Hematom v těhotenství 9tt

Anonymní
21.9.22 20:13

Hematom v těhotenstvi 9tt

Ahoj holky prosím vás má tady nějak z vás zkušenost s hematonem v těhotenství?
Jsem pravé 9tydnu a bolí mě na levé strašně podbřišek a moje dr na kontrole řekla ze mimco je v pohodě ale ze tam vidí hematom veliký 3cm ze toje 50 na 50
Jen ze já nešpinim ani nekrvacim všichni mě starší ze by sem o to mohla prijit je to moje první mimco a dlouho snažení.

Myslíte ze to dobře ze v tom nějaká naděje je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
851
21.9.22 20:26

Ono to je 50 na 50 bohužel :? Taky jsem měla hematom, 2× jsem krvácela, nasazen utrogestan a rutascorbit a nakonec to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.9.22 20:29

Je to půl napůl no, je šance, že ani nepraskne a vstřebá se a i kdyby prasknul, tak to není konec. Mě prasknul, krve jak z vola a těhotenství v pohodě, syn má už 3 roky. Ale musela sem se šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
21.9.22 20:31

Tak jsem to takto měla, nesměla jsem se namáhat a dopadlo to dobře, porodila jsem zdravé dítě :) Držím palce, hlavně se nestresovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.9.22 20:33

Bolesti v podbřišku můžou být taky jen vazy a roztahujici se děloha…držím palce ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
21.9.22 20:37

Ano, mám zkušenost ze stejného týdne. Velké krvácení, pohotovost, ultrazvuk, prasklý hematom, srdeční akce v pořádku a následně vše také v pořádku. Dcerce je dnes 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
21.9.22 20:38

Měla jsem od 8 do 15tt ještě o něco větší hematom.. taky mě strašili… dnes mi tady už běhá 2,5 léta dcera :srdce:
15tt byl hematom ještě velký a v 17tt už nebyl vůbec žádný.. vstřebal se bez krvácení
Moje kamarádka taky měla docela velký hematom… měla ho taky někdy od 9 do 15 týdne.. nebo tak nějak.. a vstřebal se.. trošku zakrvácela ale dobrý..
Držím palce, aby to dopadlo dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 20:48

@Denny97 děkuji za odpovědět uklidnilo mě to aspoň ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 20:49

@dedrichov jee děkuji za odpovědět
Doufám ze bude vše pořádku byla bych velmy smutná miminko je vymodleny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4324
21.9.22 21:04

Ano ja jsem měla od cca 7tt hematom podobně velikosti, několikrát jsem krvacela a nakonec dobrý teď jsem již 30tt :) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.9.22 21:17

Mela jsem zjisteny asi v 10tt, 3 tydny jsem spinila a byla na neschopence a nic nedelala..a pak uz to bylo dobre a az do nastupu na materskou jsem chodila do prace. Zadnou bolest jsem v souvislosti s tim necitila. drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
21.9.22 21:35

Zkuste se tím nestresovat. Lékařka má pravdu. Buď to dopadne, anebo ne. Vy si můžete pomoct jen tak, že se budete šetřit a pokusíte se být co nejvíc psychicky v pohodě. Ale jinak je to na přírodě. V tomhle jsou i lékaři malí páni, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
21.9.22 22:28

Měla jsem velký hematom v 7tt. Čekala jsem trojcata. V 7tt krev jak z vola, letěli jsme na utz a já myslela, že vše skončilo. A na utz vše ok. 3 srdeční akce, ale velký hematom. Spinila a krvacela jsem celý první trimestr. A začátkem 2 trimestru jsem zase začala pomalu krvácet a bylo to z důvodu, že se jeden plod přestal vyvíjet (plod měl vadu, věděli jsme o tom od 9tt a zastavil se později ve vývoji) a tělo ho nevstrebalo a rozhodlo se ho vyloučit. Takže začínající potrat, který by ohrozil další 2 plody. Takže nástup do nemocnice, klid na lůžku a dávali mi nějaké léky na zastavení krvácení (název mám někde napsaný, ale z hlavy to nevím). A ty léky zabraly. Takže výsledek my tu spí v postýlkach. :mrgreen:
Píší ti to, abys byla hlavně v klidu a pohodě. A říkej si, že to dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 23:04

@Ťarbík01 je tak to mě mrzí ze jste přišla o jedno miminko ale krásný je ze mate doma aspoň ty dvě je to krásný ❤️️ a děkuji ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
22.9.22 00:11

Hematom od začátku těhotenství, který pak začal krvácet, až do 15tt utrogestan, Ascorutin, klidový režim, krvácení pak přešlo. Teď jsem 26tt, sice jsem si pobyla pár dní i v nemocnici před nedávnem, protože jsem začala znovu krvácet, pro změnu kvůli placentě, ale hematom se odkrvacel do toho cca 15tt, miminko je v pořádku a mě jen pokračuje klidový režim :kytka: Šetři se, odpočívej a hlavně se nenervuj :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky