Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, jsem tu dneska poprvé, ale už nevím koho bych se zeptala. Minulou středu jsem byla s malou na očkování hexa+prevenar 13, to měla malá 14 týdnů, ještě ten večer měla přes 38 horečku, potom ještě dva dny, to jsme docela v pohodě zvládly, až na to, že ty dva dny po očkování ležela jak malý lazar, což je u ní něco, když ona je pořád v pohybu, takové malé šídlo. Od té doby mám pocit, že mám malou jak vyměněnou, je se vším nespokojená, zabavit ji nemůžu už skoro s ničím, všechno ji na… a pak je kravál na celý dům. A o spaní ani nemluvím, problém s usínáním jak hrom, neklidná při spánku, vzbudí jí cokoli, dříve mohla dělat kravál naše pračka a ona spala jak dudek. Večer ji uložím jako vždy, vykoupaná, napapaná, za hodinku je vzhůru s pláčem, než se uklidní tak je hoďka v čudu, pak se vzbudí během noci ještě třikrát. To jsme taky tak neměly. Vykoupala jsem ji, nakojila, no a vzbudila se kolem třetí, čtvrté. Včera a předevčírem měla v podvečer neuvěřitelný, hotový záchvat vzteku. Dneska jsem byla pro jistotu u mudry, když jsem ji to popsala, tak na mě čuměla jak na blbou, proč by to jako mělo být z toho očkování. Zkontrolovala ji no a že je vše v pořádku, naprosto pohodové mimi. Převážila ji, no a za poslední týden přibral jen 140 gramů. tak se chci zeptat jestli máte podobnou zkušenost s hexou+prevenar13????
Maminky, které se zajímate o problematiku očkování, ozvětě se.. na této stránce najdeš hodně o očkování..
Chodí tam dost maminek, tak si to vyhledej ![]()
Ahoj nám očkovali samotnou hexu a nic pak ale hexu a prevenar a to bylo něco nejedl, nepi ležel jak mrtvolka měla jsem o něj obrovský strach. U dalšího očkování jsem to řekla dr a dala nám Fenistil na alergickou reakci a pro změnu měl horečku 2 dny a nespal…
Malej mel takovy zachvaty po druhe davce hexy. Taky na me dr. koukala jak na blazna.
no těžko říct, mě tohle teď předvádí mladej v 16týdnech… ![]()
a očkování nás teprv čeká, takže tím to nebude…taky je možné, že si prostě staví hlavu, víc vnímá, víc si uvědomuje co se kolem něj děje, začíná zjišťovat, co mu vadí a co ne… ![]()
tak u nás to samé - poprvé teda bez reakce, vcera večer po očkování horečka, dnes už naštěstí jen zvýšená teplota, ale celý den spí, to u níopravdu není normální, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál ![]()
po ockovani malej mel vysokou teplotu,asi 2 dny,taky jsme si uzili.Kdyz uz zacinal byt celkem vpoho,tak dostal bronchitidu,a ted od utery bojujeme se 40 horeckama.pry viroza…
Jinak od kamaradky malej od ockovani spi celou noc bez probuzeni… ![]()
No, moc nechápu, proč to sakra doktoři očkují najednou a takhle malým dětem!!!!!!!!!
byron píše:
No, moc nechápu, proč to sakra doktoři očkují najednou a takhle malým dětem!!!!!!!!!
Já zase nechápu proč dělají, že reakce po očkování nejsou možné..
peggy.sl píše:byron píše:Já zase nechápu proč dělají, že reakce po očkování nejsou možné..
No, asi protože jsou to deb.lové…pardon, ale když jsem odmítla očkování svého dítěte prevenarem, doktor na m ěvyvolával a byl nasranej!!!
byron píše:peggy.sl píše:No, asi protože jsou to deb.lové…pardon, ale když jsem odmítla očkování svého dítěte prevenarem, doktor na m ěvyvolával a byl nasranej!!!byron píše:Já zase nechápu proč dělají, že reakce po očkování nejsou možné..
Jsou to ignoranti…
![]()
peggy.sl píše:byron píše:Jsou to ignoranti…peggy.sl píše:No, asi protože jsou to deb.lové…pardon, ale když jsem odmítla očkování svého dítěte prevenarem, doktor na m ěvyvolával a byl nasranej!!!byron píše:Já zase nechápu proč dělají, že reakce po očkování nejsou možné..
No, moc nechápu, proč to sakra doktoři očkují najednou a takhle malým dětem!!!!!!!!!![]()
![]()
Jsou…A některým je dost jedno, co se s dítětem děje ![]()
byron píše:peggy.sl píše:Jsou…A některým je dost jedno, co se s dítětem dějebyron píše:Jsou to ignoranti…peggy.sl píše:No, asi protože jsou to deb.lové…pardon, ale když jsem odmítla očkování svého dítěte prevenarem, doktor na m ěvyvolával a byl nasranej!!!byron píše:Já zase nechápu proč dělají, že reakce po očkování nejsou možné..
No, moc nechápu, proč to sakra doktoři očkují najednou a takhle malým dětem!!!!!!!!!![]()
![]()
Jako upřímně…tobě by záleželo na cizím dítěti? A ještě ta provize za vakcínku..
![]()
No, kdybys viděla reakci mého doktora na mé rozhodnutí neočkovat prevenarem
, jsme si říkala- třeba mu na nás fakt záleží a porto takhle vyšiluje
. No, hahaha.
Ted jsme moc ráda, že jsem nedala, a zrovna on zásadně dohromady s hexou!!!
A vůbec, já jsem se rozčílila!
Přístup našeho drvoštěpa je občas tak strašný, že musím odejít, protože mě slušná slova porstě nenapadají
byron píše:
No, kdybys viděla reakci mého doktora na mé rozhodnutí neočkovat prevenarem, jsme si říkala- třeba mu na nás fakt záleží a porto takhle vyšiluje
![]()
![]()
. No, hahaha.Ted jsme moc ráda, že jsem nedala, a zrovna on zásadně dohromady s hexou!!!
A vůbec, já jsem se rozčílila!
Přístup našeho drvoštěpa je občas tak strašný, že musím odejít, protože mě slušná slova porstě nenapadají
Se mu nediv, obrala jsi ho o prachy a dárky za prodaný kusy…Třeba kvůli tobě nedostal tričko nebo propisku…
![]()