Heteropaternální superfekundace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5527
30.9.10 13:31

heteropaternální superfekundace

Co mě dnes pobavilo … aneb jak můžou mít dvojčata každé jiného otce:

http://www.novinky.cz/…ho-otce.html

Je toto možné? :lol: :lol: :lol:

Holky, které se snažíte na více frontách, POZOR! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
30.9.10 13:46

Ja to pred chvili taky cetla.. :lol: Mimo jine me zaujal ten lekarsky nazev :mrgreen: :mrgreen:

Vedela jsem, ze to je mozny u kocek, nase zrzina taky mela kotata zrzavy, ale dve cerny jak noc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
30.9.10 13:51

Tak ja myslim,ze u tech kocek je to neco jineho,clovek nikdy nevi(pokud nema kocku s PP a pripusti ji tez s kocourem s PP),jake barevne geny ma kocka zakodovane,to same oplodnujici kocour..Ale urco se to stava bezneji,nez u cloveka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.9.10 13:56

Ještě mě zaujal na novinkách.cz jiný článek, který píše, že žena může čekat dvě děti různě staré - prostě že otěhotní, ale tělo vyprodukuje jiné vajíčko, které je třeba za měsíc oplozeno znovu…takže nakonec čeká dvě děti různě staré… Logicky tomu teda jako rozumím, ale že by se to někomu stalo v reálu, to jsem teda neslyšela 8-o :nevim:
 http://www.novinky.cz/…-jednou.html

Jo, jinak SUPERFEKUNDACE je to hlavní, co mě tak pobavilo a říkala jsem si, že se musím s někým podělit :lol: :lol: :lol: Tak jsem s tím hned letěla sem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.9.10 13:59
Eemii píše:
Tak ja myslim,ze u tech kocek je to neco jineho,clovek nikdy nevi(pokud nema kocku s PP a pripusti ji tez s kocourem s PP),jake barevne geny ma kocka zakodovane,to same oplodnujici kocour..Ale urco se to stava bezneji,nez u cloveka :lol:

Za nasi zrzinou chodil cernej i zrzavej a kotata mela dvoji barvy :lol: :lol:
Ale myslim, ze mi to i nekdo rikal, ze si tam to sperma strada a muze ta vajicka oplodnit jako vice partnery :mrgreen:

Jinak mam kamosku, co ma taky dve delohy a jeji mamka taky 8-o Takze teoreticky se ji to mohlo stat taky?? :wink:
No ale cekaji ted druhe mimco a pokazdy jen jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.9.10 14:00

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lul, dneska boduješ :palec: :palec: :lol: . Ten název mě taky zaujal :oops: :lol: .
Ahoj, dlouho jsme se nepotkaly v diskuzi :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.9.10 14:11

taky se tím článkem zrovna bavím :lol: :lol: :lol: čekala sem opět nějaký fejk v podobě paní šla z bazénu kde plavalo vícero pánů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.9.10 14:13
Romaelka píše:
taky se tím článkem zrovna bavím :lol: :lol: :lol: čekala sem opět nějaký fejk v podobě paní šla z bazénu kde plavalo vícero pánů :lol:

Jojo, to si pamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.9.10 15:04
ZelvaVeruna píše:
Romaelka píše:
taky se tím článkem zrovna bavím :lol: :lol: :lol: čekala sem opět nějaký fejk v podobě paní šla z bazénu kde plavalo vícero pánů :lol:
Jojo, to si pamatuju :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo, to jsem sem hodila tehdy taky já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…azenu-31312/

(To Radú: No, já jsem tě četla, ale asi to nebyly diskuze, do kterých bych měla chuť se nějak montovat :lol: V poslední době tady bylo tak nějak dusno a připadala jsem si jak v 9. třídě ZŠ. Pořád nějaké hádky a chytání se za slovíčka. No, a jinak taky není tolik času, co bývalo. Hold - „jedno dítě = žádné dítě“. Teď už to vím :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
30.9.10 18:32
lulje píše:
Ještě mě zaujal na novinkách.cz jiný článek, který píše, že žena může čekat dvě děti různě staré - prostě že otěhotní, ale tělo vyprodukuje jiné vajíčko, které je třeba za měsíc oplozeno znovu…takže nakonec čeká dvě děti různě staré… Logicky tomu teda jako rozumím, ale že by se to někomu stalo v reálu, to jsem teda neslyšela 8-o :nevim:
…Necetla jsem sice clanek, ktery vas tak pobavil, ale to co tu popisuje Lujle je ten pripad, kdy muze dojit k oplodneni od dvou muzu - my se to dokonce ucili na zdravce :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.10.10 08:01
AjkaZ píše:
lulje píše:
…Necetla jsem sice clanek, ktery vas tak pobavil, ale to co tu popisuje Lujle je ten pripad, kdy muze dojit k oplodneni od dvou muzu - my se to dokonce ucili na zdravce :nevim:

Tak tady bych to i pochopila, že každé dítě má jiného otce, ale o dvojčatech, to jsem teda slyšela poprvé. Hold - neprošla jsem zdravkou :) Ale opravdu nejvíc mě pobavil ten název. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
3.10.10 17:18

Já mám kamarádku a ta to tak měla. Ale není všechno OK. Rodila předčasně a ta mladší na tom nebyla dobře. Byla vlastně o jeden lunární měsíc mladší. Teď jsem s ní dlouho nemluvila, takže nevím jestli už je to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.10.10 13:05
Ajašla píše:
Já mám kamarádku a ta to tak měla. Ale není všechno OK. Rodila předčasně a ta mladší na tom nebyla dobře. Byla vlastně o jeden lunární měsíc mladší. Teď jsem s ní dlouho nemluvila, takže nevím jestli už je to dobré.

Každé mimčo s jiným chlapem nebo oba s jedním? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.10.10 23:19

Jeden tatínek :lol: Naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.10.10 08:57
Ajašla píše: