1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
10.12.10 09:17
Tak to já mám ráda i zimu, ale bílou, zmrzlou. Ne takovou blátivou a vlhkou.
Lianda píše:
Nevím, jak vy, ale já miluju jaro - léto a zimu jako jen tak vydržím :mrgreen: Podzim mám ráda ty barvičky, ale pak takové ty mlhy a tak, to už moc neee :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 09:24

Tak jsme si udělaly krásnou relaxační galerii :palec:

Já mám ráda i zimu, když se nebrodím prosolenou břečkou nebo nemrznu někde na refýži :) akorát v únoru mi pak už přijde dost dlouhá.

Nemusím vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.12.10 09:40

Každé roční období je pěkné. Nejvíc miluji zimu na horách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
10.12.10 09:43

cassiopeia

Cassiopeia píše:
Martina34 píše:
teda já si moc neumím představit vánoce u moře,nevím nějak by mi to zamotalo hlavu,já jsem příšerná konzerva :mrgreen:

Proto jsem i v tom vedru pekla, abychom vůbec měli pocit Vánoc. Letos nepeču, sněhu spousta :D
Navíc dostaneme od maminek a mně se kila navíc nehodí :)

Myslela jsem zrovna na Tebe, že ještě na UTZ čekáš, tak držím palce :)

Díky cassi,mám z toho pěknou běhačku,no co aspoň se vyčistím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
10.12.10 09:46

Martina34

Tak já miluju vedro,moře,slunce,opalovačku..slunce mě prostě nabije.zimu no moc nemusím ale na horách když svítí slunce a lyžuje se hm taky to není vůbec špatný.na jaře to je nádhera,mám krásnej pocit z těch ptáků jak řvou :mrgreen: ,je to úžasný…nechtěla bych bydlet jinde než v Čechách :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 09:53
Martina34 píše:
Díky cassi,mám z toho pěknou běhačku,no co aspoň se vyčistím :mrgreen:

jee, ty jsi nervoza…
bude to dobrý, vždyť je pilný,vaječníček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 09:56
Martina34 píše:
Tak já miluju vedro,moře,slunce,opalovačku..slunce mě prostě nabije.zimu no moc nemusím ale na horách když svítí slunce a lyžuje se hm taky to není vůbec špatný.na jaře to je nádhera,mám krásnej pocit z těch ptáků jak řvou :mrgreen: ,je to úžasný…nechtěla bych bydlet jinde než v Čechách :pankac:

To jsem právě nemohla vysvětlit těm, které jsem rozčilovala zveřejňováním tropických fotek přes zimu :) Vedro je super, když je to týden a člověk se válí u vody. Jenže když není s kým, je to pekelná nuda. A když se v tom má pracovat… Tak zas to vedro tak báječné není :) říkala jsem jim - si vzpomeňte, jak hekáte, když je v létě třicet stupňů, ne, furt si vedli svou: Ty se máš… Zmrzlý zpocenému nevěří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 09:58
Anusa12 píše:
Každé roční období je pěkné. Nejvíc miluji zimu na horách.

já miluju všechny :) i když je dušičkově, tak to je ideální zapálit si svíčky, (co jsme se přestěhovali, můžu i krb) uvařit si něco do hrnečku, pustit si pěkný film nebo vzít knížku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
10.12.10 10:01

Jééé, Casíku, vy máte krb, velká závist :oops: Já ho zrovna jdu asi řešit - vypadá to, že snad na něj konečně ušetříme a po 7 letech si ho konečně pořídíme :dance: Nějaký vobyč, žádné rozvody a ták.. nemáš nějaký tip na prima pana krbaře :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
10.12.10 10:04

Krby to je moje, lepší než televize :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 10:05
Lianda píše:
Jééé, Casíku, vy máte krb, velká závist :oops: Já ho zrovna jdu asi řešit - vypadá to, že snad na něj konečně ušetříme a po 7 letech si ho konečně pořídíme :dance: Nějaký vobyč, žádné rozvody a ták.. nemáš nějaký tip na prima pana krbaře :?: :wink:

ne, bohužel, my koupili dům v létě už s krbem… bohužel zrovna krb je jedna z věcí, které bych si udělala jinak…
Pán, co to stavěl, měl rád rustikální a zámecký styl, takže z některých věcí tady nejsem nadšená. Ale jsme ve svém a to je hlavní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 10:06
Mascha píše:
Krby to je moje, lepší než televize :palec:

nejlepší televize jsou dvě koťata :D měli jsme je v Africe, televizi ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
10.12.10 10:15
Mi jsme pře pěti lety koupili starý domek a teď ho od základů předěláváme. Takže si to předěláváme podle sebe, ale taky v tom domku bydlíme a to je teda hrůza. A konec přestavby v nedohlednu :zed:
Cassiopeia píše:
Lianda píše:
Jééé, Casíku, vy máte krb, velká závist :oops: Já ho zrovna jdu asi řešit - vypadá to, že snad na něj konečně ušetříme a po 7 letech si ho konečně pořídíme :dance: Nějaký vobyč, žádné rozvody a ták.. nemáš nějaký tip na prima pana krbaře :?: :wink:
ne, bohužel, my koupili dům v létě už s krbem… bohužel zrovna krb je jedna z věcí, které bych si udělala jinak…
Pán, co to stavěl, měl rád rustikální a zámecký styl, takže z některých věcí tady nejsem nadšená. Ale jsme ve svém a to je hlavní :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 10:38
Mascha píše:
Mi jsme pře pěti lety koupili starý domek a teď ho od základů předěláváme. Takže si to předěláváme podle sebe, ale taky v tom domku bydlíme a to je teda hrůza. A konec přestavby v nedohlednu :zed:

my jsme takhle celé mé dětství měli chatu… a to jsme tam byli jen na víkendy. Všechno má prostě něco, my krom příjemných prací zařizovacích, nějaké vychytávání mušek a sem tam něco na zahradě, máme dolce vita :D takže to se člověk smíří i s kovanou bránou a zábradlím, rustikální linkou s nerezovými spotřebiči a žulou, kam se podíváš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.12.10 11:38

Ahoj holky, vsechny zdravim.
Uklizim jak diva a chystam se na vanocni trhy, at se trochu odreaguji a odpoledne asi zacnu neco pomalu pect :dance:
Cassi, Ty jsi teda kocka netrpeliva (nerikam, ze bych nebyla stejne :mrgreen: , jeste ale nehaz flintu do zita, porad mas spoustu casu :palec:
Preji vsem hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital