Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojek holky,
tak už jsem doma. Narkóza byla super
. Paní doktorka nám oznámila že mi vzali 12vajuch. Zítra si mám volat jak se dál vyvíjí.
Anusa12 píše:
Ahojek holky,
tak už jsem doma. Narkóza byla super. Paní doktorka nám oznámila že mi vzali 12vajuch. Zítra si mám volat jak se dál vyvíjí.
Mascha píše:
Ahoj Marti, já jsem dnes doma. Pracuju ve škole a děcka jeli na plavání a já dnes nemusela. Jdu dnes do školy jen naskok. Co děláš ty?
Mascho já dělám v účetní firmě a mám na starosti 7firem,docela záhul ![]()
Anusa12 píše:
Ahojek holky,
tak už jsem doma. Narkóza byla super. Paní doktorka nám oznámila že mi vzali 12vajuch. Zítra si mám volat jak se dál vyvíjí.
Anusko no to je paráda,veliká gratulace
![]()
Holky ![]()
Anus,velká gratulace a
Já jsem taky v pohodě a zítra budu volat.Mám odsáto 7 oocytů
Kozumplíce píše:
HolkyAnus,velká gratulace a
Já jsem taky v pohodě a zítra budu volat.Mám odsáto 7 oocytů
SUPER ZPRÁVY
![]()
Kozumplíce píše:
Marťo,jsem strašně ráda,že alespoň těch 7 mám
to je jasný,krásný počet!!!
Marťo,mohlo to být i lepší,ale jsem rada i za těch 7.Byla tam holka,která měla jen 2 ![]()
Kozumplíce píše:
Marťo,mohlo to být i lepší,ale jsem rada i za těch 7.Byla tam holka,která měla jen 2
No já se taky bojím kolik jich budu mít,to jsou porád nervy co??od začátku do konce,7 je fakt dobrý.když jich je moc nejsou kvalitní.
MARTI,taky si to říkám.Určitě to u tebe bude taky v pohodě.Já jsem začala mít strach z počtu vajíček až dneska po punkci,když jsem čekala na dokt.
Tak se zas hlásím, ze školy jsem již doma, trvalo mi to trochu déle, protože jsme se v CARu dohodli zítra na ET. Dozrálo nám ještě jedno embryjko, takže dnes jsme měli čtyři čtyřbuněčná a jedno dvojbuněčné ![]()
Kozumplíce, super
, moc gratuluju. Já měla taky sedm.
Příspěvek upraven 02.12.10 v 15:46
Martina34 píše:Mascha píše:Mascho já dělám v účetní firmě a mám na starosti 7firem,docela záhul
Ahoj Marti, já jsem dnes doma. Pracuju ve škole a děcka jeli na plavání a já dnes nemusela. Jdu dnes do školy jen naskok. Co děláš ty?
Mascha píše:
Tak se zas hlásím, ze školy jsem již doma, trvalo mi to trochu déle, protože jsme se v CARu dohodli zítra na ET. Dozrálo nám ještě jedno embryjko, takže dnes jsme měli čtyři čtyřbuněčná a jedno dvojbuněčné
Mascho paráda,úžasná zpráva
.
No někdy mi to účto pije krev,jsou to nervy!!! ![]()