HERBALIFE výdělek - zkušenosti

47
1.5.14 14:42

HERBALIFE vydelekw

Ahoj holky, chci se zeptat, nasla jsem si ted brigadu u Herbalife, musim si objednat za 1700,– balicek +postovny a pak nejaky pronajem stranek okolo 300,– mesicne, to by mi ani tak nevadilo, protoze zadarmo :) vam nikdo nic neda, denne bych se tomu venovala cca. 3-4 hod. Je mi jedno o budu prodavat, ti co to kupuji je to jejich vec, me jen o to si vydelat nejale penize, tak proto se ptam, jestli je to opravdu pravda. :-) jde mi jen o ten vydelek dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
1.5.14 14:52

@Rezinkaa
Co prodáš, to vyděláš. Pokud si myslíš, že prodáš, není proč váhat.

A dobře si prostuduj, jak to je (smlouva?) ať pak nekřičíš, že je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15024
1.5.14 15:01

O herbalife jsem teda vzdy jen slysela, ze je to zlodejna :nevim: uz to, ze do toho musis investovat, mi prijde podezrele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.5.14 15:02

@Rezinkaa nooo :think: za mě ti můžu říct nikdy bych do téhle značky nešla je to stejné jako když šmejdi nabízejí důchodcům výrobky… nic nekupovat ani neinvestovat proděláš velké peníze 8o pokud nejsi takovej ten typ kterej prodá i bobek v plechovce. :twisted: V mojí rodině už tahle kosmetika byla a dotyčná hodně litovala :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.5.14 15:07

@Rezinkaa a co je míněno tím „denně bych se tomu věnovala 3 - 4 hodiny“?
Stránek nabízejících herbalife je na internetu spousta, ale jen tak samo od sebe se nic neprodá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.5.14 15:14

@Regina Hero To se samo od sebe jen tak neprodá, ale kdo takovou předraženou kosmetik koupí a hlavně je stejná jakákoliv jiná… to si raději koupím něco od avonu nebo prostě v drogerii… prostě buď se to prodá hlupákovy nebo nikomu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.5.14 15:18

Nevěděla jsem, ze herbalife ma i kosmetické produkty. Spis kokteily a doplňky stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.5.14 15:21

8o Noo mají to i to teda aspoň kdysi měli… no, ale i tak nejsem padlá na hlavu abych do sebe cpala tohle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.5.14 15:22

@Rezinkaa zjisti si, kolik lidí je v dnešní době ochotno dát prachy za herbalife - moc jich nenajdeš. Věnovala bych se něčemu jinému.. Herbalife má značně zkaženou pověst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.5.14 15:54

Taky mi to tak přijde. @martina.se Doba herbalife je pryč. Na netu se daji sehnat kokteily i doplňky stravy s přívětivějším složením. Ty herbalife doplňky maji tabletová pojiva. Mám náhodou od nich guaranu.
Více mi funguje eleutherococ extrakt.
Díky netu lze koupit levnější a kvalitnější preparáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.5.14 15:55

Navíc jde i hubnout levněji nez s herbalifem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.5.14 16:10

No pani trvdila ze maji nejaky tridici system, kde se k vam dosanou jen vazni zajemci a plati se za to co vam prijde, takze nedavate penize jen tak, je to o podnikani a nejak se zacit musi, ale nikdo prece nezacne podnikat s prazdnou kapsou, jen aby mi to pak porad nenutili, me jde jen o to vydelat si, jestli si to nekdo kupuje, tak ano. Ale jestli to je k necemu dobry nebo ne me vubec nezajima, jen si potrebuju vydelat nejaky kacky :) je tu nekdo kdo u nich opravdu pracoval? A jak to tam chodi, a taky nejsem zvedava na nejaky seminare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.5.14 16:46

@Rezinkaa Dělej jak myslíš :twisted: :twisted: Moje babča u nich pracovala aaaaa pak to dopadlo jak to dopadlo… celá rodina na ní byla naštvaná :nevim: a že tě nezajímá co prodáváš jen abys to prodala no jooo, ale mě taky nezajímá co budeš prodávat a co bys mě nabízela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.5.14 16:52

Ale já ti nic nebízet nechci, já se jen ptám jaké jsou vaše zkušenosti u nich pracovat, co se týče finančně, a přece nebudu pokusnej králík a dělat na sobě nějaký experimenty, jen proto, abych věděla co prodávám, každej máme na to tělo stavěný jinak :-) myslíš, že každej ví co prodává?? všichni to mají naučený jako básničku, o tom je obchod, co nejvíc toho nakecat, poblbnout hlavu a prodat :-) Já tady nikomu nic nenutím, jen se na to ptám.. a tvoje babička si aspoň něco vydělala? nebo jezdila na nějaké semináře? a pořád jí neutili ty produkty, aby si je kupovala a potom sama zkoušela?? :-) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.5.14 17:03

Já vím že mě nic nenabízíš, jen chci říct, že to lidi znají a většinou to nechtějí… jasně že sama nabízela, ale neprodala :zed: nebo někdy joo jenže pořád víc prodělala než vydělala… jezdila investovala a nic se nevracelo… :nevim:
Ale jestli jsi přesvědčená o tom, že umíš prodat cokoli tak prosím směle do toho… A v dnešní době není moderní do sebe cpát koktejly, ale zdravá výživa :kytka: podle mě HERBALIFE nemá poptávku a nabídka je mizerná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat