Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No jo mimosku jenze ty už máš 3děti. My nemáme žádné. Kdyby náhodou tak jdem do toho znovu.
Anusa12 píše:
No jo mimosku jenze ty už máš 3děti. My nemáme žádné. Kdyby náhodou tak jdem do toho znovu.
Já už do toho taky nejdu.Max.do transferu z mrazáčků
Ahoj holčičky
, tak jsem ze zkoušky už zase pěkně v pelíšku. Teda, to jste se rozepsaly, to si chvilku dám než to dočtu ![]()
Mascha píše:
Ahoj holčičky, tak jsem ze zkoušky už zase pěkně v pelíšku. Teda, to jste se rozepsaly, to si chvilku dám než to dočtu
![]()
A máš to?
Kozumplíce píše:Mascha píše:
Ahoj holčičky, tak jsem ze zkoušky už zase pěkně v pelíšku. Teda, to jste se rozepsaly, to si chvilku dám než to dočtu
![]()
![]()
A máš to?
Je teda fakt, že v aule se mi udělalo pěkně šoufl. Byl tam tak vydejchanej vzduch. Vzpoměla jsem si na Kasíka jak se včera ptala na ty návaly po ultrogeastanu.
Mascha píše:
Je teda fakt, že v aule se mi udělalo pěkně šoufl. Byl tam tak vydejchanej vzduch. Vzpoměla jsem si na Kasíka jak se včera ptala na ty návaly po ultrogeastanu.
Já mám spíš tepelné ![]()
Utrogestan, uterus - děloha…(já zas ze začátku četla Urogestan a divila se, co to má společného s močí
)
Cassiopeia píše:Mascha píše:Já mám spíš tepelné
Utrogestan, uterus - děloha…(já zas ze začátku četla Urogestan a divila se, co to má společného s močí)
Mascha píše:
Utrogestan. A to jsem se, když jsem to psala, koukala na krabičku.
Taky jsem si to byla překontrolovat ![]()
Ježíš, četla jsem, že se ti udělalo nevolno v AUTĚ…
jestli ty hormony nežerou mozek, čtecí centrum ![]()
Cassiopeia píše:Mascha píše:Taky jsem si to byla překontrolovat
Utrogestan. A to jsem se, když jsem to psala, koukala na krabičku.
Ježíš, četla jsem, že se ti udělalo nevolno v AUTĚ…
jestli ty hormony nežerou mozek, čtecí centrum
mimosek píše:
Anusa- zapoměla jsem se zeptat- došla ti ta sleva na další IVF? Ke mě to dorazilo dnes a platí to do začátku dubna… tak mne to celkem rozilo…,ještě ani nevíme,jak dopadlo první a už by nás hnali do druhého
Příspěvek upraven 08.12.10 v 16:11
Mimosku, přesně tenhle pocit jsem měla, když jste tady tu slevu zmiňovali. Je to byznys ![]()
Cassiopeia píše:
Tak co asi ELZINA? Dnešní jediná akce…zítra nic, co?
Zítra jsem pozvaná na oběd ![]()
Lianda píše:Cassiopeia píše:Zítra jsem pozvaná na oběd
Tak co asi ELZINA? Dnešní jediná akce…zítra nic, co?