Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mimosek píše:Martina34 píše:SUV 4X4 265/65 R17mimosek píše:jaký potřebuješ přesně???
No holky, díky za rady, ale ani na jednom naše „atipy“ nemajía když už se nám podaří, že je někde mají skladem, objednám, tak za chvíli volají, že nejsou…
zeptám se,písnu
Martina34 píše:mimosek píše:zeptám se,písnuMartina34 píše:SUV 4X4 265/65 R17mimosek píše:jaký potřebuješ přesně???
No holky, díky za rady, ale ani na jednom naše „atipy“ nemajía když už se nám podaří, že je někde mají skladem, objednám, tak za chvíli volají, že nejsou…
Díky ![]()
Tak holčiny, další den máme skoro za sebou…to nám to společně pěkně utíká..:-), za pár dnů budem všechny vědět, na čem jsme
a já věřím, že všechny budeme mít // ![]()
mimosek píše:
Tak holčiny, další den máme skoro za sebou…to nám to společně pěkně utíká..:-), za pár dnů budem všechny vědět, na čem jsmea já věřím, že všechny budeme mít //
Snad máš pravdu ![]()
Kozumplíce píše:mimosek píše:
Tak holčiny, další den máme skoro za sebou…to nám to společně pěkně utíká..:-), za pár dnů budem všechny vědět, na čem jsmea já věřím, že všechny budeme mít //
Určitě ano
Snad máš pravdu
mimosek píše:Martina34 píše:Díkymimosek píše:zeptám se,písnuMartina34 píše:SUV 4X4 265/65 R17mimosek píše:jaký potřebuješ přesně???
Takže mimosku napiš mému přítelovi na mail co konkrétně chceš a on se ti to pokusí sehnat
mail: josef.ctvrtnik@seznam.cz
Anusa- zapoměla jsem se zeptat- došla ti ta sleva na další IVF? Ke mě to dorazilo dnes a platí to do začátku dubna… tak mne to celkem roz
ilo…,ještě ani nevíme,jak dopadlo první a už by nás hnali do druhého ![]()
Příspěvek upraven 08.12.10 v 16:11
Martina34 píše:mimosek píše:Takže mimosku napiš mému přítelovi na mail co konkrétně chceš a on se ti to pokusí sehnatMartina34 píše:Díkymimosek píše:zeptám se,písnuMartina34 píše:SUV 4X4 265/65 R17mimosek píše:jaký potřebuješ přesně???
Tak jsem mu to napsala, díky moc za ochotu ![]()
mimosek píše:Martina34 píše:Tak jsem mu to napsala, díky moc za ochotumimosek píše:Takže mimosku napiš mému přítelovi na mail co konkrétně chceš a on se ti to pokusí sehnatMartina34 píše:Díkymimosek píše:zeptám se,písnuMartina34 píše:SUV 4X4 265/65 R17mimosek píše:jaký potřebuješ přesně???
v poho,snad něco sežene ![]()
Chtěla jsem napsat maniačky, jakože hrajete hry na facebooku
. Čípek jsem si dala, je to v poho snad. Jak jsem volala ráno do Caru tak mi to řekli (sleva na druhé IVF) ale je to směšná částka 1.800kč aspoň tak mi to řekla na recepci, tak jsem si tu slevu nechala u nich.
Anusa12 píše:
Chtěla jsem napsat maniačky, jakože hrajete hry na facebooku. Čípek jsem si dala, je to v poho snad. Jak jsem volala ráno do Caru tak mi to řekli (sleva na druhé IVF) ale je to směšná částka 1.800kč aspoň tak mi to řekla na recepci, tak jsem si tu slevu nechala u nich.
Ano, je to tak- 1800,–. Je to směšné a navíc mi to nepřipadne moc vhodné, nabízet právě teď, mohli předse počkat, až když by to nevyšlo…Navíc, já už bych do toho nešla, manža říkal, že on ano, ale já na to nemám nervy, je to děsný stres…
mimosek píše:
Navíc, já už bych do toho nešla, manža říkal, že on ano, ale já na to nemám nervy, je to děsný stres…
taky jsem to říkala, po prvním… snad to nebudete muset řešit ![]()