Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krásné odpoledne, právě jsme se vrátili z procházky, dnes je tam tak krásně ![]()
Holky, že mě po narkoze bývá zle jsem napsala do předoperačního vyšetření, tak snad se na to anesteziolog jukne ![]()
Lenuleenko, připláceli jste si prodlouženou kultivaci?
Jinak na zítra držím pakečky. Necháš si zavést obě embryjka?
Liando, máš neschopenku nebo chodíš do práce?
Mám to štěstí, že můžu pracovat z domova
Takže jsem doma a pracuji a snažím se i odpočívat, ale to mi jde hůř a hůř
![]()
Ahojky Masho, díky moc, už se moc těším až ty hrášky budu mít u sebe - ano, necháme si zavést 2 emča ![]()
A asistovaný hetching jsme si připláceli 4500,–.
Po dnešní a zítřejší předpovědi počasí mám zítra i strach, že někde zůstaneme zaboření, i když kliniku nemáme daleko…Sněží a sněží
Holky díky moc za podporu ![]()
Dnes od 9:10 je mám u sebe bobíšky maušenký, tak doufám že se jim u mě bude líbit a zavrtají se hooodně hluboko…obě už byly blastocysty(jedno dokonce už v pokročilém stadiu), zvyšuje to šanci, tak jsme zvědaví ![]()
Leni, ležela jsi po zavedení mimíšků nějakou dobu v caru nebo tě poslali hned domů? U mě v caru ležíš 15minut (jsem se dočetla) a pak tě pošlou domů a ve Zlíně se leží 4hodky.
Tak a ted jen pohodu, klídeček ![]()
Anusko, ano po zavedení jsem ležela ještě na sále 15min a pak jsem seděla v autě na cestě domu, a teď už jen ležím, na WC a jinak nic ![]()
Jinak samotný zákrok byl během 5min hotový, zavádění nebylo cítit.
Já jsem ted 9den po cyklu, 7den si píchám puregon + od soboty si píchám v 22h ci..(ted se nevzpomenu)aby vylo víc vajíček(folikulů). Pátek jsem byla na UTZ a brali mi krev. A zítra jdu opět na UTZ a krev, tak snad už mi řeknou kdy to vypukne.
punkce bych řekla že asi v pátek nebo sobotu a pak už to bude coby dup ![]()
Snad ano. Můžu se zeptat, chodila jsi do práce nebo máš neschopenku?
Leni gratulace veliká k bobískům
ať se jim u Tebe líbí a zakousnou se pořádně ![]()
Anusko: Jsem na neschopence od 4. dne puregonu, byla jsem strašně unavená a 8 hodin na nohách v práci mi nedělalo dobře. Ale jinak neschopenku v podstatě nepotřebuješ, to záleží jaký má kdo druh práce ![]()
Liando: Děkuju moc.
Jsem nějaká unavená, po obědě jsem normálně vytuhla, jak kdyby si tělo říkalo „Tak a teď máme na starosti důležitější procesy-uhnizďování, tak je potřeba spát“
![]()