Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, držím palce na zítřejší punkci
Chvilku si pohajáte a pak se dozvíte, kolik vajíček bylo ve folíkách
Mě po OPU pár dní bolelo břicho, když jsem chodila nebo vstávala, takže jsem spíš seděla nebo nejlépe ležela. Ale každá to máme jinak. Hlavní je být v klidu a pohodě
![]()
Ahoj holčičky,
vítám všechny nové tvářičky
. Koukám, že se nám to tu pěkně rozjíždí ![]()
Tak já dnes, den po punckci, měla snad nejvíc práce za celý týden
. Břicho mě trochu pobolívá, ale jinak to jde. Oplodnili se nám čtyři vajíčka ze sedmi a zítra si zas mám volat. Embriolog mi říkal, žě by snad ještě mohli nějaké dojít ![]()
Elzinko, skvělá zpráva, gratuluju k folíkům
.
Kozumplíce a Anusko, zítra na vás budu myslet a držet vám palečky
. Já jsem se OPU dost bála a bylo to uplně v pohodě. Hned po OPU mi řekli kolik mám vajíček a dnes, tedy druhý den, jsem si volala kolik se jich oplodnilo.
Leneulenko se zahnízďováním nevím
, ale myslím, že je to dost různé.
Elzi, jaká byla masáž? Já jsem se měla dobře přímo báječně. Moc děkuji holky za podporu
. Zítra se ozvu. Přeji pěknou dobrou noc
ahoj Mascho tak jsem se konečně taky dočkala a už stimuluju.Tak super 4 kousci na tebe čekájí tak paráda
!!!kolik si necháš zavést?
Anus, na zítřek se pěkně vyspi.
Já už taky jdu do hajan. Těším se na zítřejší dobré zprávičky ![]()
Ahoj Marti, děkuji. Ano konečně jsem se dočkala
![]()
No doma o tom docela diskutujem. Dr. nám řekla, že by klidně zavedla jen jedno embryjko, že nemáme jinej problém než neprůchodné vejcovody, ale ta úspěšnost je tak malá. Spíš myslíme, že dvě, ale uplně rozhodlí ještě nejsme. ![]()
Marti, samozřejmě jsme se obě dočkali
. Myslím napřed a píšu nesmysli ![]()
Anuso - nápodobně, bylo to úúúúúžasné
jediná chyba byla, když jsem za hodinu a půl přišla k autu, že bylo celé pod sněhem a musela jsem ho vyhrabávat
byla jsem rozpálená z těch lávových kamenů, tak to bylo nepříjemné ![]()
Jinak přeji všem dobré ráno a držím palce k dnešní punkcím!!! napište pak ![]()
Dobré dopoledne holčičky
,
tak jak se dnes cítíte? Já dnes více opočívám a nabírám sílu na víkend až si pojedu pro embryjka. Dnes mám zas v jednu telefonovat, tak doufám, že mi už řeknou, kdy si mám pro mimíšky přijet ![]()
Jsem zvědavá na nové dobré zprávičky z CARů
.
Mascha píše:
Dobré dopoledne holčičky,
tak jak se dnes cítíte? Já dnes více opočívám a nabírám sílu na víkend až si pojedu pro embryjka. Dnes mám zas v jednu telefonovat, tak doufám, že mi už řeknou, kdy si mám pro mimíšky přijet
Jsem zvědavá na nové dobré zprávičky z CARů.
Ahojda Mascho,no moc na tebe myslím a držím pěsti,hlavně dej hned vědět jo?Já jsem v práci takže nic moc
,už mě to tu nějak nebaví ![]()
Elzina píše:
Anuso - nápodobně, bylo to úúúúúžasnéjediná chyba byla, když jsem za hodinu a půl přišla k autu, že bylo celé pod sněhem a musela jsem ho vyhrabávat
byla jsem rozpálená z těch lávových kamenů, tak to bylo nepříjemné
Jinak přeji všem dobré ráno a držím palce k dnešní punkcím!!! napište pak
Ahoj Elzi,jééé já bych taky brala masáž,to já rád,tuze rád ![]()
Ahoj Marti, já jsem dnes doma. Pracuju ve škole a děcka jeli na plavání a já dnes nemusela. Jdu dnes do školy jen naskok. Co děláš ty?