1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
5.12.10 09:29
Děkuju :kytka: Asi tady v té diskuzi první, 5 dní před Tebou :wink: :lol:

Dík :) uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 09:29
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
Tak já bych to uvítala, mám nulky :mrgreen: , ale připadá mi, že mě jenom bolej bradavky.
no mě bolej bradavky tak, že mám pocit, že mě bolí celá prsa :) Ale znatelně se mi nalejvaj, už to nejsou tak smutný psí uši :D

Taky se mi prsa nalívají, i když teď už to není takový jako při stimulaci. Asi 4den po ET přestávají pobolívat a už je nemám tolik nateklý…takže si myslím že je to tou stimulací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 09:33

Lenuleenka

koukám, že máme ET od sebe jen den, tak budem testit skoro spolu ;)
V CAR jsou drsný, tam řekli až za sedmnáct dní, to fakt nevydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 09:33

Lenulenko a bereš taky Ultrogestan nebo máš jinou medikaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 09:35
Lianda píše:
Ahoj holky :mavam: Jsem tady den nebyla a než jsem to dočetla 8-o :lol:
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domů 8-o Co CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu :oops: Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň 8-o No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku :-?

Ahojky Liando, tak co…testila jsi dneska?! Taky jsem tu včera nebyla a čučím co jsem všechno musela pročíst :wink: šikulky :palec:
Já nevím, asi zkusíme testík až nejdřív ve středu, dnes je to teprve 6den po ET, asi ještě brzy a nechceme být zbytečně zklamaní, že je zatím negativní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 09:36

Cassiopeo, opět můžeme porovnat jak v každém CARu mají jiný přístup. Já mám jet na krev za 14 dní po transferu, ty 17 dní. Jak je to u dalších?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 09:38
Lianda píše:
Holčičky, tak dušíka vidím a mám z něj velikou radost, i když to pořád nemusí nic znamenat, ale stejně se raduju

Liando, je tam :hug: Kolikátý den jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 09:43

Leni, 10. den od ET. Byla jsem 25.11. (na mé narozky :-) ) Mě řekli, ať testnu za 14-18 dní, že dřív to nemá cenu. No já to nevydržela :oops: Mám docela pěknou zásobu testů, tak zítra zase zkusím, zda to bude postupně sílit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 09:48
Mascha píše:
Lenulenko a bereš taky Ultrogestan nebo máš jinou medikaci?

Beru Prednison 1krát denně a Estrofem 3krát denně. A ještě pícháme 1krát denně Agolutin, teda patrner, já bych si to do prcky asi nezvládla píchnout, už ho mám ale i tak samou modřinu :roll:

Příspěvek upraven 05.12.10 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 09:49

Liando, vypadá to že sílit bude, zase tak slabý dušík tam není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 09:53
Cassiopeia píše:
Lenuleenkakoukám, že máme ET od sebe jen den, tak budem testit skoro spolu ;)
V CAR jsou drsný, tam řekli až za sedmnáct dní, to fakt nevydržím :D

Cassi mě řekli že za 14dní, tj.13.12., ale asi to zkusíme dřív. Švagrová to zkoušela už od 8dne, a dušík sílil a 15den po ET jí to potvrdili z krve…Tak snad budeme mít i my takové štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.12.10 10:13
Lianda píše:
Ahoj holky :mavam: Jsem tady den nebyla a než jsem to dočetla 8-o :lol:
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domů 8-o Co CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu :oops: Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň 8-o No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku :-?

Liando, no to je krása, upřímně gratuluji :potlesk: :palec:
Zajímavé s tím rozdílným postupem v CAR - tak nevím, jestli tam mám ležet přes noc, jak po mě chtějí.....
Kdy čekáš MS? Jen pro porovnání s tím testováním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 10:24

Lenuleenka - to já budu testit až v pátek… mám jen jeden test, tak aby bylo jasno, jestli jo nebo ne…
Ale nevim, pobolívá mě vaječník a kříž, necítím se, jako že by to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 10:30

Cassiopeo, takhle nemysli a trochu svým miminkům věř. A každá z nás má trochu jiné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 10:37
Mascha píše:
Cassiopeo, takhle nemysli a trochu svým miminkům věř. A každá z nás má trochu jiné příznaky.

Ony když budou chtít, tak se chytí i bez mé aktivní účasti :) Jsem jen realista, prostě konstatuju. Mám štěstí, že mě to nedeptá :) (zatím :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí