Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky můžu se zeptat kolik vám je a jestli usilujete o 1. přírůstek do rodiny nebo už doma aspoň jedno dítě máte? Mě je 26 a mám 5letou dceru. Poprvé s bývalým manželem (to jsem ještě byla mladá) jsem otěhotněla tak rychle po vysazení HA, že jsem se ani nevzpamatovala a už to bylo. Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku ![]()
Věk 28, snažení se o 1.přírůstek, problémy stejné.
Lenuleenka píše:
Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku
Ahoj holčičky,
Lenulenko, ať se u tebe mimískům líbí. pěkně hlaď bříško a odpočívej ![]()
Anusko já jedu taky zítra do caru, ale už na punkci. Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.
Tak mě je 32 let a snažíme se o první miminko, už hrozně dlouho. Moje dr. mě přesvědčovala, že je to z nervů, takže až letos v létě jsem byla na laparce, kde mě zjistili neprůchodnost vejcovodů. Trochu šok ![]()
Anusa12 píše:
Věk 28, snažení se o 1.přírůstek, problémy stejné.
Lenuleenka píše:
Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku
Mascha píše: …Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.
Mascho, proč by nebyo?! Doktor ti musel říct na ultrazvuku, kulik folíků máš v kterém vaječníku, tak žádné obavy
všechno bude v pořádku, uvidíš ![]()
Lenuleenka píše:Mascha píše: …Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.Mascho, proč by nebyo?! Doktor ti musel říct na ultrazvuku, kulik folíků máš v kterém vaječníku, tak žádné obavyvšechno bude v pořádku, uvidíš
Neboj, doktoři to určitě ohlídali
Já mám teda zkušenost z Unicy Brno že mi pan doktor všechno oznámil, jak se folíky zvětšují a proč mi mění léčbu po ultrazvuku, aby mi folíků nenarostlo pro změnu moc, že by to mohlo být pro mě zdraví ohrožující atd. Ale na každé klinice jsou lékaři jiní, jak dobří tak i ti méně..je to o náhodě! Jde jen o to jim věřit, mají v rukou naši budoucnost a nám nezbývá než doufat že bude vše jak bysme si přáli ![]()
Ahoj Mascha, neblázni vše bude OK. Musíme být hlavně v klidu a nenervovat se, vím lehce se to říká. Budu na tebe zítra myslet a držím palečky!!
Lenuleenka píše:Mascha píše: …Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.Mascho, proč by nebyo?! Doktor ti musel říct na ultrazvuku, kulik folíků máš v kterém vaječníku, tak žádné obavyvšechno bude v pořádku, uvidíš
Mě bude v lednu 30, snaha je o 1. přírůstek - snažíme se více než 1,5 roku, problémy nebyly ani u mně, ani u manžela zjištěny…
Lenulenko - odpocivej a snaz se byt v klidu a Masho Ty se neboj, dobře do dopadne, držím palce a dej vědět ![]()
Holčičky, moc děkuji za podporu
. Nachvilku se pujdu koukat na telku a brzo na kutě. Zítra brzo vstávám, do CARu to máme dvě hodiny. Zítra dám vědět. ![]()
Lenuleenka píše:
Holky můžu se zeptat kolik vám je a jestli usilujete o 1. přírůstek do rodiny nebo už doma aspoň jedno dítě máte? Mě je 26 a mám 5letou dceru. Poprvé s bývalým manželem (to jsem ještě byla mladá) jsem otěhotněla tak rychle po vysazení HA, že jsem se ani nevzpamatovala a už to bylo. Teď jsme se snažili s nastávajícím rok a pak se nechali vyšetřit(já-anovulace, partner-špatný spermiogram) a hned naskočili do jedoucího vlaku
Pořád jseš mladá
Mě je čerstvých 31 a dítě ještě nemáme
Snažili jsme se přes rok, zjistili mi endometriozu. Jinak, když si holky dáte „zobrazovat podpisy“, tak to v mém podpísku uvidíte
Nechcete si také nastavit ten podpis ? Nastavuje se to nahoře vpravo v nastavení. Ten podpis se zobrazuje pod každou zprávou a pak budeme hned v obrazu ![]()
Mascha píše:Mascho držím palečky. Ničeho se neboj, určitě tam něco najdou. A říka se, že není důležitá kvantita, ale kvalita
Ahoj holčičky,
Lenulenko, ať se u tebe mimískům líbí. pěkně hlaď bříško a odpočívej
Anusko já jedu taky zítra do caru, ale už na punkci. Tak jsem taková celá v obavách, aby bylo co odsát.
Ahoj holky, ted jsem dorazila od doktora,tak me potesil
. Ve ctvrtek jdu na punkci a v utery si jdu pro embryjka. Mam takovou radost.