Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lianda píše:
Nevím, jak vy, ale já miluju jaro - léto a zimu jako jen tak vydržímPodzim mám ráda ty barvičky, ale pak takové ty mlhy a tak, to už moc neee
Tak jsme si udělaly krásnou relaxační galerii ![]()
Já mám ráda i zimu, když se nebrodím prosolenou břečkou nebo nemrznu někde na refýži
akorát v únoru mi pak už přijde dost dlouhá.
Nemusím vedra.
Cassiopeia píše:Martina34 píše:
teda já si moc neumím představit vánoce u moře,nevím nějak by mi to zamotalo hlavu,já jsem příšerná konzervaProto jsem i v tom vedru pekla, abychom vůbec měli pocit Vánoc. Letos nepeču, sněhu spousta
Myslela jsem zrovna na Tebe, že ještě na UTZ čekáš, tak držím palce
Navíc dostaneme od maminek a mně se kila navíc nehodí
Díky cassi,mám z toho pěknou běhačku,no co aspoň se vyčistím ![]()
Tak já miluju vedro,moře,slunce,opalovačku..slunce mě prostě nabije.zimu no moc nemusím ale na horách když svítí slunce a lyžuje se hm taky to není vůbec špatný.na jaře to je nádhera,mám krásnej pocit z těch ptáků jak řvou
,je to úžasný…nechtěla bych bydlet jinde než v Čechách ![]()
Martina34 píše:
Díky cassi,mám z toho pěknou běhačku,no co aspoň se vyčistím
jee, ty jsi nervoza…
bude to dobrý, vždyť je pilný,vaječníček ![]()
Martina34 píše:
Tak já miluju vedro,moře,slunce,opalovačku..slunce mě prostě nabije.zimu no moc nemusím ale na horách když svítí slunce a lyžuje se hm taky to není vůbec špatný.na jaře to je nádhera,mám krásnej pocit z těch ptáků jak řvou,je to úžasný…nechtěla bych bydlet jinde než v Čechách
To jsem právě nemohla vysvětlit těm, které jsem rozčilovala zveřejňováním tropických fotek přes zimu
Vedro je super, když je to týden a člověk se válí u vody. Jenže když není s kým, je to pekelná nuda. A když se v tom má pracovat… Tak zas to vedro tak báječné není
říkala jsem jim - si vzpomeňte, jak hekáte, když je v létě třicet stupňů, ne, furt si vedli svou: Ty se máš… Zmrzlý zpocenému nevěří ![]()
Anusa12 píše:
Každé roční období je pěkné. Nejvíc miluji zimu na horách.
já miluju všechny
i když je dušičkově, tak to je ideální zapálit si svíčky, (co jsme se přestěhovali, můžu i krb) uvařit si něco do hrnečku, pustit si pěkný film nebo vzít knížku… ![]()
Jééé, Casíku, vy máte krb, velká závist
Já ho zrovna jdu asi řešit - vypadá to, že snad na něj konečně ušetříme a po 7 letech si ho konečně pořídíme
Nějaký vobyč, žádné rozvody a ták.. nemáš nějaký tip na prima pana krbaře
![]()
Lianda píše:
Jééé, Casíku, vy máte krb, velká závistJá ho zrovna jdu asi řešit - vypadá to, že snad na něj konečně ušetříme a po 7 letech si ho konečně pořídíme
![]()
ne, bohužel, my koupili dům v létě už s krbem… bohužel zrovna krb je jedna z věcí, které bych si udělala jinak…
Pán, co to stavěl, měl rád rustikální a zámecký styl, takže z některých věcí tady nejsem nadšená. Ale jsme ve svém a to je hlavní ![]()
Mascha píše:
Krby to je moje, lepší než televize
nejlepší televize jsou dvě koťata
měli jsme je v Africe, televizi ne ![]()
Cassiopeia píše:Lianda píše:ne, bohužel, my koupili dům v létě už s krbem… bohužel zrovna krb je jedna z věcí, které bych si udělala jinak…
Jééé, Casíku, vy máte krb, velká závistJá ho zrovna jdu asi řešit - vypadá to, že snad na něj konečně ušetříme a po 7 letech si ho konečně pořídíme
![]()
Pán, co to stavěl, měl rád rustikální a zámecký styl, takže z některých věcí tady nejsem nadšená. Ale jsme ve svém a to je hlavní
Mascha píše:
Mi jsme pře pěti lety koupili starý domek a teď ho od základů předěláváme. Takže si to předěláváme podle sebe, ale taky v tom domku bydlíme a to je teda hrůza. A konec přestavby v nedohlednu
my jsme takhle celé mé dětství měli chatu… a to jsme tam byli jen na víkendy. Všechno má prostě něco, my krom příjemných prací zařizovacích, nějaké vychytávání mušek a sem tam něco na zahradě, máme dolce vita
takže to se člověk smíří i s kovanou bránou a zábradlím, rustikální linkou s nerezovými spotřebiči a žulou, kam se podíváš ![]()
Ahoj holky, vsechny zdravim.
Uklizim jak diva a chystam se na vanocni trhy, at se trochu odreaguji a odpoledne asi zacnu neco pomalu pect ![]()
Cassi, Ty jsi teda kocka netrpeliva (nerikam, ze bych nebyla stejne
, jeste ale nehaz flintu do zita, porad mas spoustu casu ![]()
Preji vsem hezky den ![]()