Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lenuleenka píše:Kozumplíce píše:Já chodím do Unicy na Barvičové. To už máš doma chlapáka
Leni,a kam chodíš ty?A kdy vám zjistili problémy, když se malej povedl přirozeně?
My nemáme moc velký problém,manža má horší spermio.,ale né nějak hrozně a já má ovulaci jak kdy.Reaguji dobře i na clostík,ale už se snažíme 2,5 roku,tak proto to ivf.
Tak jsem se vrátila od kamarádky, zůstala jsem přez oběd. Tadle moje kamarádka je jedna z mála, která ví o našem snažení. Tak jsem byla jak v balvlnce.
Anuško, to je skvělé sedm embryjek, bude z čeho vybírat ![]()
MASCHO,a proč jsi šla jen do jedoho?Já toho mám dnes plnou hlavu,ale myslím si,že mi dokt.poradí ![]()
Lenuleenka píše:
Kozumplíce: Neboj, ty 4 vypadají nadějně, taky myslím, že na mrazáčky dojde
Mascho, jak se cítíš 4 den po ET?
Kozumplíce píše:
MASCHO,a proč jsi šla jen do jedoho?Já toho mám dnes plnou hlavu,ale myslím si,že mi dokt.poradí
Kozumplíce píše:
To je pravda,ale já jedno už mám
Mascha píše:
Uvidíš, co ti řekne Dr. Jestli cítíš, že chceš jít do jednoho, tak do toho jdi. Já jsem to taky tak udělala. No když tak máme ještě v mrazáčku. Musí to vyjít
Kozumplíce píše:
A za jak dlouho máš testovat?
Kozumplíce píše:Mascha píše:A za jak dlouho máš testovat?
Uvidíš, co ti řekne Dr. Jestli cítíš, že chceš jít do jednoho, tak do toho jdi. Já jsem to taky tak udělala. No když tak máme ještě v mrazáčku. Musí to vyjít
Kozumplíce píše:
Ano, ale v každém CARu, to mají zase trochu jinak. Myslím, že Cassík psala, že ji v CARu řekli,že má testovat až 17 den.
Mascha píše:
Ano, ale v každém CARu, to mají zase trochu jinak. Myslím, že Cassík psala, že ji v CARu řekli,že má testovat až 17 den.
Koukám Ty jsi měla 3 dení kultivaci,je to tak?
Kozumplíce píše:Mascha píše:Koukám Ty jsi měla 3 dení kultivaci,je to tak?
To snad né,já když jsem začala stimulovat,tak jsem se modlila ať něco nevýjde na víkend.A vyšlo to super
Já mám 5 denní kultivaci a včera už byla ty 4 taky 8bun.