Hematom v 1.trimestru

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
3.12.10 09:44

Hematom v 1.trimestru

Ahoj děvčata,
chtěla jsem se zeptat. Jsem po 1.IVF, úspěšném, ale už od začátku problémovém. Před třemi týdny jsem začla krvácet, hned na pohotovost a tam mi zjistili hyperstimulační syndrom, ovária jak balóny, týden jsem si poležela. Kontrola v CARu ukázala že je už vše v pořádku. Pět dní po kontrole opět krvácení a nová diagnóza v nemocnici… hematom… Takže tu opět ležím, již pátý den, na kontrolní ult.mě chtějí vzít až v pondělí (po týdnu), že před tím by nebyl vidět rozdíl. Beru ustrogestan dva ráno, dva večer, ascorutin tři denně a už nekrvácim. Musím jen ležet ležet… nemáte někdo zkušenosti s hematomem po IVF? A jak velká jsou rizika? V nemocnici mi skoro nic neřeknou, slyšim jen slovo „čekat“…
Děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
3.12.10 09:47

Zapomněla jsem napsat, že jsem v 8tt a s mimískem je vše v pořádku, srdeční ozvy i velikost odpovídá prý normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.12.10 09:50

Zapomněla jsem napsat, že jsem v 8tt a s mimískem je vše v pořádku, srdeční ozvy i velikost odpovídá prý normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.12.10 09:59

Já měla hematom a krvácení - teda bez IVF, od 6tt. Doktoři dlouho říkali, ať si moc neděláme naděje, ale teď máme 2,5 měsíce holčičku. Tak držím palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.12.10 10:01

a utrogestan a ascorutin jsem brala úplně stejně. Naštěstí jsem nemusela být v nemocnici, akorát mě sestřičky z nemocnice kontrolovaly telefonem, estli ležim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.12.10 10:06

mooch já tu právě ležím od neděle večer, v pondělí byl ult. a další bude až zase v pondělí. Prášky beru pravidelně a jen ležím. Chtěla jsem jít domu, ležet tam, být víc v klidu, myslim psychicky, ale nechtějí mě pustit :-(
A díky za pozitivní zprávu, dodává to sílu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.12.10 10:15

Oni Tě pak pustěj, neboj. Pěkně si odpočiň a pořádně si to tam prohlídni, ať víš do čeho jdeš až tam budeš rodit :mrgreen:
Jen se neznepokojuj, kdybys krvácela dlouho. Já to měla do 14tt. S jednou malou přestávkou - nekrvácela jsem asi 2 dny, tak jsme si už oddechli a pak to začlo znova - a zrovna ze mě vyšel takovej velkej kus, no myslela jsem, že je konečná. Ale prcek na UTZ naštěstí byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.12.10 10:19

Já už právě nekrvácím a to co ze mě jde, není ani špinění.. takové minimální špinění, téměř nic. Doufám v to, že pondělní ult.ukáže že se hematom aspon trochu vstřebává a zmenšuje. Na netu jsem teď pročítala, že to může ohrozit celé těhotenství a zapříčinit potrat, tak snad se to stává minimálně a já půjdu příští týden s dobrými výsledky domůůůůů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.12.10 10:48

Také jsem měla hematom, při několika kontrolách tam pořád byl a najednou nebyl :potlesk: vstřebal se. Tedˇmám 7 dní do porodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.12.10 10:55

maximecka.. no gratuluju :kytka:
To jsem ráda, bála jsem se, že tu budu číst samý negativní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.10 11:11

Ahojky, já měla hematom také v 8 týdnů. Nechali mě doma, musela jsem ležet, ležet a ležet. A teď jsem v 25TT a vše je OK. A znám holčinu od nás z diskuze, ta s tím byla v nemocnici snad 3 týdny a mimi to taky zvládlo. :pankac:
Věř miminku, jsou to bojovníci!!! Držím palce!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
3.12.10 11:14

Ahojky…taky sme měla hematom..krvácela sem hodně..léky užívala stejně jako ty..ležela sem doma..ted vedle v místnosti mlátí do hrazdičky náš skoropětiměsíční miláček Andrejka.-))..a to mi moc šancí nedávali..hlavně musíš být v pohodě psychicky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.12.10 11:31

To je fakt bud v pohodě. Já sice hematom neměla ale zato jsem měla akutní zanět slinivky břišní a celá jsem zežloutla. Když mě přivezli do nemocnice tak pořád mluvili at si na mimi nezvykám že by to byl zázrak kdybych ho donosila. Při těch záchvatech máš hrozný bolesti ( fakt porod je proti tomu sranda ) a křeče takže riziko potratu je dost velké a pravděpodobné. Šla jserm na operaci a ve 3 měsíci mi odoperovali žlučník laparoskopicky. Zase velký riziko potratu. Dnes mám 10 měsíčního prcka. Ještě jsem ho přenášela a když se narodil tak měl 4500g takže vidíš že i nemožné je možné. Ted má 11.5 a je zdrasvej jak řípa. :mrgreen: Měla jsem to beznadějný a málem jsem umřela a nakonec mám mimčo a všechno dobře dopadlo tak se neboj ty budeš v pohodě. Vzpomen si na mě ( beznadějnej případ ) a už se nenervuj. Jinak ti přeju hezký svátky a hlavně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.12.10 12:39

Holky moc díky.. Zatím ani jedna negativní zpráva. Dnes ráno jsem je přemlouvala ať mě vezmou na ultrazvuk, ale prý by to bylo zbytečný po tak krátký době (5 dní). Taky jen ležím. Netušila jsem, kolika těhulkám se to už stalo. Nevíte příčinu vzniku takového hematomu? Od ET opravdu jen ležím, vstávám jen když musím, WC, sprcha, maximálně uvařit si čaj, ohřát jídlo, jinak poctivě na gauči pod dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.12.10 12:58

Taky jsem měla hematom. Prvně jsem jednorázově krvácela 6tt, hematom neviděli. Pak v 10, to už hematom byl vidět. Neležela jsem, chodila do práce. Vše dopadlo OK. Přeji, aby bylo vše OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí