Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ja jsem po druhe davce hexy zavrhla vsechny nepovinny ockovani, ta reakce byla desna. Dr. nerekla ani popel, ale taky se netvarila nijak nadsene.
Holky, děkuji za příspěvky, no, od odpoledne se to myslím zlepšilo, tak doufám, že už to máme za námi, doufám ,že to nebude jenom nějaká pauza
Taky je dneska úplněk a to ona bývá dva dny předem nesvá
a u novu taky:-), tak hyn sa hukáže. Přemýšlím, jestli jí nechat dát to přeočkování
, uvidím. Ale fakt mi to příjde na … ještě, že z toho nemá rozum. Já to stéjnak v té ordinaci špatně snáším, myslím to očkování, příjdeme tam v pohodě, malá se směje na mudru a pak víte jak to dopadne, nečekaný píchanec. Ach jo.
Dr. nám to chtěla rozložit ale objevil se černý kašel a musela nám změnit očkovací schéma ať to máme co nejdříve…
No maminky my jsme byli v pondeli na očkováni-Rotarix+Prevenar 13 a sestřička nám jen rekla at kontrolujeme teplotu. Malej po 2dnech slepeni náplastí mel obrovsky červený flek, bouli a nehorázné se mu to osypalo na místě kde dostal prave Prevenar.Jeli jsme hned na pohotovost a byla to alergicka reakce. Druhy den jsme sli k dětský doktorce a ta vubec nevěděla co nám rict, protoze se s tim jeste pry nesetkala jen s teplotama. Dalsi den jsme meli přijít znovu, ze se někoho zeptají a pry je to alergicka reakce a, ze s dalším ockovanim Prevenaru mame počkat tak 2mesice a nekombinovat s něčím jiným. Mohu rict, ze uz ho očkovat tímhle nehodlam
Nooo, já jsem ale mrcha!
Ale vážně, nikdy nepřiznají, že očkování riskantní je…