Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, našla jsem něco o Hexavac. Je to pod rámečkem 20.9.2005 Pozastavení užívání …
http://www.sukl.cz/…upoz2005.htm
Ája
Ahoj, tak to jsi mi vyrazila dech. Zrovna jsme doockovali. To je hruza, clovek si myslí, ze jim da to nej, a prece ne…misa
Tak to jsem teda pekne nastvana. Mam chut je soudit. Doufam, ze se udela nejaka hromadna zaloba
Zahravaji si se zdravim deti. Petra
Ahoj,
žádný plašení. Četla jsem to prohlášení a otázky. Záleží kterou vakcínou bylo miminko naočkováno. Naše Karča je proočkovaná vakcínou Infanrix hexa a ta se bude používat k doočkování po zahájení Hexavacem.
Je to jen jedna z typu vakcín.
Mirka
no, my byli ockovány hexavacem, bohuzel. Uz me boli bricho.No, ty otazky a odpovedi stoji za to, hlavne ta poslední otazka.
Míšo,
tak to jo
Neboj, jistě bude vše v pořádku. Jedná se hlavně o tu žloutenku, ne? Popravdě, jakmile jsem zjistila, že se to netýka Infanrixu, tak jsem nedočetla…
Jdu tak činit. Ale neboj!!! ![]()
Mirka
Chtela jsem usetrit mimcu pichanec a ted nas budou honit na odbery krve na zjisteni protilatek.Jsem hodne nastvana
Petra
Ahoj, my jsme tedy také naočkovaní Infarixem, ale jak jsem narychlo prolítla internet, tak všude psali, že látky jsou shodné, pouze se liší výrobce! ![]()
Já se z toho zcvoknu. Je to drahý jak ....., člověk si hřeje svědomí co pro dítě neudělal,a teď tohle. Doufám, že to ještě nějak vysvětlí.
Ája
Ájo,
jedná se o výrobní proces… A ten je u Hexavacu špatný. Já bych se nenervovala ![]()
Mirka
Jen bych ještě chtěla dodat, že taková zpráva vážně DOST překvapí… Právě v tom smyslu, jak psala Ája, chceme pro děti to nejlepší, neváháme připlatit a pak…
Mirka
Ahoj Smailinko,
díky za informaci, sice jsme měli Hexa placenou, ale i tak. Ach jo.
Alča.
a myslíte si, že stačí, keď budeme mať 2× haxavac a posledné pichnutie bude Infarix??? …
ahoj holky,
taky bohužel patříme k očkovaným Hexavacem..........
Je to dva dny, co jsme byli s mimčem na roční prohlídce a Dr. mluvila o přeočkování žloutenky..................byla jsem překvapená a dotčená, protože naše dítě „má přece tu lepší vakcínu“
(to jsem si jen myslela, ne, že bych to vykládala nahlas
), ale to jsem vůbec netušila nic o tomto článku
.
Chci uklidnit maminky, že doktoři o tom jsou informováni velice dobře a když si pročtete i ty otázky a odpovědi, je to tam popsáno, že byli obeznámeni.................
Takže jestli bude přeočkování potřeba, určitě nám dají vědět - přece nebudou do dětí hned mpíchat další protilátky, když jde zatím „jen“ o podezření. Navíc mají být dobře chráněni v prvních 5 letech - jestli jsem to správně pochopila z té zprávy..................
Bubu
ahoj holky,
nevim, jestli jsou doktoři informováni, protože ta naše mi to ještě včera doporučovala, když jsem se o to zajímala…tak nevím…
Radka