Hipp 1 bio combiotic

16.11.17 17:04

Hipp 1 bio combiotic

Ahoj holky.

Chtěla bych se zptat na Vaše zkušenosti s Hipp 1 bio combiotic. Nejvíc mě zajímá asi jestli neměli vaše mimi po něm zácpu, bolesti bříška a jestli po něm pěkně spinkali apod. Já už jsem vážně zoufalá. Malému je měsíc..ze začátku všechno v pořádku ale pak…a od začátku jsme měli Nutrilon a po něm zelená tuhá stolice a zácpa..přešli jsme na Sunar Premium (sice ho používáme teprve 4 den) ale přijde mi to snad ještě horší. Ten ho snad úplně zabetonoval a k tomu strašně pláče bolestí. Musím mu pomáhat aby se vykakal k tomu mi po každém jídle ublinkava tak hodinu po jídle což předtím nedělal. Tak jsem uvažovala nad tim Hippem. Přidáváme teda ještě do mléka kapky Espumisan a ty snad ani nepomáhají. Děkuji za každou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
905
16.11.17 17:20

Ahoj, náš mladej byl na hippu od začátku kromě porodnice. Pribiral naprosto standartne. Podle těch tabulek vždy krásný střed a to i teď (má 18M).Na zacpu netrpěl nikdy a prdiky trošku jo, ale žádné velké drama. Možná ze pomohlo ze jsem mu dávala biogaiu do mlicka.Spal super asi od 6t vydrží celou noc.Spi těch 12-13h v noci a to mu zůstalo doteď. Ty brdo když to tak čtu byl uzasnej, za to teď je k nezastaveni :roll: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
16.11.17 17:33

To vazne nikomu nevadi, ze tyhle um obsahujou ten hnusny palmovy olej? Proc nezkusite Babybio, ci jinou alternativu? Cetla jsem o horsi mineralozaci kosti diky palmaxi… omlouvám se za reakci mimo dotaz, nedalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.11.17 17:42
@Markét_CzechGirl píše:
Ahoj holky.Chtěla bych se zptat na Vaše zkušenosti s Hipp 1 bio combiotic. Nejvíc mě zajímá asi jestli neměli vaše mimi po něm zácpu, bolesti bříška a jestli po něm pěkně spinkali apod. Já už jsem vážně zoufalá. Malému je měsíc..ze začátku všechno v pořádku ale pak…a od začátku jsme měli Nutrilon a po něm zelená tuhá stolice a zácpa..přešli jsme na Sunar Premium (sice ho používáme teprve 4 den) ale přijde mi to snad ještě horší. Ten ho snad úplně zabetonoval a k tomu strašně pláče bolestí. Musím mu pomáhat aby se vykakal k tomu mi po každém jídle ublinkava tak hodinu po jídle což předtím nedělal. Tak jsem uvažovala nad tim Hippem. Přidáváme teda ještě do mléka kapky Espumisan a ty snad ani nepomáhají. Děkuji za každou radu…

nase mala byla od porodnice na Hippu. Zacatek dobry, pak prisla prvni kolika, prvni zacpa. Davala jsem ji espumisan, bio gaiu, nepomahalo nic. Tak jsme masirovali brisko, nahrivali a trubickovali. Pediatr nas stale ujistoval, ze na 2m se to zlepsi.^Nezplesilo se to, prave naopak. Mala mela zacpu, reflux, prujmy a vetry.

Na 3m mi dosla trpelivost a zkusila jsem jine mleka. Vysledek byl takovy, ze jsme se jeste z radosti vratili zpatky na Hipp combiotic. Mam takoveho tusaka, ze nase malicka by mela potize uplne ze vsecho.

Na 4m a neco se to naraz zacalo lepsit a na 6m potize s konecnou platnosti odeznely. Ale co jsme se natrubickovali. Sveho casu jsem si myslela, ze ji budu sad trubickovat jeste do predskolniho veku a pak naraz ze dne na den to proste prestalo. A zacala i normalne kakat, vsechno.

Ja bych rekla, ze proste musite vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
16.11.17 17:43

Syn je na Hipp 1 Ha, ktery nebude o moc jiny slozenim od toho 1 Combiotic (vyjma te nastepene bilkoviny) a pribira krasne, je stihly a svalnaty, stolici ma ridsi, zacpa naprosto nehrozi. Dcera byla na Nutrilonu a taktez zacpy. Nedam na Hipp dopustit. Ze obsahuje palmovy olej mi fakt triko nedrasa, sice jeho vyroba je nesetrna k zivotnimu prostredi, ale vic ho prosustrujem v beznych potravinach. Ze by nejak skodil organismu tomu neverim, pokud ho tam je spravne mnozstvi (mysleno ve vsech tucich, co jsou v UM, pokud je spravny pomer nasycenych a nenasycenych mastnych kyselin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
16.11.17 17:45

@Markét_CzechGirl ahoj naše mala ho vůbec nechtěla, ale super zkušenosti mám s Nutrilonem Profuturou a to jsme také zkusili vše, jak pises :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.11.17 17:52

Problem je, ze kazdemu miminku vyhovzje neco jineho. Takze tady se neda radit.

A pak jsou miminka, ktera budou mit nadymani, zacpi a reflux i kdyby je clovek krmil bozskym nektarem.

Ja jsem to pak uz vzdala a smirila se s tim, ze male musim na vykakani pomahat trubickou a proste jsem na radu pediatra trubickovala pri kazdem prebaleni. Ze zacatku jsem se bala, ze si mala na to zvykne a pak se uz vubec nevykaka, ale pediatr se tomu smal a rikal, ze zadne dite jeste na trubicce nebylo zavisle, ze to je blbost. A mel pravdu. Mala ted kaka i nekolikrat denne naprosto bez me pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
16.11.17 18:04

@warita koukám, ze na sebe máme štěstí, potkáváme se skoro v každé diskuzi :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
16.11.17 18:29

@Markét_CzechGirl Náš vnuk (15 měsíců) měl Hipp combiotic od miminka. Zpočátku byl na Nutrilonu, pak se střídalo jedno mléko za druhým se stejným efektem - bolesti bříška, kakal pouze s rourkou, bříško často tvrdé jako kámen, nakonec mu sedl až Hipp combiotic. Na bříško jsme poté objevily kapičky ProbioMaxík (kupovali jsme v Dr. Maxovi za 250 Kč a jsou od narození) a fakt :palec: :palec:. Espumisam a jiné jemu podobné u vnuka tak nějak nefungovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
16.11.17 18:59

@Markét_CzechGirl na zacpu je ted docela novinka - Sunar expert ar/ac (současně na zacpu a na blinkani). Syn měl zrovna po Hipp combiotik problem, ale on i hodne zvracel. Sunar expert to vyřešil. Ja na nej nedám dopustit :mrgreen: stolice jako u kojeneho ditete - kasovita, žlutá. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2962
16.11.17 20:55

My už jsme zkusili asi 4 druhy mléka a nejlepší byl hipp, malý je z něj sice zacpaný, ale netrpí na bolesti bříška. Přidáváme lefax a super. S tím kakáním jsem se smířila, on má zácpy ze všeho. Jednou za 3 dny použiju trubičku a je to. Teď se dokonce po třech dnech vykakal sám, tak snad je to na dobré cestě. Za mě hipp doporučuju, jedniná nevýhoda je, že neobsahuje taurin, ale četla jsem, že by to neměl být problém. Taky je dost drahý, ale co už. Já bych počkala aspoň týden a pak vyměnila. Nemá cenu se trápit.
Jinak palmový olej obsahují skoro všechna UM. Zmíněné mlíko je teda pěkně drahé. Pokud by tě to fakt trápilo a měla si možnost nákupu v německu, tak bez PO je Milasan, je to kvalita a rozumnou cenu, dokonce vítěz německého testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.17 17:27

Tak jsem koupila nakonec mlíčko Hami 0 a sirup lactulose AL a teda vykakal se hned po krmení. Dokonce teď i klidně spinká nebudí se s křikem jak předtím. Sice nebyla stolice tak řídká jak má být ale je to daleko lepší a i barva odpovídá.. už není tak zabetonovaný k tomu nepláče a šlo mu to samo bez naší pomoci. Tak uvidíme další dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová