Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já mám taky velikou radost…člověče, asi i větší než ze sebe…u mě se to míchá s pocitem strachu totiž
No ale radost mám stejně velikou
Za chvíli se k nám přidá Casík a další a další ![]()
Děkuju Vám moooooc, no brzo to je, ale od pregnylu už je to 14dní, tak by to nemělo být ovlivněný…Volala jsem to mazlíkovi do práce, tak ají slzička ukápla! Snad bude vše ok!
Lianda píše:
Já mám taky velikou radost…člověče, asi i větší než ze sebe…u mě se to míchá s pocitem strachu totižNo ale radost mám stejně velikou
Za chvíli se k nám přidá Casík a další a další
Liando, nestresuj se, to není dobré pro mimi! Příroda si poradí ![]()
Pozor, ať někde neuklouzneš ! To mě napadá, že bych ty naše dva chlupáče měla také vypustit na zahradu. Oni tedy budou hned zpět, ale cestou se alespoň vyvenčí ![]()
Lenuleenka píše:
Liando, nestresuj se, to není dobré pro mimi! Příroda si poradí
stres je naprd, ale vědět, že ještě není vyhráno, je důležité
holky moc držím palce ![]()
Liando, žádné nervíky. Čárka pěkně sílí za chvilku z ní bude pěkná tlustice, pěkně si to ťehulkování užívej.
Já jsem včera zjistila, že když se hýbu, tak mě ta záda a břicho berou míň, takže se dneska asi půjdu podívat k rybníku, jestli už se bruslí ![]()
Jen nesmí začít pršet a namrzat, jak to slibovali…
Lianda píše:
Martinko jen se hezky udržuj v dobré náladě, to je důležitéZítra už kontrola, v kolik tam máš být
Liando v 8 na krev a v 11 na UTZ.bojím bojím ![]()
Ahoj holky,velká gratulace
![]()
Já mám zítra ET,asi půjdu teda jen do jednoho embr.Včera jsem volala do caru a máme 4embr.8b,a jedno 3b.Tak ještě uvidím co zítra mi řekne dokt.a pokud bude co mrazit tak jdu do jednoho.
Lenuleenka píše:
Jen po tom stěhování nemůžu najít kabel od foťáku do pc, tak vám sem zatím nemůžu dát fotečku![]()
parááááda
![]()
Martina34 píše:
Liando v 8 na krev a v 11 na UTZ.bojím bojím
Marti, není vůbec čeho ![]()
Budou tam ![]()
Kozumplíce - podle tý školky, kterou popisuješ, rozhodně bude co mrazit ![]()
Tak ať je brouček u Tebe moc spokojenej ![]()
Příspěvek upraven 06.12.10 v 10:35