HEXAVAC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
24.9.05 22:41

Ahojky,
v prvom rade dik za info!
No nie je to prijemne, ked sa nieco take stane. Hlavne po tom ako z kazdej strany pocuvas ake je to fantasticke… No nic :?
Mam jednu otazku, tak ak niekto viete odpoved. Prosiiim :wink:
Ak budeme ockovat teda tou Infanrix Hexa. Tiez sa ockuje iba 3 a tato vakcina obsahuje to co ta Hexa??? A ak viete cenu tejto tak prosim tiez napiste.
Dakujem holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.9.05 22:58

Ahoj,
Infanrix Hexa má, myslím, úplně stejný složení, jako Hexavac, je to jen jiná firma, co ji vyrábí.
Všechny info se dají lehce najít na netu - jak popis, tak ceny. Když jsme očkovali my, stála Inf.hexa cca 1800,– a Hexavac 1300,– (jedna dávka).
Ale je to min. půl roku zpět.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.9.05 08:19

Diky Bubu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.9.05 08:34

...

Ahojky Ayrinka,

my už máme 1.očkování vakcínou Infanrix Hexa za sebou… :)

Ceny jsou různé, my jsme kupovali ta další 2 balení v Brně za 2× 1500,– Kč :roll: (ale ceny se pohybují až do 1800,– Kč á 1 ks)

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.9.05 14:18

Ahoj holky,
Infarix Hexa je v té „klíčové látce“ lepší, protože obsahuje dvojnásobné množství proti žloutence B než Hexavac. My jsme taky případ s Hexavacem, máme za sebou dvě injekce, třetí teda bude Infarix Hexa, co se dá dělat :? Ale doktorka nás uklidňovala, že jde o přísné normy ohledně Evropské unie (požaduje se 95%, Hexavac má 93% -nevím čeho :lol: )
Tak pevné nervy.
 Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.05 14:27

Nikdy mi nikdo žádnou šetrnější vakcínu pro děti nenabídnul a asi jsem za to i ráda, když si představím, že bych toho teď asi litovala, když to není tak spolehlivé. A ještě tolik peněz za ni. Také nechápu v čem vlastně spočívá ta šetrnost vakcíny, když se to píchá stejně jako ostatní hrazené vakcíny. To pak není šetrné ani k tělu,ani k peněžence :cry:
Díky za vysvětlení
 Elinka

• Citovat
  • Upravit
1268
29.9.05 14:57

Elinko,

šetrnost tkví v tom, že místo 6 injekcí a 4 lžiček dostaneš jenom injekce 3. A hlavně - nejsou po tom nežádoucí reakce, které bývají po klasickém očkování - horečky, několikadenní plačtivost, otoky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.9.05 15:27

Elinko, šetrné k tělíčku je to, protože organismy nejsou celobuněčné a šetrné k peněžence to je v případě, že máš pojišťovnu, která ti to proplatí. :D

Dneska jsme byli u doktorky, tak říkala že se to ještě stále prošetřuje, ten rozdíl v účinnosti je prý minimální, ale normy jsou velmi přísné.

Později - okolo 5. roku prý bude dělat test protilátek. Ptala jsem se ještě na hepatitidu A, (staršího jsme právě doočkovali vakcínou A+B), tak mi doporučila udělat u malého totéž. Zabila bych 2 mouchy jednou ranou.

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
29.9.05 16:52

Také jsem byla tento týden u lékaře a týká se to pouze vakcíny k žloutence, Prý výzkumy neprokázaly dostatečnou obranu po pěti letech. TAkže postup prý bude následovný - v roce a půl injekce infarix a v pěti letech odběrna protilátky. Prý se to bude ještě sledovat, tak se dá očekávat změna. Látka účinná je pro všechny ostatní choroby naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí