Tip na dobrou herní židli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
MiaN1997
2.11.24 22:35

Herní židle

Ahojky, mám prosbu. Nedávno jsme dostavili baráček a konečně už bydlíme. Jen postupně dovybavujeme místnosti. Ale chtěla bych zařídila přítelovi herní místnost, kam teď sháním herní židli. Nějakou, kde si nezničí záda a bude pohodlná. Prosím o pomoc :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
2.11.24 23:14

@MiaN1997 manžel si nedávno koupil Noblechair epic a je s ní spokojený. A ještě víc si teda pochvaluje výškově stavitelný stůl. Ale v pracovně u pc tráví i 12h denně, pracuje z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
3.11.24 00:15

Cokoliv od Herman Miller.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
3.11.24 07:16

Tu židli si musí primárně vyzkoušet. Ne ve všech se mu bude pohodlně sedět. Skvělý obchod je kancelářské židle. com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
3.11.24 16:03

Tiez hlasujem za vyskusanie. Kazde telo je ine a neexistuje stolicka ktora by vyhovovala kazdemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
3.11.24 16:20

Jo a počítáš s tím, že dobrá židle začíná cenově tak na 10 tis. Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11292
3.11.24 17:03
@Aletheia píše: Více

Souhlasím, chtěl jsem napsat totéž, jen tyhle židle budou asi mimo cenovou představu většiny lidí a málokdo řekne, že je rozpočet neomezený, peníze nejsou problém, takové dotazy bych spočítal na prstech jedné ruky. Stejně jako je málokdo ochotný dát za matraci 30 tisíc, málokdo dá dvacku za Millera. Já bych ty prachy taky nedal.

Ale kdysi jsem četl ohledně matrací názor, že si lidi kupují nová auta, ale dát 10 nebo 15 tisíc za dobrou matraci se jim nechce, přitom za fajn fotomobil to dají celkem snadno. Ale abych byl i konstruktivní:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiaN1997
5.11.24 23:11

Děkuju všem za rady a tipy. Již jsem narazila na jeden e-shop - *** a manžel si tam vybral, tak uvidíme, jak bude spokojený.

*edit admin- smazaná reklama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí