Hipp - pokračovací mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hipp - pokračovací mléko
ahoj, nedávno jsem v dm narazila na Pokračovací mléko od 10.měsíce od Hippu a nějak mě zarazilo, že lze dávat už od 10.měsíce.....nemáte někdo zkušenosti s tímto výrobkem??Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kdy začít dokrmovat?
ahojky zajímá mně kdy se může třeba začít na noc dávat kaše nebo sunar a kdy eventuelněpřejít na sunar, asi začnu pracovat a potřebuju to udělat nějak aby nebyla každé dvě hodiny hladová. je nám pět měsícu, tak jestli třeba od sedmi začít jinak a co jí dávat, děkuji mějte se..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dávali od 5 měsíců (takže už pár dní) na noc po koupání kaši. Je od ukončeného 4. měsíce, takže věkově jsme v pohodě. Dělá se toho ze 150 ml, takže mistička a Terezce chutná a vydrží po ní déle bez jídla. Jinak kojíme. Kaši máme abysme se oplácaly a mudr nám jí schválila. Papáme nemléčnou kaši z kojo vody od Humany pro alergiky (pro jistotu - já jsem totiž mírný alergik na pyly a tak nechceme v Terce vyvolávat jakoukoliv alergii). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, napadlo mně ,že bych ji dávala jen na noc kaši ale některé mamky říkají ,že jim pak miminko nechce kojit..tak se bojím aby to nepřestalo uplně i když mám mléka dost. přece jen to podporuje to zdraví, tak jí to nechci brát.pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se normálně kojíme. Díky tomu, že dostává kaši na lžičku, tak si ani neodvykla sosat. V noci asi ve dvě se normoš kojíme z prsa. Taky chci aby byla malá zdravá, ale za 14 dní nám bude 6 měsíců tzn. začínáme s příkrmy, takže kaše myslím o dva týdny dřív než příkrmy nevadí, stejně začne s jídlem a nebude už jen čistě kojená díky těm příkrmům. Naše Mudra se kaši nebránila. Je přeci jen určená i menším mimi. A když jí dáš na lžičku tak se mimi neodstaví. Naše Terka ze začátku sosala i tu lžičku, teď už jen blízá a já jí šoupám kaši do pusinky. A jak tahá pěkně prso během dne! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to už sedíte? my nesedíme, my se sotva otáčíme a krásně paseme ,ale to je celé. já myslela ,že bych ji dávala na noc , aby déle vydržela a potřebuju aby vydržela třeba pět hodin přes den a když jí dám sunar třeba jednou za den, tak se bojim že už nebude chtít kojit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesedíme, krmíme se v lehátku tou kaší. My dávaly předtím po koupání kojo a pak se dojídala Bebou z flašky od Chicca a taky si na ní nezvykla a sosá v poho dál. Většina dětí, když má flašku nebo lžičku jen jednou denně tak si neodvykne kojo. My se umíme překulit ze zad na bříško na obě dvě strany a snaží si sednout, takže střídá koulení se sklapovačkama. Dělá sklapovačky i na boku. Na cvičení nám říkali, že si tím krásně posilují břišní svaly, aby si mohli pak sednout. Terezce kaše moc chutná. A už začala i rychleji přibývat. Terezka se naučila, že se překulí na bříško a zvedne celý hrudníček, takže má na zemi jen pánev a takhle se rozhlíží po okolí. Já to udělat, tak mám v háji krční páteř.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak snad to bude v poho až to zavedem, my umíme na bok z bříška i ze zad alenějak to ne a ne dokončit. jsou nám 4,5 měsíce tak do 5 to snad zvládnem. holky a neporadíte jak si máme udělat ten obrázek s tím věkem a tu fotku? my totiž nemáme žádnou fotku která má jen 6 kb a tak se nám tam žádná nechce vejít.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit