Pomooc...najednou nechce příkrm

199
29.1.09 12:31

Pomooc...najednou nechce příkrm

Pomoooc, já už nevím, co dělat, krásně papal 14 dní v poledne zeleninový příkrm, najednou dnes, nesnědl ani lžičku, začal řvát, prskat, všude bordel..
Postupně jsem chtěla odbourat kojení, je šílený závislák, v noci řve jak tygr, tak jsme dnešní noc prostě nekojila, až k ránu, byla jsem ráda za ty zelen. příkrmy a najednou nechce…Má cenu to zítra zkoušet, nebo mám udělat delší odstup a zase kojit? Je divné, že to udělal tak náhle a to snědl i 150 ml :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
29.1.09 13:01

Market a davas porad stejny prikrm (myslim pro 4-5 mesicu, stejnou zeleninu apod.)?
My zacali prikrmy teda az v 7 mesicich, ale krasne se rozjedl, daval 190 gramu s prehledem, ale pred 14 dny zacal delat sceny :roll: Myslela jsem, ze to je domacim jidlem, nahodou jsem jednou uvarila, ale delal to potom i u kupovaneho a prisla jsem na to, ze mu zacaly vadit kousky (ryze, brambor a tak), to se mu zveda zaludek a breci :roll: Takze mu to ted micham s tema kasovityma a oblbuju ho :wink:
No a nebo mu treba prestal chutnat ten druh zeleniny? Me prijde, ze oni si totiz hrozne vymysli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.1.09 13:04

Právě, že dávám pořád to samé, nejdřív mrkvičku, pak mrkev s bramborem, brokolici, květák..toho snědl jen půl skleničky,včera celou brokolici, dnes jsem zkusila ten květák, to vůbec, tak jsem ohřála brokolici, ta mu šmakovala a taky nic…a to jsem chtěla příští týden přidat zeleninku s masíčkem..Myslíš, že to mám zítra zase zkusit nebo dát pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.1.09 13:25

Ahoj, jenom chci poprat pevne nervy!!! Ja jsem presne tohle resila pred rokem a pul. Krasne zacal papkat a asi po mesici se Vojta rozhodl, ze bude jenom kojo a vydrzelo mu to az do jednoho roku!!!! TAkze jsem jenom kojila a kojila (bala jsem se, ze nebude mit dostatek zivin, tak jsem mu nechala udelat krevni testy a kupodivu bylo vsechno v poradku). Od roka do roka a pul mel v jidelnicku asi tak 10 veci + kojo, varene mi nejedl vubec. Na roce a pul konecne dostal rozum, drze me odstavil a zacal papkat skoro vsechno :)

Tak preju hodne uspechu a nezapomen, ze i kdyz ty se budes stavet na hlavu, tak tvoje ditko si bude delat, co chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.1.09 13:30

klaarko : no potěš… :lol: Zítra zkusím zase mrvičku a uvidím…chjo..s těma lumpikama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.1.09 13:37

preju at to zitra dopadne!!

ja jsem tehdy vyzkousela skoro vsechno: sklenicky, doma varene, sklenicky smichane s doma varenym, smichane s mlikem, vyhladoveni, krmeni tatinkem, aby necitil mamincino mlicko, zkousela jsem i vicedenni prestavky … takhle jsem to delala denne asi dva mesice a nakonec jsem to vzdala a nechala tomu vsemu volny prubeh :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.1.09 13:46

Presne, ja bych urcite vydrzela, i kdyz to je fakt nekdy na nervy :roll:
Dneska to byl tak 10 den po prvni vztekaci a rvaci epizode, snedl to skoro vsechno, ale proste jen kupovane, ty uuuplne kasovite namichane s kouskovyma.. :wink: Ale uz u toho nerve, snazim se na nej klidne mluvit a delat srandicky, predtim jsem totiz zvysila hlas a rikala „Domco!“ a to rval jeste vic :oops:
Kdyby mi to ted nechtel, tak bych mu fakt klidne do roka davala ty kasovite, pro male mimi, alespon aby jedl, ale zase si rikam, ze budu zkouset i ty kouskove…
Zkus vydrzet, obmenovat, nebo davat porad mrkev/brambor, holt at si zvyka… A davas i kase a ovoce, nebo jen toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.1.09 15:43

Jj..o nervy to je…Dnes musím zaklepat, snědl celou skleničku brokolice..asi mu včera nechutnal ten květák :roll: Zatím nenávám nic, kromě zeleniny…ještě před příkrmama jsem dala večer asi 2× kaši..myslela jsem, že se budil hlady…no je to lump :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
30.1.09 18:59

My jsme začínaly s příkrmem v 6,5 měsíci a malé chutnalo a jedla dobře až jsem sama hleděla jak se snadno krmila.
Jenže pak jsme chytli střevní chřipku a malá hodně zvracela a po té nemoci nechtěla vůbec žádné příkrmy. Takže jsem si řekla, že musíme udělat pauzu, než zapomene na to zvracení (prý si to děti pak můžou spojit s tím jídlem a mají pocit, že to je z toho i když není).
Takže týden jsem jen kojila a pak jsem začala úplně odzačátku, mrkem s bramborem nic jiného a pak přidávání dalších druhů. Ale i tak to byl boj, je fakt, že to chce nervy v klidu a za každou lžičku jsem ji chválila, zezačátku jsem pak byla ráda, že snědla dvě lžičky a já ji nenutila. Mlíko jsem ji taky hned nedala až minimálně za půl hodinky.
A trvalo to skoro tři týdny, než se zase rozjedla normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí