Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj nikitino, napadá mě zeptat se přímo toho tvého ošetřujícího dr? A nebo se zkus podívat na webovky té firmy, která lék vyrábí… je potřeba ale najít přímo české. určitě mají někoho, kdo ti odpoví. Asi líp než my tady na fóru. Držím palce!
Děkuji zkoušela jsem vše… Riziko tam je..muj doktor mi to zřejmě zapomněl říct nebo s tím neměl zkušenost.. no risknu to příští týden mi bude dělat testy ..tak uvidím. Hrůza člověk aby si stanovoval sám diagnózy a bál se věřit doktorům. ![]()
@nikitina ahojky přidej se zde https://www.facebook.com/…23812780008/ a neboj se zeptat 😊 držím place
@nikitinaNazdárek. Neměj strach, já léčbou Maviretem prošla před 5 měsíci a hepatitidu B jsem kdysi měla také… Dostala jsem ho na tři měsíce a byla po léčbě na odběrech. Céčko zmizelo a výsledky jaterních testů mám prý dobré. Nevím kde jsi to vyčetla, že se ti béčko může vrátit, ale nic takového mi lékař neříkal. Neboj se toho! Jedno je jisté, céčka se zbavit musíš, na to se umírá… Hodně štěstí! ![]()
@Anonymní píše: @nikitinaNazdárek. Neměj strach, já léčbou Maviretem prošla před 5 měsíci a hepatitidu B jsem kdysi měla také… Dostala jsem ho na tři měsíce a byla po léčbě na odběrech. Céčko zmizelo a výsledky jaterních testů mám prý dobré. Nevím kde jsi to vyčetla, že se ti béčko může vrátit, ale nic takového mi lékař neříkal. Neboj se toho! Jedno je jisté, céčka se zbavit musíš, na to se umírá… Hodně štěstí!
Ahojky tak mám po léčbě a jsem zdravá. Přeji totéž všem postiženým touto nemoci.. lékaři umějí zázraky..( i když si myslím že na spoustu nemoci léky jsou jen vše zdržují než to pustí do světa
k vůli korunám. ) Tak hodně štěstí všem.
@nikitina ahojky! Tak super
Taky jsem byla šťastná jako blecha, že už jsem v pohodě. Doktor říkal, že jatrům trvá 2,3 roky než se dají do cajku, ale že je to individuální. ![]()
@nikitina, Dobry den, četl jsem vaše hodnocení Hepatitidy C a B. Mám také hepatitidu C a v minulosti jsem měl i B. Mám B neaktivní… Prosím, pokud se mnou chcete sdílet své zkušenosti s léčbou. A co reaktivace hepatitidy B během nebo po léčbě hepatitidy C pomocí Maviretu? Mám normální zdravou játru. Ja začnu léčit hepatitidu C pomocí Maviretu po dobu 8 týdnů. Čekám na vaši odpověď.
S pozdravem
Husi
@Mosie, Začnu léčit na infekčním oddělení v Brně s lékařem Petrem Husou
@Husi Nazdárek
Neboj se toho, já měla to samé co ty a lékař mi Maviret nasadil na 3 měsíce. Léčba proběhla v pohodě, snad ze začátku jen bolela trochu hlava a měla jsem prvních 14 dní žaludeční obtíže, ale nic velkého. Organismus tuhle léčbu zvládá v pohodě. Nějaké riziko návratu béčka tam zřejmě bude, nicméně můj doktor říkal, že je to velice nepravděpodobné ![]()
@Anonymní píše:
@Husi NazdárekNeboj se toho, já měla to samé co ty a lékař mi Maviret nasadil na 3 měsíce. Léčba proběhla v pohodě, snad ze začátku jen bolela trochu hlava a měla jsem prvních 14 dní žaludeční obtíže, ale nic velkého. Organismus tuhle léčbu zvládá v pohodě. Nějaké riziko návratu béčka tam zřejmě bude, nicméně můj doktor říkal, že je to velice nepravděpodobné
Můj lékař mi řekl, že v mém případě je velmi nepravděpodobné reaktivace B během nebo po použití Maviretu. Reaktivace Hepatitidy B je velmi pravděpodobná u pacientů, kteří podstoupili léčbu rakoviny a chemoterapii a jejich imunitní systém byl potlačen.