Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassiopeia píše:Anusa12 píše:ale ty nemáš endometriozu, že?
Dobré ránko holky, jak se vám vede? Já jsem se opět vzbudila s bolestí v zádech.Mascho gratuluji ke zkoušce.
Mě pobolívají záda, vaječník a prsa. Prsa tedy dva dny už pomalu přestávají…
Nevím o ní. Prsa mě už bolí jen večer.
Cassiopeia píše:tak postupně ubírej z nastavení… prostě tam toho zbylo málo, říkaly sestry, že to není nikdy stejně.Martina34 píše:nejde
a jde to natáhnout?
díky cassi asi tam zbylo fakt málo.
Anusa12 píše:Cassiopeia píše:Nevím o ní. Prsa mě už bolí jen večer.Anusa12 píše:ale ty nemáš endometriozu, že?
Dobré ránko holky, jak se vám vede? Já jsem se opět vzbudila s bolestí v zádech.Mascho gratuluji ke zkoušce.
Mě pobolívají záda, vaječník a prsa. Prsa tedy dva dny už pomalu přestávají…
Anusko ahoj ![]()
Elzina píše:
Jste moc hodne holky… Budu si vas tady cist kazdy den, ikdyz problemy budu mit ted trochu jine…
Chci vam vsem rict, at se tim, co se nam stalo, rozhodne nenechate odradit, co se ma stat, to se stane a nema smysl se nicim stresovat - je to opravdu jako rana z cisteho nebe, ale neda se nic delat, musim bojovat dal.
Lenuli, Unicu mi uz doporucilo vice lidi, zkusim tam zitra zavolat a objednat se na nezavazny pohovor, at mi reknou svuj nazor na postupy ve Fertimedu - i co se tyce tech IUI, se mi to moc nepozdavalo, oproti jinym centrum.
Moc jste mi dneska pomohly holky, opravdu nevim, jak vyjadrit dik. Slzy mi sice tecou porad, z tech negativnich informaci od CAR, ktere by mi mohly zasahnout do zivota, ale verim, ze to prejde… Budu se moc snazit, abych se z toho rychle otrepala…
Elzinko, ještě mě napadlo, že by sis mohla v tom CARu vyžádat přehled vývoje oplozených vajíček z embyologie. Musí vést lékařské záznamy o oplození vajíček a o dalším vývoji embryí a myslím že na vyžádání by ti měli dát aspoň kopii. Tyto záznamy musí mít ve tvé kartě. Vysvětli jim, že ti to přijde divné a že bys to ráda řešila a potřebuješ pro další snahu vědět co nevyšlo, když už ti to nebyli schopní říct na rovinu!
Jinak moje maminka je zdravotní sestra a má takovou teorii, že tento obor je neprůhledný byznys, že se s embryi kšeftuje a prodávají se do zahraničí za obrovské love…Ale to je jen teorie, kdoví jak je to doopravdy! Ale je to smutné ![]()
Elzí,nechci se k tomu vracet,ale napsat to musím-je mi strašně líto co se stalo
Držím pěstičky.
Mascha píše:
Holky, tak tu zkoušku mám za dvě
Maschenko, moc Ti gratuluju, jsi šikulka ![]()
Já si nedokážu představit, že bych se ještě tady při těchto nervíkách ještě učila a nervovala se učením…asi bych to nezvládla…jsem už asi dlouho ze školy ![]()
Moc děkuji za gratulace
, kéž by jste mi tak mohli gratulovat ke dvoum čárkám.
Byla jsem teď u kamarádky na čaji. U nás je dnes tak hezky, svítí sluníčko, ale je hrozná ledovka.
Ahojky holky
![]()
Včera se mi nechtělo moc psát, je mi i dnes nějak divně od žaludku a občas se cítím i malátná…Takže hodně odpočívám.
Jinak se chci taky pochlubit s // ![]()
Lenuleenka píše:
Jinak moje maminka je zdravotní sestra a má takovou teorii, že tento obor je neprůhledný byznys, že se s embryi kšeftuje a prodávají se do zahraničí za obrovské love…Ale to je jen teorie, kdoví jak je to doopravdy! Ale je to smutné
Nemyslím si, že by třeba schválně neudělali ICSI. Pokud se to nestalo, jak říkají, tak spíš někdo udělal nějakou chybu. V tom případě to stejně v dokumetaci nenajdete, protože se budou krýt tím, že se to napíše tak, jak tvrdí, že to bylo.
Příspěvek upraven 09.12.10 v 11:12
Dneska jsem byla stříhat tu naši jorkšířici a mám dneska už hotovo…Byly jsme u nové paní a naprosto šílen zážitek jak pro Sisku tak pro mě, baba nervní že se pes hejbe a nestojí v pozoru… Takže zase raději budeme dojíždět k původní paní co chová jokšíry a ví jak se k pejskům chovat! No děsnej zážitek hned po ránu ![]()
Lenuleenka píše:
Ahojky holky![]()
![]()
Včera se mi nechtělo moc psát, je mi i dnes nějak divně od žaludku a občas se cítím i malátná…Takže hodně odpočívám.
Jinak se chci taky pochlubit s //
nádhera ![]()
taky jsem malátná a je mi divně od žaludku, ale // nemám, taková jsem kouzelnice ![]()
Jednou mi takhle bylo blivno ještě dva dny menstruace… ![]()