Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Macho: cítím se celkem fajn, ale bolí břicho.A teď jsem vytuhla na dvě hoďky
.
Kuzumplice gratuluji!!!
Marti, vřele doporučuji, bylo to hýčkání a hlazení olejíčkama a těma kamenama, fakt paráda ![]()
a navíc to na mně teda zapůsobilo tak, jak jsem chtěla, vypla jsem a opravdu jsem se krásně odreagovala ![]()
Anuschko - to je dobrá zpráva, moc gratuluji a držím dále palce ![]()
a Kozumplice, taky moc gratuluji - holky, držte se a tfuj tfuj, ať to vyjde ![]()
Elzina píše:
Marti, vřele doporučuji, bylo to hýčkání a hlazení olejíčkama a těma kamenama, fakt paráda
a navíc to na mně teda zapůsobilo tak, jak jsem chtěla, vypla jsem a opravdu jsem se krásně odreagovala
Jojo člověk tohle přesně potřebuje,pohladit po těle i po duši..tak asi mrknu kde máme nějaký ty masáže ![]()
Anusko, Kozumplice gratulace k vajuchám
![]()
Mascho, tak už zítra !!!! Paráda. Pak hezky hladit bříško
A už víš „kolik“
Dvojčátka jsou taky fajn, ne ? ![]()
AHOJ HOLKY,všem vám moc děkuji.Včera večer mě docela dost bolel podbříšek,ale už je to dobrý
Odpoledne napíši jak těch 7 dopadlo ![]()
Ahoj holky
Bolest bříška po punkci je úplně normální. Hlavně se nepřepínejte a hodně pijte tekutin (3-4 litry)
Jsem zvědavá, jak se vaši mrňouskové budou vyvíjet ![]()
Ahojky holčiny, to je teda změn…1 den se tu neukážu a už je všechno jinak ![]()
Všem moc gratuluju k odběrům ![]()
Mascho,tak už dneska se konečně dočkáš ![]()
Jinak hlásím, že mě pořád pobolívá v podbřišku, teda spíš občas píchne. No a včera jsem se dozveděla že švagrové se to povedlo po 1.ICSI, šli na ET asi o 2týdny před námi. Tak snad i na nás se příroda usměje
![]()
Užíváte kromě kyseliny listové z CARu nějaké jiné těhu vitamínky? Nevím jestli si je můžu koupit nebo mám počkat až co ukáže TT?
Kozumplíce píše:
AHOJ HOLKY,všem vám moc děkuji.Včera večer mě docela dost bolel podbříšek,ale už je to dobrýOdpoledne napíši jak těch 7 dopadlo
Jsem zvědavá a držím palečky…7 je šťastné číslo, já měla taky tak a nakonec nám zbyly akorát 2
Lianda píše:
Marti, jak pokračuje stimulaceJseš v pohodě
Ahojda Liando,jojo pokračuju ale strašně se potím a mám změny nálad,katastrofa
no ale musím vydržet
.Co ty jak je?