1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
8.12.10 15:30
Anusa12 píše:
vy jste ale maničky :lol:

Pročpak ? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 15:32

Anusa- jak je jinak?Dala sis ten čipek?Je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 15:33

Mimosek

mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
No holky, díky za rady, ale ani na jednom naše „atipy“ nemají :nevim: a když už se nám podaří, že je někde mají skladem, objednám, tak za chvíli volají, že nejsou… :mrgreen:
jaký potřebuješ přesně???
SUV 4X4 265/65 R17

zeptám se,písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 15:35
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
No holky, díky za rady, ale ani na jednom naše „atipy“ nemají :nevim: a když už se nám podaří, že je někde mají skladem, objednám, tak za chvíli volají, že nejsou… :mrgreen:
SUV 4X4 265/65 R17
zeptám se,písnu

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 15:37

Tak holčiny, další den máme skoro za sebou…to nám to společně pěkně utíká..:-), za pár dnů budem všechny vědět, na čem jsme :wink: a já věřím, že všechny budeme mít // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
8.12.10 15:38
mimosek píše:
Tak holčiny, další den máme skoro za sebou…to nám to společně pěkně utíká..:-), za pár dnů budem všechny vědět, na čem jsme :wink: a já věřím, že všechny budeme mít // :-)

Snad máš pravdu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 15:39
Kozumplíce píše:
mimosek píše:
Tak holčiny, další den máme skoro za sebou…to nám to společně pěkně utíká..:-), za pár dnů budem všechny vědět, na čem jsme :wink: a já věřím, že všechny budeme mít // :-)

Určitě ano :-)

Snad máš pravdu :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 15:59

Mimosek

mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
SUV 4X4 265/65 R17
zeptám se,písnu

Takže mimosku napiš mému přítelovi na mail co konkrétně chceš a on se ti to pokusí sehnat
mail: josef.ctvrtnik@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 15:59

Anusa- zapoměla jsem se zeptat- došla ti ta sleva na další IVF? Ke mě to dorazilo dnes a platí to do začátku dubna… tak mne to celkem roz :cert: ilo…,ještě ani nevíme,jak dopadlo první a už by nás hnali do druhého :zed:

Příspěvek upraven 08.12.10 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 16:06
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
SUV 4X4 265/65 R17
zeptám se,písnu
Takže mimosku napiš mému přítelovi na mail co konkrétně chceš a on se ti to pokusí sehnat

Tak jsem mu to napsala, díky moc za ochotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.10 16:16

Mimosek

mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
Martina34 píše:
mimosek píše:
SUV 4X4 265/65 R17
zeptám se,písnu
Tak jsem mu to napsala, díky moc za ochotu :-)

v poho,snad něco sežene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.12.10 16:24

Chtěla jsem napsat maniačky, jakože hrajete hry na facebooku :) . Čípek jsem si dala, je to v poho snad. Jak jsem volala ráno do Caru tak mi to řekli (sleva na druhé IVF) ale je to směšná částka 1.800kč aspoň tak mi to řekla na recepci, tak jsem si tu slevu nechala u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.12.10 16:30
Anusa12 píše:
Chtěla jsem napsat maniačky, jakože hrajete hry na facebooku :) . Čípek jsem si dala, je to v poho snad. Jak jsem volala ráno do Caru tak mi to řekli (sleva na druhé IVF) ale je to směšná částka 1.800kč aspoň tak mi to řekla na recepci, tak jsem si tu slevu nechala u nich.

Ano, je to tak- 1800,–. Je to směšné a navíc mi to nepřipadne moc vhodné, nabízet právě teď, mohli předse počkat, až když by to nevyšlo…Navíc, já už bych do toho nešla, manža říkal, že on ano, ale já na to nemám nervy, je to děsný stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
8.12.10 16:37
mimosek píše:
Navíc, já už bych do toho nešla, manža říkal, že on ano, ale já na to nemám nervy, je to děsný stres…

taky jsem to říkala, po prvním… snad to nebudete muset řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
8.12.10 16:39

Tak co asi ELZINA? Dnešní jediná akce…

zítra nic, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...