Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky,
v pondělí potřebuji s dětmi strávit dopoledne Olomoci, budeme tam na hotelu a manžel brzy ráno odjede na jednání. Prosím místní, aby mi poradili nějakou pěknou herničku pro deti ve věku 4 a 1 rok. Asi bude pekna zima, tak se budeme muset zavrit nekam dovnitr. Nasla jsem ze tam je clovickov, amazonie, krokodyl…kde se vam a vasim detem libi nejvic? Od hotelu to je vsechno tak stejne daleko…Díky ![]()
Nikde v nich jsme nebyli, ale ještě je Mraveniště ve Smetanových sadech.
Krokodyl. Zabavi se jak to ctyrlete, tak i mladsi. A vy si muzete dat i kafe ci neco na zub. Je to hernicka pro male a vetsi deti s kavarnou
Na Horním náměstí je kavárna Opera, tam je velký dětský koutek. Na Masarykově třídě je Beauty café, taky s dětským koutkem.
@janka23 tak jedině v Krokodylku jsem si v klidu kafe nikdy nedala, tam se děti musí hodně hlídat.
Ovšem vyžití tam je, o tom žádná.
Jinak tu asi bylo zmíněno vše, já bych asi volila Amazonii.
@-Evka- Mraveniště je pro veřejnost až odpoledne, dopoledne je tam školka.
My jsme olomoučáci a nejlepší herna je Krodýlek, naše děti 3 a 7 let by tam byli nejraději pořád. Dospělácí si můžou na některých atrakcích hrát taky, není to jen pro děti. ![]()
@Tableta Jak se nejlíp (nejjednodušeji) dostat z hlaváku do Lesa (
)
Dá se pěšky? Dopravou?
Potřebujem v olomouci strávit tak dvě hodinky.
@Ornwen tram 2,3,6 na zastávku u sv. mořice, potom kousíček pěšky
@Ornwen radši si to ale ještě ověř, ať vás nepřivedu do úzkých
Poradíte? Jak se z Hlavního nádraží dostat městskou do Krokodýlka? Či přiblížit?