1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1478
29.11.10 14:46

Holky můžu se zeptat kolik vám je a jestli usilujete o 1. přírůstek do rodiny nebo už doma aspoň jedno dítě máte? Mě je 26 a mám 5letou dceru. Poprvé s bývalým manželem (to jsem ještě byla mladá) jsem otěhotněla tak rychle po vysazení HA, že jsem se ani nevzpamatovala a už to bylo. Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
29.11.10 14:57

Věk 28, snažení se o 1.přírůstek, problémy stejné.

Lenuleenka píše:
Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
29.11.10 15:51

Ahoj holčičky,
Lenulenko, ať se u tebe mimískům líbí. pěkně hlaď bříško a odpočívej :kytka:
Anusko já jedu taky zítra do caru, ale už na punkci. Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
29.11.10 15:58

Tak mě je 32 let a snažíme se o první miminko, už hrozně dlouho. Moje dr. mě přesvědčovala, že je to z nervů, takže až letos v létě jsem byla na laparce, kde mě zjistili neprůchodnost vejcovodů. Trochu šok :cert:

Anusa12 píše:
Věk 28, snažení se o 1.přírůstek, problémy stejné.

Lenuleenka píše:
Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
29.11.10 17:01
Mascha píše: …Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.

Mascho, proč by nebyo?! Doktor ti musel říct na ultrazvuku, kulik folíků máš v kterém vaječníku, tak žádné obavy :wink: všechno bude v pořádku, uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
29.11.10 17:32
Na jedné straně se mi folíky vyvíjely o dost rychleji, tak mám strach, aby třeba na té jedné straně už nebyli a na druhé třeba budou ještě málo zralé. No trochu z toho blbnu. :think:
Lenuleenka píše:
Mascho, proč by nebyo?! Doktor ti musel říct na ultrazvuku, kulik folíků máš v kterém vaječníku, tak žádné obavy :wink: všechno bude v pořádku, uvidíš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
29.11.10 19:31

Neboj, doktoři to určitě ohlídali :wink: Já mám teda zkušenost z Unicy Brno že mi pan doktor všechno oznámil, jak se folíky zvětšují a proč mi mění léčbu po ultrazvuku, aby mi folíků nenarostlo pro změnu moc, že by to mohlo být pro mě zdraví ohrožující atd. Ale na každé klinice jsou lékaři jiní, jak dobří tak i ti méně..je to o náhodě! Jde jen o to jim věřit, mají v rukou naši budoucnost a nám nezbývá než doufat že bude vše jak bysme si přáli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
29.11.10 19:33

Tak hlavně hlavu vzhůru Mascho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
29.11.10 20:08

Ahoj Mascha, neblázni vše bude OK. Musíme být hlavně v klidu a nenervovat se, vím lehce se to říká. Budu na tebe zítra myslet a držím palečky!!

Lenuleenka píše:
Mascho, proč by nebyo?! Doktor ti musel říct na ultrazvuku, kulik folíků máš v kterém vaječníku, tak žádné obavy :wink: všechno bude v pořádku, uvidíš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.11.10 20:17

Mě bude v lednu 30, snaha je o 1. přírůstek - snažíme se více než 1,5 roku, problémy nebyly ani u mně, ani u manžela zjištěny…
Lenulenko - odpocivej a snaz se byt v klidu a Masho Ty se neboj, dobře do dopadne, držím palce a dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
29.11.10 20:24

Holčičky, moc děkuji za podporu :hug: . Nachvilku se pujdu koukat na telku a brzo na kutě. Zítra brzo vstávám, do CARu to máme dvě hodiny. Zítra dám vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
30.11.10 08:27
Lenuleenka píše:
Holky můžu se zeptat kolik vám je a jestli usilujete o 1. přírůstek do rodiny nebo už doma aspoň jedno dítě máte? Mě je 26 a mám 5letou dceru. Poprvé s bývalým manželem (to jsem ještě byla mladá) jsem otěhotněla tak rychle po vysazení HA, že jsem se ani nevzpamatovala a už to bylo. Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku :-)

Pořád jseš mladá :wink: Mě je čerstvých 31 a dítě ještě nemáme :-( Snažili jsme se přes rok, zjistili mi endometriozu. Jinak, když si holky dáte „zobrazovat podpisy“, tak to v mém podpísku uvidíte :wink: Nechcete si také nastavit ten podpis ? Nastavuje se to nahoře vpravo v nastavení. Ten podpis se zobrazuje pod každou zprávou a pak budeme hned v obrazu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
30.11.10 08:29
Mascha píše:
Ahoj holčičky,
Lenulenko, ať se u tebe mimískům líbí. pěkně hlaď bříško a odpočívej :kytka:
Anusko já jedu taky zítra do caru, ale už na punkci. Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.
Mascho držím palečky. Ničeho se neboj, určitě tam něco najdou. A říka se, že není důležitá kvantita, ale kvalita :wink: :hug: Pak dej vědět, jak si dopadla :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.11.10 13:39

Ahoj holky, ted jsem dorazila od doktora,tak me potesil :) . Ve ctvrtek jdu na punkci a v utery si jdu pro embryjka. Mam takovou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
30.11.10 14:14

Anusko tak super :-D A co folíky, jak se vyvíjí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí