Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kozumplíce píše:
HOLKY,mám oplodněno 5 vajíček
Velká gratulace
![]()
Kozumplice nechceš si taky udělat ten podpísek, jak mám my ? Takové základní info o sobě, aby jsme pak byli hned v obrazu, co a jak
Když si dáš zobrazovat podpisy, tak to uvidíš. Nastavuje se to nahoře vpravo v nastavení ![]()
A Lenuleenka by mě taky potěšila podpískem
Já jsem pak hrozná holky, budu se vás furt ptát, jak na tom aktuálně jste..má pamět je na tohle hrozná
![]()
Velká gratulace
![]()
Kozumplíce píše:
HOLKY,mám oplodněno 5 vajíček
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Včera jsem byla na pokoji s Anusa12, ale na rozdíl od jejich krásných 7 embrijek se nám podařili jen 3…tak jsem z toho celkem v rozpacích, jetsli aspoň nějaké zabojuje a vydrží… ![]()
Kozumplice, děkuji, ale jsem nervní čím dál víc, když vidím, kolik jich máte ty a Anusa12…
…no snad aspoň to jedno vydrží. V pondělí si mám zavolat a kdyžtak v úterý bych šla na transfer, pokud bude co transferovat
Kozumplice díky za podpísek
![]()
Mimosku vítej
Já měla pouze dva, takže jsi na tom líp
Všichni mě uklidňovali, že důležitá je kvalita a ne kvantita, takže bych Tě tím ráda uklidnila
Je pravda, že někdo má i 10 kvalitních… Jestli máš 3 a dáš si 2, tak pořád Ti jeden zůstane do mražáčku na případného budoucího sourozence ![]()
Lianda, děkuji,ale je vůbec nějaká šance, že zůstanou všechny 3? A tobě transferovali obě?
Ahoj mimosek,neboj já myslím že budou hodně kvalitní a vydrží
,musíš jim věřit bojovníčkům ![]()