HEXAVAC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
342
23.9.05 10:56

HEXAVAC

Ahoj, našla jsem něco o Hexavac. Je to pod rámečkem 20.9.2005 Pozastavení užívání …

http://www.sukl.cz/…upoz2005.htm

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
23.9.05 11:15

Ahoj, tak to jsi mi vyrazila dech. Zrovna jsme doockovali. To je hruza, clovek si myslí, ze jim da to nej, a prece ne…misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.9.05 11:23

Tak to jsem teda pekne nastvana. Mam chut je soudit. Doufam, ze se udela nejaka hromadna zaloba :evil: Zahravaji si se zdravim deti. Petra

• Citovat
  • Upravit
1242
23.9.05 11:25

Ahoj,

žádný plašení. Četla jsem to prohlášení a otázky. Záleží kterou vakcínou bylo miminko naočkováno. Naše Karča je proočkovaná vakcínou Infanrix hexa a ta se bude používat k doočkování po zahájení Hexavacem.

Je to jen jedna z typu vakcín.

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.9.05 11:30

no, my byli ockovány hexavacem, bohuzel. Uz me boli bricho.No, ty otazky a odpovedi stoji za to, hlavne ta poslední otazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.9.05 11:33

Míšo,

tak to jo :) Neboj, jistě bude vše v pořádku. Jedná se hlavně o tu žloutenku, ne? Popravdě, jakmile jsem zjistila, že se to netýka Infanrixu, tak jsem nedočetla… :oops: Jdu tak činit. Ale neboj!!! :wink:

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
23.9.05 11:36

Smailinko, díky za upozornění
Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.9.05 11:41

Chtela jsem usetrit mimcu pichanec a ted nas budou honit na odbery krve na zjisteni protilatek.Jsem hodne nastvana :evil: Petra

• Citovat
  • Upravit
342
23.9.05 11:44

Ahoj, my jsme tedy také naočkovaní Infarixem, ale jak jsem narychlo prolítla internet, tak všude psali, že látky jsou shodné, pouze se liší výrobce! :evil:

Já se z toho zcvoknu. Je to drahý jak ....., člověk si hřeje svědomí co pro dítě neudělal,a teď tohle. Doufám, že to ještě nějak vysvětlí.

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.9.05 11:49

Ájo,

jedná se o výrobní proces… A ten je u Hexavacu špatný. Já bych se nenervovala :wink:

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.9.05 11:50

Jen bych ještě chtěla dodat, že taková zpráva vážně DOST překvapí… Právě v tom smyslu, jak psala Ája, chceme pro děti to nejlepší, neváháme připlatit a pak…

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.9.05 12:25

Ahoj Smailinko,
díky za informaci, sice jsme měli Hexa placenou, ale i tak. Ach jo.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
24.9.05 10:55

a myslíte si, že stačí, keď budeme mať 2× haxavac a posledné pichnutie bude Infarix??? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.9.05 11:43

ahoj holky,
taky bohužel patříme k očkovaným Hexavacem..........
Je to dva dny, co jsme byli s mimčem na roční prohlídce a Dr. mluvila o přeočkování žloutenky..................byla jsem překvapená a dotčená, protože naše dítě „má přece tu lepší vakcínu“ :wink: (to jsem si jen myslela, ne, že bych to vykládala nahlas :lol: ), ale to jsem vůbec netušila nic o tomto článku :! .

Chci uklidnit maminky, že doktoři o tom jsou informováni velice dobře a když si pročtete i ty otázky a odpovědi, je to tam popsáno, že byli obeznámeni.................
Takže jestli bude přeočkování potřeba, určitě nám dají vědět - přece nebudou do dětí hned mpíchat další protilátky, když jde zatím „jen“ o podezření. Navíc mají být dobře chráněni v prvních 5 letech - jestli jsem to správně pochopila z té zprávy..................

Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
24.9.05 17:28

ahoj holky,
nevim, jestli jsou doktoři informováni, protože ta naše mi to ještě včera doporučovala, když jsem se o to zajímala…tak nevím…
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky