Už měsíc se necítím dobře

1724
21.1.19 22:30

Dr ti nekoukal do krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
21.1.19 22:32
@PetraMerry píše:
Dr ti nekoukal do krku?

nekoukal, ale připadá mi, že to v krku vypadá normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.19 22:34

Všechny tyhle dlouhodobe nemoci jsou většinou psychického rázu..měla jsem to taky tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.1.19 22:35

@Valerie83 Měla jsem cca v září to samé.. strašně dlouho se vleklo, také měsíc určitě. Druhy bacilu jsou různé a nemusí být pravidlem, že tě má přejít za stejnou dobu jako vždy. Jez hodně vitamínu C a vydrž, přejde to, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
21.1.19 22:35

Udělej si Priessnitz. Paralen a vypotit v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.1.19 22:54

@Valerie83 já měla něco velmi podobného ale s rýmou minulý rok cca od týdne po NR a trvalo to do do konce února ( takže cca 7 týdnů). Strašně vyčerpávající. Já používala echinaceu ( jako obkald na nos). No a krk klasika zázvor nebo maliník citron a med (čaj). Horší to bylo v noci (až to dusilo) to jsem si musela dávat hašlerky, jediné co zabíralo cca 1 až 2 za noc a mít hlavu výš položenou. A chladnější vzduch v místnosti. A hlavně klid. Ještě teď, když na to vzpomenu mám mráz. Dr. mi řekl, že dnes je běžné mít virozu i 2 měsíce, tak nevím :nevim: Ale bylo to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.1.19 23:21

Crp muze byt v norme,ale nechala bych si udelat stery z krku…a do toho krku mi Dr.koukne automaticky.. :think: Zvlastni diagnostika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
21.1.19 23:25

Muze se vam rozjizdet astma, muze to byt nedolecena plicni chlamydie nebo i EBV. Anebo nic z toho… Chce to resit s lekarem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.1.19 18:46
@sediza píše:
Muze se vam rozjizdet astma, muze to byt nedolecena plicni chlamydie nebo i EBV. Anebo nic z toho… Chce to resit s lekarem…

děkuji za reakci, vypadá to, že jste z oboru.
Dnes jsem byla zase u praktika, koukl mi do krku a prý vypadá dobře.
Napsal mi ATB Penbene, i když crp jsem měla 2, prý někdy crp vychází dobře, i když je problém.
Myslíte, že je to dobrý postup? Popř. napadá Vás něco jiného co by se dalo ještě dělat?
Jsem po měsíci už totálně vyřízená, cítím se strašně unavená a už nechci nic jinýho než se toho zbavit.
Díky za případné tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
22.1.19 19:30

@Valerie83 S těmi ATB a CRP je to pravda. Někdy opravdu může byt CRP nízké a antibiotika pomohou. Vyčkala bych 4 dny, jestli se to nezlepší, nebo do dobrání ATB. Jinak vysetreni na EBV. Držím palce, ať zaberou ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.1.19 19:35
@sediza píše:
@Valerie83 S těmi ATB a CRP je to pravda. Někdy opravdu může byt CRP nízké a antibiotika pomohou. Vyčkala bych 4 dny, jestli se to nezlepší, nebo do dobrání ATB. Jinak vysetreni na EBV. Držím palce, ať zaberou ATB.

moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.1.19 20:40

Musím se k vám přidat i s manželem. Ten před měsícem přivlekl nějakou virozu s dávivým suchým kašlem až s dávením. Spali jsme v polosedě.. Já chytila to samé od něj, ale až za 2 týdny.Zkoušeli jsme vše možné, pak oba ATB od obvoďáka. Až za 10 dní jsme konečně začali vykašlávat. Vdechovali jsme Vincentku jako earosol. Nad hlavou nám jedou bez přestávky zvlhčovače (máme moc suchý vzduch), ACC long, a já milovaný Bromhexin. Konečně se nám už průdušky čistí, zítra jdeme na kontrolní RTG plic. Oba se vlečeme po bytě jako můry a nejdelší štreku máme na WC a do sprchy.Nemá to konec a už si lezeme i sami na nervy. Držme si palečky a hodně zdraví všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.1.19 21:04
@yarenka777 píše:
Musím se k vám přidat i s manželem. Ten před měsícem přivlekl nějakou virozu s dávivým suchým kašlem až s dávením. Spali jsme v polosedě.. Já chytila to samé od něj, ale až za 2 týdny.Zkoušeli jsme vše možné, pak oba ATB od obvoďáka. Až za 10 dní jsme konečně začali vykašlávat. Vdechovali jsme Vincentku jako earosol. Nad hlavou nám jedou bez přestávky zvlhčovače (máme moc suchý vzduch), ACC long, a já milovaný Bromhexin. Konečně se nám už průdušky čistí, zítra jdeme na kontrolní RTG plic. Oba se vlečeme po bytě jako můry a nejdelší štreku máme na WC a do sprchy.Nemá to konec a už si lezeme i sami na nervy. Držme si palečky a hodně zdraví všem.

já taky miluju ACC Long a Bromhexin, to je jediný, co mi trochu uleví. Všechny sirupy jsou úplně na nic.
Zvláštní je, že to ode mně nechytly děti, ty jsou celý měsíc úplně v pohodě (ťuk ťuk ťuk)
Taky držím palce, ať už to odejde.
Nejlepší je, jak teď píšou, že právě začíná chřipková epidemie........brrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí