Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kozumplíce píše:
Ahoj holky,velká gratulace![]()
Já mám zítra ET,asi půjdu teda jen do jednoho embr.Včera jsem volala do caru a máme 4embr.8b,a jedno 3b.Tak ještě uvidím co zítra mi řekne dokt.a pokud bude co mrazit tak jdu do jednoho.
To jsou chlapáci, ty 4
Držím palečky ![]()
Cassiopeia,díky ![]()
Liando,Tobě taky moc díky,jen doufám,že jsou to holky ![]()
Martinko, neboj uvidíš, že bude úrodička, všechny tady na tebe budeme myslet ![]()
Kozumplice, mrazit co bude neboj. Jsme na tom uplně stejně. Já měla taky sedm vajíček a pět se mi jich oplodnilo. Akorát jsem měla osmi buněčné jen tři. A nechala jsem si zavést taky jen jedno emryjko a čtyři mám v mrazáčku.
Jdu se projít za kamarádkou, je to kousek a aspoň chvilku na čerství vzduch, tak zatím ![]()
Kéž by…
Budu ráda i za kluka,ale ta holčička je porostě holčička ![]()
Kozumplíce: Neboj, ty 4 vypadají nadějně, taky myslím, že na mrazáčky dojde ![]()
Mascho, jak se cítíš 4 den po ET?
Cassiopeia píše:
Já jsem včera zjistila, že když se hýbu, tak mě ta záda a břicho berou míň, takže se dneska asi půjdu podívat k rybníku, jestli už se bruslí
Jen nesmí začít pršet a namrzat, jak to slibovali…
Jéé, jak já bych si šla zabruslit!!! Letos chceme malé koupit pod stromeček brusle(ptž v létě se naučila na inlinech, tak už by jí mohly jít i lední) a taky lyže, jen já se budu jen dívat a radit ![]()
Když jsem v srpnu vyjela na inlinech naposledy(letos), tak to skončilo 2 měsíčním maroděním s vymknutým kotníkem a nataženýma vazama-takovej já jsem antitalent na sporty-ale hrozně mě to baví ![]()
Ahojky holky, tak máme pořád 7embriek a zítra v 09h budou už u mě , ale jen 2
. Se už nemůžu dočkat ![]()
Lianda píše:
to první máš chlapečka
Jo, jo kluka
Proto bych si tolik přála holku.
Marti, neboj, budou tam…uvidíš že budeš překvapená! Popřípadě ti upraví dávky léků aby třeba rostly víc a půjdeš domů! ![]()
Anusa12 píše:
Ahojky holky, tak máme pořád 7embriek a zítra v 09h budou už u mě , ale jen 2. Se už nemůžu dočkat
Anusko gratuluju, to je super! Taky jsem se strašně těšila, až budu mít lumpíky u sebe ![]()