Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky vy to máte stejný Anusa a ty
myslím OPU a transfer…
Martina34, děkuji a já to mám taky stejný, jak Kozumplice a Anusa12, jen s tím rozdílem, jestli mi budou mít co transferovat ![]()
Anusa, Mimosek, Kozumplice jsou na tom stejne. Ve čtvrtek odběr a v úterý transfer. Jinak já a mimosek jsme ze stejného města a stejného caru
náhoda jak blázen
mimosek píše:
Martina34, děkuji a já to mám taky stejný, jak Kozumplice a Anusa12, jen s tím rozdílem, jestli mi budou mít co transferovat
neboj se určitě ano
![]()
Anusa12 píše:
Anusa, Mimosek, Kozumplice jsou na tom stejne. Ve čtvrtek odběr a v úterý transfer. Jinak já a mimosek jsme ze stejného města a stejného carunáhoda jak blázen
Tak to je super
![]()
Dobré ráno holčičky
,
Mimošku, zdravím tě a ať se ti u nás líbí.
Anusko, Kozuplíce gratuluju k embryjkům.
Elzinko, koukám že máš na dnešek kontrolu, tak se těším na pozitivní zprávičky.
Martinko, jak jde pníchání?
Liando, Lenulenko jak se cítíte? Kdy budete testit?
Tak jsem vás dočetla a koukám, že jste včera řešili kolik embryjek zavést. Tak to jsme včera dloho řešili s dr. Nakonec jsem si nechala transférovat jen jedno embryjko, ale prý je to jednička. Tak teď už musím doufat, že jsme neudělali chybu. Dvojčátka si taky nedovedu moc představit, ale kdyby se teď nezadařilo, tak příště už si nechám zavést dvě.
Ahoj holky, všechny zdravím.
Mám za sebou kontrolu a stimulace mi byla dnes ukončena, folikuly jsou dostatečně dorostlé, takže v pondělí ráno mě čeká punkce a někdy od 8.-10.12. ET. Jen mě překvapilo, že po ET mám zůstat v CAR do rána - setkaly jste se s takovým postupem už některá?
Taky zvažuji počet emrbyí - už jsme více méně rozhodlí pro 2, jelikož žádné děti nemáme a chci, aby byla šance co nejvyšší, když už to všechno podstupujeme… Proto si zřejmě i zaplatíme nadstandardní výkony.
Holky, které už doma nějaké prcka máte, úplně chápu, že si necháte zavést jen 1.
A zatím si absolutně neumím představit míít dvojčátka, ale přece jen to chci risknout
Kdybych už doma prcka měla, asi taky uvažuji jinak.
Přeji všem krásný den ![]()
Ahoj Elzi, skvělé zprávičky
. Zůstat v CARu do rána mě taky nabízeli, samozřejmě za příplatek, určitě je to lepší, ten klidový režim první čtyři dny je prý hrozně důležitý, takže pokud se hned po transféru nemusíš trmácet domů tak je to určitě lepší.
Já ležím už dva dny a hrozně se nudím, trochu mě pobolívá podbříšek, ale jinak mi nic není. Nejsem zvyklá nic nedělat a je to hrůza
.
Elzi, taky doma prcka ještě nemáme, ale nechala jsem si zavést jen jedno embyjko. Mě zas dr. přesvědčila, že nemáme jiné problémy než mé nepruchodné vejcovody a embryjka se vyvíjela hrozně pěkně tak ať to risknem. No kdyby se nezadařilo, tak u KETu půjdem do dvou embryjek.