Herqules Raptor 6 Spin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
6.2.07 20:31
myska píše:
To madlo je oddelavaci,ja ho tam ted nemam,protoze je mi tam ted v zime k nicemu,maly je ve fusaku.

Jé tak to jsem ráda !!! Na to jsem se v obchodě úplně zapoměla podívat a to by bylo dost blbý. Tak skvělý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.2.07 21:07

Lenii-ty si chces koupit ten kocarek jako sportak,nebo i s hlubokou korbou,nebo vloznou taskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.2.07 08:41
myska píše:
Lenii-ty si chces koupit ten kocarek jako sportak,nebo i s hlubokou korbou,nebo vloznou taskou?

Nene. Asi se budu opakovat, ale kočár- těžkou a velkou kombinaci máme ještě po Péťovi. Teď sháníme jen sporťák a aby šla na něj nacvaknout i autosedačka (v létě budeme dojíždět z chaty na kontroly s mimísem, tak bude v autosedačce a tu nacvakneme jen na podvozek :wink: Takže jen sporťák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.2.07 14:12

Lenii-s tou fotkou to bude na dyl :? ,Mam tam vlozenou tu tasku a fusak,coz je docela fuska…Ani ne tak vyndat,ale poskladat to zpet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.2.07 18:39

Mysko- tak to nech být, já asi stejně od Herkula neustoupím a pak to uvidím na tom našem raubířovi :D Každopádně díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.3.07 16:20

Tak už ho máme pár dní doma- teda schovanej u babí :D Problémy s distribucí nejsou opravdu nejmenší, takže než riskovat, koupili jsme ho radši rovnou :wink:
Konečně je dostali, tak jsme naváhali a zajeli na něj kouknout. Je opravdu super :! Nakonec jsme koupili i tu vložnou tašku pro mimi, takže ta těžká a špatně ovladatelná kombinace po Péťovi zůstane na chatě a tenhle zůstane v Praze. Alespoň nebudeme muset neustále přavážet kočár z Prahy na chatu, i když tam pojedeme třeba jen na den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.07 17:33

Ahoj
možná pozdě, ale i já se přidávám. Herqula mám taky, v barvě červené, trojku a jsem spokojená. Nedám na něj dopustit :lol:

• Citovat
  • Upravit
mišáčekkk
7.1.11 11:13

hergules razor 6 spin

Dobrý den chci se zeptat ty co mají zkušenosti stímto modelem jak je široký a hlavně vyskoký? kolik může mít na výšku děkuji za odpověd… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1164
20.1.11 10:20

Ahoj holky já tenhle kočárek můžu jen doporučit my ho teda fakt testovali v terénu jezdíme na historické bitvy a pohoda,sníh bez problému jelikož tady nějak extra nemáme udržované cesty.Max spokojenost.v létě jsem ho prodala a paní byla úplně nadšená,že ho nikde nemůže sehnat,tak byla ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
16.2.11 21:32

Herqules razor 6 spin

Dobrý den,
kočárek mám, moc se mi líbí, koupila jsem ho přes inzerát-internet. Se vším spokojená, akorát jsem trochu rozčarovaná z toho řízení. Všude se píše, jak je ideální do terénu, extra komfortní řízení,… Já ho prostě jednou rukou neuřídím, pouze na opravdové rovině, jakmile se objeví trochu hrboly, sklon cesty, tak musím oběma rukama. Např.TAKO se mi řídil mnohem, mnohem lépe. Oběma rukama to jde, terén v pohodě, ale jezdím raději se zaaretovanými koly. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13
28.2.11 15:46

Ahoj, nevíš jestli k tomuto kočárku dokoupím bezpečnostní pás. Kočárek jsem si koupila z internetu a pás nejspíš ztratili.Tak mi chybí jeden díl. :cry: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.3.13 10:06

SCHÁNÍM kočárek Herqules !!!

Ahoj,
tak jsem se po dlouhých úvahách nakonec přeci jen rozhodla zakoupit tento kočárek. :potlesk: Moc se mi líbí. Nový už nelze sehnat, tak musím koupit jetý. Mám malou holčičku, která mi už bude za chvilku sedět, a tak spěchám. Prosím, náhodou neprodáváte někdo tento kočárek? V dobrém stavu, na barvě až tak nesejde, chtěla bych jen sportovní verzi. Cena tak kolem 2500,–, samozřejmě, že se můžeme dohodnout ;)
Prosím, poradíte??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4