1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
9.12.10 17:16
Lenuleenka píše:
Cassiopeia píše:
Lenuleenka píše:
Vyníkající je MUDr. Frgala, můžu z vlastní zkušenosti doporučit,
My o frgálech a Frgala za dveřmi :mrgreen:
:mrgreen: :pankac:
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 17:16

Jééééé- Léňa má nové foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.12.10 17:18

Mimosku já až příští víkend (neděle), nechci nic uspěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 17:21
Anusa12 píše:
Mimosku já až příští víkend (neděle), nechci nic uspěchat.

Tak fajn, tak já tedy taky vydržím :-), to už není tak dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 17:29

jé, Léňa má nový pěkný foto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 17:57

Holky já mám tedy náladu- jakousi na měko…trochu jsme se chytli s manžou a mě se chce pořád bulet…je to normální- dávám příčinu těm hormonum, myslíte si, že tím to může být? :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 18:01
mimosek píše:
Holky já mám tedy náladu- jakousi na měko…trochu jsme se chytli s manžou a mě se chce pořád bulet…je to normální- dávám příčinu těm hormonum, myslíte si, že tím to může být? :cry: :cry: :cry:

určitě.. aspoň těhule to tak popisujou :)
a navíc, jsme vycukaný, i když si to člověk nepřipustí, jsou to nervy, tím spíš, když si to připustí… dej si něco sladkého a pusť holčičí film, u těch se bulet může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 18:05

Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým :-)

Cassiopeia píše:
mimosek píše:
Holky já mám tedy náladu- jakousi na měko…trochu jsme se chytli s manžou a mě se chce pořád bulet…je to normální- dávám příčinu těm hormonum, myslíte si, že tím to může být? :cry: :cry: :cry:
určitě.. aspoň těhule to tak popisujou :)
a navíc, jsme vycukaný, i když si to člověk nepřipustí, jsou to nervy, tím spíš, když si to připustí… dej si něco sladkého a pusť holčičí film, u těch se bulet může :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 18:16
mimosek píše:
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým :-)

já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 18:20
Cassiopeia píše:
mimosek píše:
Sladkého jsem si dala- to já můžu pořád, já se vlastně živím jen sladkým :-)
já taky a ráda… jedeáct kilo od svatby nahoře :evil:

tak to je pěkné :-), já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.12.10 18:25
mimosek píše:
tak to je pěkné :-), já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně :mrgreen:

no, tak takový miluju, co jedí, co se jim zamane a mají padesát kilo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 18:27

Já nejím vše, ale převážně sladké, např. zeleninu bych vůbec nesnědla :-) a to už mám dost, mívala jsem 45kg, ale to mám od mala, jezdila jsem s podváhou i do ozdravovny, ale teď bych řekla, že jsem tak akorát :mrgreen:

Cassiopeia píše:
mimosek píše:
tak to je pěkné :-), já si držím pořád svých 50, myslela jsem, že po těch hormonech přiberu,ale dobré, jen jsem měla nafouklé břicho, ale kil stejně :mrgreen:
no, tak takový miluju, co jedí, co se jim zamane a mají padesát kilo :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 18:53

Celé odpoledne koukám do dalších zkoušek a nemůžu se na to soustředit. Asi to nechám až na leden. Stejně nevím jak bych vysvětlovala při tělocviku, že budu psát jenom test a cvičit nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
9.12.10 18:54

Já jsem si k večeři dala jahodové knedlíky, taky jsem měla chuť na sladké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 19:00
mimosek píše:
Elzi, klobouk dolů- opravdu velká bojovnice. Budeš nějak řešit ten Olomoucký CAR? To ti možná v Brně taky poradí, rozhodně bych se na to zkusila zeptat.
Elzina píše:
Ahoj holky,

zdravím všechny spriznene duse a pisi nejen pro info Vase, ale i ostatnich citatelek a nas podobne „postizenych“, ktere hledaji informace a zkusenosti na webu.
O mem pripadu vsechny vite a je popsan na predchozich strankach.
Ja jsem bojovnice a s problemem se vyrovnavam tak, ze hledam dalsi reseni. A tak jsem to udelala i ted, obvolala jsem co se dalo, mj. sveho gynekologa a UNICU v Brne, mluvila jsem primo s primarem a cely postup meho CAR - FERTIMED v Olomouc, jsem konzultovala. Nejen, co se tyce neuspechu pri ICSI, ale i predchozi neuspesne IUI.
Jake je me prekvapeni, kdy mi bylo receno, ze se pan primar ve sve praxi nesetkal s tim, aby by pri metode ICSI, kvalitnich vajickach i spermiogramu, nebylo oplodneno ani jedno. Pry stat se muze vsechno, muze byt u spermii vada, ktera se u spermiogramu neukaze, ale prokaze ji az dalsi podrobnejsi vysetreni, ktere mi ve Fertimedu ani nenabidli. Ale kazdopadne by alespon ke splynuti dojit melo.
Takze tady opravdu neco nehraje.
Zaver doktoru z Fertimedu, ze nemuzeme pocit prirozenou cestou, je udajne nesmyslny. Neudelali mi ani pruchodnost vejcovodu, vsechny inseminace tedy byly zbytecne - pry je to zaklad pro IUI. Podavani pregnylu tesne pred IUI - rovnez zvlastni. A to nemluvim o tom, ze mi delali vzdy 2× IUI v jednom cyklu - take to neni zvykem.
Na vsechno jsem se ptala, ale centrum pro me melo vzdy odpoved, takze jsem si rikala, asi vedi, proc to delaji jinak, nez vsichni ostatni.
Jsem rozhorcena, ale ted uz me ta vcerejsi litost pomalu prechazi, protoze mi v Brne dali novou sanci, ze miminko mit muzeme a da se vysetrovat dal, nemusime cekat na dalsi IVF, jsou tu dalsi moznosti - ne jak mi ve Fertimedu rekli, ze nic se delat neda a donekonecna musime zkouset IVF. A ikdyz nam najdou nejakou vadu, kterou zatim nezjistili, tak jsou ochotni to resit a zjistovat dal, nez me nazenou do dalsiho IVF.
Pisu to tedy proto, ze to jednak potrebuji dostat ze sebe ven a taky proto, aby ostatni holky, ktere by za sebou maji podobny neuspech, videly, ze neni centrum, jako centrum. Jenze kdo to ma predem vedet, ze :nevim:
Takze damy - ja budu bojovat dal a nevzdavam to :wink:

Příspěvek upraven 09.12.10 v 13:40

Ahoj mimosku, urcite budu, mam predjednano setkani s mym gynekologem, ktery mi s tim snad pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí