Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Elzina píše:Lianda píše:Liando, no to je krása, upřímně gratuluji
Ahoj holkyJsem tady den nebyla a než jsem to dočetla
![]()
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domůCo CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu
Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň
No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku
![]()
Zajímavé s tím rozdílným postupem v CAR - tak nevím, jestli tam mám ležet přes noc, jak po mě chtějí.....
Kdy čekáš MS? Jen pro porovnání s tím testováním
Děkuju
No já vůbec nevím, kdy by případná MS měla dorazit. Já jsem poslední cyklus začala 1.11., pak od 9.11. stimulace, která se protáhla až do 21.11., ET 25.11…dlouhý protokol, je to celé nějaké natažené, takže vůbec nevím. Předtím jsem měla hodně krátky svůj vlastní cyklus, cca 21 dní…takže ![]()
Elzina píše:Lianda píše:Liando, no to je krása, upřímně gratuluji
Ahoj holkyJsem tady den nebyla a než jsem to dočetla
![]()
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domůCo CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu
Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň
No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku
![]()
Zajímavé s tím rozdílným postupem v CAR - tak nevím, jestli tam mám ležet přes noc, jak po mě chtějí.....
Kdy čekáš MS? Jen pro porovnání s tím testováním
Jo, jinak s tím zůstavaním v CARu…já bych udělala asi to, co by mi bylo příjemnější..jde o ten klid na duši. Jestli budeš mít pocit, že tím uděláš pro mimčo maximum, tak bych neváhala. Já tu možnost ani neměla…ale stejně bych já osobně jela domů, já nemocnice atd. moc nemusím, raději jsem doma. Takže jde o ten pocit si myslím ![]()
Casíku máš ten nejlepší přístup - nechat to „osudu“
a malinko mu napomoci
ty mírné bolesti můžou znamenat zahnizďování ![]()
Lianda píše:
Casíku máš ten nejlepší přístup - nechat to „osudu“a malinko mu napomoci
ty mírné bolesti můžou znamenat zahnizďování
Těch zklamání už bylo tolik, že se snažím ![]()
Zahnizďování by bolelo trochu jinde, tohle se prezentuje jako moje předmenstruační endometriosa.
nicméně dokud nemenstruuji, naděje je ![]()
Liando, myslím,že pomalu můžeme gratulovat, je tam a je už celkem pěkně vidět,zítra určo zas bude o něco tmavší
,ale ať to nezakřiknem
. Já jsem tak zvědavá,co zítra řeknou mě- mám si volat, jak dopadla naše 3embryjka a mám opravdu strach, že mi řeknou, že transfer se v úterý nekoná…no uvidíme…zítra jsem celý den v práci,až do osmi, tak výsledek napíši až večer, jak přijdu domů…jinak pěkně jste se tu rozepsali…
Anusa- i já byla včera na oslavě,ale u nás měla narozeniny mamča…je to až moc divné,jak máme vše spolu..tak třeba se i v úterý zase uvidíme ![]()
Mimosko, nechceš si taky udělat popisek ať hned víme jak a co ![]()
Rozklikni si své nastavení profilu a vyplň si prázdné okýnko popis uživatele a pak jen dát uložit a bude to
.
mimosek píše:
Mascha -děkuji…jak si mám popisek udělat?
Ahoj holky,všechny moc zdravím a přeji krásnou druhou adventní neděli ![]()
LIANDO
to je krásnej dušík,strašně ti přeju aby jen sílil a držím moc pěsti
.je to krásná zpráva
![]()
Holky a jak se mám potom do popisku některé z vás podívat? Já ten podpis nikde nevidím?
Martina34 píše:
Mascho jak se cítíš???
Lenuleenka píše:
Holky a jak se mám potom do popisku některé z vás podívat? Já ten podpis nikde nevidím?
Mascha píše:
Ahoj Martinko, děkuji, cítím se dobře jen sem tam pobolívá podbříšek. Jinak žádné příznaky.
A jak ty kočko? Koukám, že v úterý kontrola.Martina34 píše:
Mascho jak se cítíš???
JOJO jsem zvědavá co tam budu mít.To je prima že se cítíš dobře
.Mascho měla jsi nějaké vedlejší účinky při stimulce?Pila jsi hodně?m