Hexa + Prevenar13 reakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
8.3.12 17:50

Nooo, já jsem ale mrcha!

Ale vážně, nikdy nepřiznají, že očkování riskantní je…

• Citovat
  • Upravit
47759
8.3.12 17:50

Tak ja jsem po druhe davce hexy zavrhla vsechny nepovinny ockovani, ta reakce byla desna. Dr. nerekla ani popel, ale taky se netvarila nijak nadsene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.3.12 21:29

Holky, děkuji za příspěvky, no, od odpoledne se to myslím zlepšilo, tak doufám, že už to máme za námi, doufám ,že to nebude jenom nějaká pauza :-)Taky je dneska úplněk a to ona bývá dva dny předem nesvá :dance: a u novu taky:-), tak hyn sa hukáže. Přemýšlím, jestli jí nechat dát to přeočkování :zed: , uvidím. Ale fakt mi to příjde na … ještě, že z toho nemá rozum. Já to stéjnak v té ordinaci špatně snáším, myslím to očkování, příjdeme tam v pohodě, malá se směje na mudru a pak víte jak to dopadne, nečekaný píchanec. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.3.12 13:42

Dr. nám to chtěla rozložit ale objevil se černý kašel a musela nám změnit očkovací schéma ať to máme co nejdříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 12:38

No maminky my jsme byli v pondeli na očkováni-Rotarix+Prevenar 13 a sestřička nám jen rekla at kontrolujeme teplotu. Malej po 2dnech slepeni náplastí mel obrovsky červený flek, bouli a nehorázné se mu to osypalo na místě kde dostal prave Prevenar.Jeli jsme hned na pohotovost a byla to alergicka reakce. Druhy den jsme sli k dětský doktorce a ta vubec nevěděla co nám rict, protoze se s tim jeste pry nesetkala jen s teplotama. Dalsi den jsme meli přijít znovu, ze se někoho zeptají a pry je to alergicka reakce a, ze s dalším ockovanim Prevenaru mame počkat tak 2mesice a nekombinovat s něčím jiným. Mohu rict, ze uz ho očkovat tímhle nehodlam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek