Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem slyšela, že si už teď, ovšem za příplatek, můžete nechat zavést buď holku nebo kluka. Neslyšely jste o tom???
Kozumplíce, na které jsi klinice? Já se až teď mrkla na podpísek a zjistila že jsi z Brna
Kolik je tvýmu chlapečkovi? To my už máme doma 5letou holčičku-přirozeně, tak bysme zase pro změnu uvítali chlapečka, ale vzhledem k tomu že jsme nechali zavést 2 embrýšky, tak se nám třeba povedou oba…
Anusa12 píše:
Já jsem slyšela, že si už teď, ovšem za příplatek, můžete nechat zavést buď holku nebo kluka. Neslyšely jste o tom???
Anusko, ano jde to, ale ty genetický testy stojí cca. 40 000,–
Lenuleenka píše:Anusa12 píše:Anusko, ano jde to, ale ty genetický testy stojí cca. 40 000,–
uffff
, tak to je síla
Kozumplíce píše:
ANUSA,gratuluji a![]()
![]()
Zítra na tebe budu myslet,já jdu v 11h
Taky budu myslet
, to je tak krasnej pocit
Lenuleenka píše:
Kozumplíce, na které jsi klinice? Já se až teď mrkla na podpísek a zjistila že jsi z BrnaKolik je tvýmu chlapečkovi? To my už máme doma 5letou holčičku-přirozeně, tak bysme zase pro změnu uvítali chlapečka, ale vzhledem k tomu že jsme nechali zavést 2 embrýšky, tak se nám třeba povedou oba…
Chodím do Reprofitu,a „malýmu“ bude příští rok 8 let
Anusa12 píše:
Ahojky holky, tak máme pořád 7embriek a zítra v 09h budou už u mě , ale jen 2. Se už nemůžu dočkat
Pěkná úrodička ![]()
Anusa12 píše:
to je neetický, co vím, tak se to nesmí dělat, krom případů, kdy je na pohlaví vázaná nějaká dědičná porucha…
Anusa12 píše:
Ahojky holky, tak máme pořád 7embriek a zítra v 09h budou už u mě , ale jen 2. Se už nemůžu dočkat
Anuš, paráda ![]()
Anusa12 píše:
Anusko super zpráva,ať se mimískům u tebe líbí ![]()
Kozumplíce píše:
Leni,a kam chodíš ty?
Já chodím do Unicy na Barvičové. To už máš doma chlapáka
A kdy vám zjistili problémy, když se malej povedl přirozeně?