tak se maji na co tesit
Nemyslím, že Ti dají do ruky něco údernýho… Ale bude dobře, když budou vědět, že nejsou všichni pokorní.
Cassiopeia píše:Elzina píše:Nemyslím, že Ti dají do ruky něco údernýho… Ale bude dobře, když budou vědět, že nejsou všichni pokorní.
Holky, tak jsem si volala na ligu lidskych prav a ptala se na prava pacientu - konkretne na kopie dokumentu z dokumentace, nejen vypis - mam pry narok i na kopie vsech dokumentů, jen je nutne si podat zadost a maji na vyrizeni mesic.
Zitra jim do Fertimedu hodim zadost a jestli opravdu byla nekde chyba, tak se maji na co tesit
Jde mi spise o to, ze s tim bude moct pracovat nove CAR a budou mit konkretni zaznamy, nejen vypis z toho, co sami uznaji za vhodne… Uvidime, jak pochodim. Nechci se nechat odbyt jen tak bez boje.
holky díky za podporu.Elzi a kdy tam půjdeš?nebo napíšeš nějakou žádost?TEDA TY JSI AKČNÍ,TO JE SUPER ![]()
Martina34 píše:
holky díky za podporu.Elzi a kdy tam půjdeš?nebo napíšeš nějakou žádost?TEDA TY JSI AKČNÍ,TO JE SUPER
Marťule, asi v pondělí. Potřebuju mít v ruce nějaký papír o tom, že mám na to právo, protože už mi to po tel. odmítli vydat a nemáme doma tiskárnu, tak jsem pověřila manžela, ať to zítra vytiskne a příští týden si zahraju na detektiva, tedy s pomocí jiných lékařů ![]()
Elzi, držím pěstičky.
Pomalu se odeberu do postýlky, přeji krásnou dobrou noc a zítra se na vás těším ![]()
Cassiopeia píše:Ne.mimosek píše:
No já bych z výplachu měla trochu strach-co kdyby jsi vypláchla i mimiska- myslíš, že to není možné?
progesteronu? to je ten gel, co tam každý ráno cáknem?
Marta- moc držíme pěstičky ![]()
Cassi- tobě taky,ať jsou pěkný // ![]()
Holky,všem pěkný den,já dnes mažu do práce, už se těším ![]()
mimosek píše:
progesteronu? to je ten gel, co tam každý ráno cáknem?
nevím, co užíváte, ale nějaký progesteron by to být měl, protože myslím, že žluté tělísko, které je při normální ovulaci, při odběru nevznikne. Přečti si příbalový leták. My užíváme Utrogestan, to progesteron je.
Dobré ráno, dámy ![]()
Tak si představte, že se mi zdálo, že mám //. Při té příležitosti jsem si vzpomněla, že v den odběru jsem se probudila s úsměvem, i když jsem se předtím odběru bála… zdálo se mi o pěkném sexu ![]()
No, nicméně zůstalo jen u snu, v obou případech ![]()
Dobré ránko všem ![]()
Včera večer jsem už nějak na pc neměla sílu
Mimosku, ano, crinone = progesteron. Mě teda o vytíraní / vyplachování crinonu nikdo nic neříkal
Odchází v průběhu dne sám, tak to stačí, ne
![]()
Přidávám se na stranu slovanských typů, co po 30ce papají míň a kila jdou stejně nahoru ![]()
Casíku, tak jak
![]()
Krásné ráno dámy
. Crinone neodejde úplně sám, zkus si po dvou dnech sahnout prstíkem uvidíš kolik toho nabereš. Ano je to progesteron. Já jsem ráda že nebere utrogestan, brala jsem ho na vyvolání menses,bylo mi po něm zle,unavená,horkost.