Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
DěkujuAsi tady v té diskuzi první, 5 dní před Tebou
![]()
Dík
uvidíme…
Cassiopeia píše:Mascha píše:no mě bolej bradavky tak, že mám pocit, že mě bolí celá prsa
Tak já bych to uvítala, mám nulky, ale připadá mi, že mě jenom bolej bradavky.
Ale znatelně se mi nalejvaj, už to nejsou tak smutný psí uši
Taky se mi prsa nalívají, i když teď už to není takový jako při stimulaci. Asi 4den po ET přestávají pobolívat a už je nemám tolik nateklý…takže si myslím že je to tou stimulací ![]()
Lenuleenka
koukám, že máme ET od sebe jen den, tak budem testit skoro spolu ![]()
V CAR jsou drsný, tam řekli až za sedmnáct dní, to fakt nevydržím ![]()
Lianda píše:
Ahoj holkyJsem tady den nebyla a než jsem to dočetla
![]()
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domůCo CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu
Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň
No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku
Ahojky Liando, tak co…testila jsi dneska?! Taky jsem tu včera nebyla a čučím co jsem všechno musela pročíst
šikulky ![]()
Já nevím, asi zkusíme testík až nejdřív ve středu, dnes je to teprve 6den po ET, asi ještě brzy a nechceme být zbytečně zklamaní, že je zatím negativní ![]()
Cassiopeo, opět můžeme porovnat jak v každém CARu mají jiný přístup. Já mám jet na krev za 14 dní po transferu, ty 17 dní. Jak je to u dalších?
Lianda píše:
Holčičky, tak dušíka vidím a mám z něj velikou radost, i když to pořád nemusí nic znamenat, ale stejně se raduju
Liando, je tam
Kolikátý den jsi po ET?
Leni, 10. den od ET. Byla jsem 25.11. (na mé narozky
) Mě řekli, ať testnu za 14-18 dní, že dřív to nemá cenu. No já to nevydržela
Mám docela pěknou zásobu testů, tak zítra zase zkusím, zda to bude postupně sílit ![]()
Mascha píše:
Lenulenko a bereš taky Ultrogestan nebo máš jinou medikaci?
Beru Prednison 1krát denně a Estrofem 3krát denně. A ještě pícháme 1krát denně Agolutin, teda patrner, já bych si to do prcky asi nezvládla píchnout, už ho mám ale i tak samou modřinu ![]()
Příspěvek upraven 05.12.10 v 09:51
Liando, vypadá to že sílit bude, zase tak slabý dušík tam není ![]()
Cassiopeia píše:
Lenuleenkakoukám, že máme ET od sebe jen den, tak budem testit skoro spolu
V CAR jsou drsný, tam řekli až za sedmnáct dní, to fakt nevydržím
Cassi mě řekli že za 14dní, tj.13.12., ale asi to zkusíme dřív. Švagrová to zkoušela už od 8dne, a dušík sílil a 15den po ET jí to potvrdili z krve…Tak snad budeme mít i my takové štěstí ![]()
Lianda píše:
Ahoj holkyJsem tady den nebyla a než jsem to dočetla
![]()
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domůCo CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu
Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň
No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku
Liando, no to je krása, upřímně gratuluji
![]()
Zajímavé s tím rozdílným postupem v CAR - tak nevím, jestli tam mám ležet přes noc, jak po mě chtějí.....
Kdy čekáš MS? Jen pro porovnání s tím testováním ![]()
Lenuleenka - to já budu testit až v pátek… mám jen jeden test, tak aby bylo jasno, jestli jo nebo ne…
Ale nevim, pobolívá mě vaječník a kříž, necítím se, jako že by to vyšlo.
Cassiopeo, takhle nemysli a trochu svým miminkům věř. A každá z nás má trochu jiné příznaky.
Mascha píše:
Cassiopeo, takhle nemysli a trochu svým miminkům věř. A každá z nás má trochu jiné příznaky.
Ony když budou chtít, tak se chytí i bez mé aktivní účasti
Jsem jen realista, prostě konstatuju. Mám štěstí, že mě to nedeptá
(zatím
)