1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1527
6.12.10 13:04
Lenuleenka píše:
Kozumplíce píše:
Leni,a kam chodíš ty?
Já chodím do Unicy na Barvičové. To už máš doma chlapáka :-) A kdy vám zjistili problémy, když se malej povedl přirozeně?

My nemáme moc velký problém,manža má horší spermio.,ale né nějak hrozně a já má ovulaci jak kdy.Reaguji dobře i na clostík,ale už se snažíme 2,5 roku,tak proto to ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 13:32

Tak jsem se vrátila od kamarádky, zůstala jsem přez oběd. Tadle moje kamarádka je jedna z mála, která ví o našem snažení. Tak jsem byla jak v balvlnce.
Anuško, to je skvělé sedm embryjek, bude z čeho vybírat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
6.12.10 13:39

MASCHO,a proč jsi šla jen do jedoho?Já toho mám dnes plnou hlavu,ale myslím si,že mi dokt.poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 13:40
Lenulenko, cítím se docela dobře, ale přítel dnes musel odjet na služebku a vrátí se až v pátek :cry: , tak budu na vše sama, tak si to musím nějak rozumě rozplánovat, abych se moc nenamáhala.
Lenuleenka píše:
Kozumplíce: Neboj, ty 4 vypadají nadějně, taky myslím, že na mrazáčky dojde :wink:
Mascho, jak se cítíš 4 den po ET?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 13:45
Dr. mi řekla, že nemáme jinej problém než ty mé neprůchodné vejcovody a embryjka se vyvíjeli moc hezky tak ať zkusím naponejpr jedno, když se bojím dvojčat. Já si dodělávám školu a mám rozjeté nějaké projekty a s dvojčátky, bych to asi nezvládla, ale popravdě, když se nezadaří, tak si to budu asi hodně vyčítat. Někdo tady psal, lepší dvojčátka než prázdná náruč a to je pravda pravdoucí.
Kozumplíce píše:
MASCHO,a proč jsi šla jen do jedoho?Já toho mám dnes plnou hlavu,ale myslím si,že mi dokt.poradí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
6.12.10 13:46

To je pravda,ale já jedno už mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 13:54
Uvidíš, co ti řekne Dr. Jestli cítíš, že chceš jít do jednoho, tak do toho jdi. Já jsem to taky tak udělala. No když tak máme ještě v mrazáčku. Musí to vyjít :pankac:
Kozumplíce píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
6.12.10 14:10
Mascha píše:
Uvidíš, co ti řekne Dr. Jestli cítíš, že chceš jít do jednoho, tak do toho jdi. Já jsem to taky tak udělala. No když tak máme ještě v mrazáčku. Musí to vyjít :pankac:
Kozumplíce píše:

A za jak dlouho máš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 14:15
Na krev do CARu mám jet až 17.12., ale tak dlouho to nevydržím. Myslím, že bych mohla testnout v pondělí třináctého. No uvidím, jak to vydržím, nějaké testy mám doma.
Kozumplíce píše:
Mascha píše:
Kozumplíce píše:
A za jak dlouho máš testovat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
6.12.10 14:22

Takže vlastně za 15 dní,že?No,za 14,den ET se nepočitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 14:29

Ano, ale v každém CARu, to mají zase trochu jinak. Myslím, že Cassík psala, že ji v CARu řekli,že má testovat až 17 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
6.12.10 14:30
Mascha píše:
Ano, ale v každém CARu, to mají zase trochu jinak. Myslím, že Cassík psala, že ji v CARu řekli,že má testovat až 17 den.

Koukám Ty jsi měla 3 dení kultivaci,je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 14:44
Ano, původně jsem měla jít na transfér až v neděli, ale ve čtvrtek měli už tři embryjka osum buněk, tak to posunuli na pátek. A snažím se věřit, že to nebyla jen pohodlnost doktorů jít na transfer v neděli.
Kozumplíce píše:
Mascha píše:
Koukám Ty jsi měla 3 dení kultivaci,je to tak?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
6.12.10 14:48

To snad né,já když jsem začala stimulovat,tak jsem se modlila ať něco nevýjde na víkend.A vyšlo to super :potlesk: Já mám 5 denní kultivaci a včera už byla ty 4 taky 8bun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.12.10 14:51

Tak to ti do zítra ještě pěkne narostou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie