HIPP 3 který?

1637
24.7.14 11:58

HIPP 3, který ?

Náš malý bude mít 9 měsíců a budeme přecházet na HIPP 3 a v nabídce jsem našla dva druhy, HIPP BIO Combiotic 3 a HIPP JUNIOR Combiotic 3, tak nevím, jaký je mezi nimi rozdíl a který mám zvolit…
Nyní baští HIPP BIO Combiotic 2, ale je vidět, že už mu nestačí…díky za rady :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
24.7.14 12:03

@Petája teď dělal Hipp přečíslování. Hipp 3 Bio Combiotik býval od 9. měsíce, ale přestali ho dělat. Teď už je jen Hipp 3 Junior a ten je od roka. Navíc není Bio a už nemá kombinaci pro a prebiotik, ale má jen jedny (nevím které). Co vím, tak dvojkový obsahuje škrob a trojkový už ne, takže je řídší. Ten trojkový Bio Combiotik byl super na zasycení, Junior mi už tak super nepřijde. :nevim:
Pokud je malému 9 měsíců, tak bych s mlíkem, které je od roka, nespěchala.

• Citovat
  • Upravit
2997
24.7.14 12:22

Malému je 10 měsíců a stále jsme na dvojce, trojka až od roka.
@Billi tos mě teda nepotěšila, dávám hipp hlavně kvůli pro a prebiotikám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.7.14 12:23

@Billi já ti nevím, ale na heuréce bio combiotik 3 normálně mají, vyhazuje to shopy, co ho mají v nabídce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.7.14 12:28

@marrlinka otázka, co by ti přišlo (my se taky nachytali, prostě to nepřejmenovali a neaktualizovali v nabídce), případně vyprodávají staré šarže. Bio Combiotik 3 už nemají v nabídce na svých oficiálních stránkách . Mě to taky naštvalo. Navíc hodně značek, co na našem trhu prodávaly BIO UM od toho ustoupilo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Billi
24.7.14 12:31

@marrlinka tak jsem na to koukla a u těch Bio Combiotik mají psané, že jde o poslední kusy na skladě, tak asi dovyprodávají staré zásoby :nevim:.
V kamenných obchodech už jsem vídala jen toho Juniora.

• Citovat
  • Upravit
9989
24.7.14 13:04

Dokud byl na Hippu tak jsem sháněla po obcodech tu starou trojku, vyhovovala mu a zasytila ho.. Ta nová je řídká a je to fakt jen doplněk, pokud dítě normálně večeří kaši tak mu to bude stačit. Náš malý večeřel právě jen to mlíko (kaše moc nemusí) a to měl pak v noci hlad..

Teď je na kravském takže už to vůbec neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.7.14 13:15

@Billi no je fakt, že v lékárně, kde kupuju um, jsem taky viděla jen juniora. dík za osvětlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.7.14 13:56

No to jste mne moc nepotěšily, malýmu musím dvojku zahušťovat Nutritonem a jestli je ta nová trojka ještě řidší…a kdo už baštíte Juniora 3, jak tu změnu dětí snáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.7.14 16:09

@Petája hlavně čím vyšší šarže, tím to UM je řídší, protože se počítá s tím, že dítě už jí vlastně normálně a UM je jenom doplněk.
Asi bych nedávala 9 měsíčnímu dítěti UM od roka. My ho začali dávat po tom roce a to už byla pohoda.
Co mu do toho přidat lžičku kaše? To zabíralo u nás. Udělala jsem mu UM a do toho dala 2 lžičky nemléčné kaše a skvěle ho to zasytilo. Nebo zkus jinou znečku, která dělá speciální sytící řady :think:

• Citovat
  • Upravit
11
20.10.14 13:40

Maminky, prosím o radu…začala jsem dávat malé Hipp 3, neboť dovršila 1 rok. Jenže na plechovce je doporučeno dávat mlíčko ráno a večer, což u nás je už nějakou dobu, ale jen 150 ml. Naší princezně je to však málo, a ve 4 - 4.30 hod. ráno, kdy se budí na jídlo, se mi opravdu nechce jít dělat snídani a dokrmovat ji, neboť u nás je to na dlouho. Jak to řešíte vy? Dáváte víc mléka? U Hipp 2 mi vypila klidně 240 ml. Je to náš jedlík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
20.10.14 19:27

Ahoj, já davam na noc kasi od Hippu, primo nocni - ma modry obal, v Cesku je bud bananova, anebo myslim susenkova, z Nemecka si vozim jablecnou, ta je nejlepsi - aspon pro nas. Prcek se nadlabne v 19:00 vecer a ranni mleko ma az okolo 7:30…pak jeste pouzivame ranni kasi od Hippu, ta je take jen v Nemecku s ovesnymi vlockami, ta taky hodne zasyti, pokud chces vedet vice, napis SZ. Omlouvam se za hacky/carky pisu z mobilu. Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.7.17 18:49

Mě by zajímalo, proč je na 3 psáno, že se má podávat z hrnečku a ne dudlíku, je snad nějak výrazně sladší než 2? Že to vadí na zuby? Nebo se počítá s tím, že děti mají zuby až od roka? :lol:
Teď si tak říkám, jestli jí prostě nebudu dávat stále 2, když je navíc i Bio a více zasytí. Zatím mi pije mléko ráno, večer a navíc ještě v noci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
5.7.17 19:28
@hehehe píše:
Mě by zajímalo, proč je na 3 psáno, že se má podávat z hrnečku a ne dudlíku, je snad nějak výrazně sladší než 2? Že to vadí na zuby? Nebo se počítá s tím, že děti mají zuby až od roka? :lol:
Teď si tak říkám, jestli jí prostě nebudu dávat stále 2, když je navíc i Bio a více zasytí. Zatím mi pije mléko ráno, večer a navíc ještě v noci. :think:

Tak proč je tam že z hrníčku, to nevím, ale taky jsem dávala klukovi asi do sedmnácti měsíců dvojku, mnohem víc ho zasytila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová