Vlocky

13503
19.1.09 15:53

Vlocky

ahoj holky

vzhledem k tomu ze se mi nase mala zda trosku drobek tak jsem ji „naordinovala“ vlocky do stravy.Davam ji to do obedove a odpoledni stravy.Ale kolik?
Je to jedno nebo je urcene nejake mnozstvi?
Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
19.1.09 16:23

Kolik váží?
Množství asi určené není. My taky občas jíme vločky, alš až tak od 8., 9. měsíce (lepek). Kupuju ty „jemné“, zaleju horkou vodou nebo i horkým mlíkem, aby změkly, a to toho rozmixuju banán. Mňam! Někdy je přisypu do kaše, ale to jen tak 2 odměrky na mlíko.
Jestli potřebujete ztloustnout, nevím, jestli to vločky zařídí. Podle mě jsou docela sytivé, takže i málo zažene hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.09 20:19

Vazi 6600g a davam ji je proto aby trochu pribrala ale jak teda vidim tak to asi nepomuze :(
Jinak s bananem je to moooooc dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.1.09 23:43

Taky řeším vločky. Jedná se mi o to, že jsou celozrnné (mluvíme o ovesných, ale platí to i o jiných) a nevím, nakolik jsou vhodné. Možná tam té vlákniny moc není, nevím. Ale nepřeháněla bych to. Mimochodem nemléčná ovesná kaše od Jippu i od Milupy je také celozrnná, což nechápu. Zvláště když všude čtu, jak celozrnné výrobky nejsou vhodné pro děti. Pokud o tom víte více, ráda se přiučím.
Vařím ovesné vločky se švestkama a chutnají nám, ale radši jen občas. V 7mi měsících jsem si netroufla.

Jinak doporučuji kaši Sinlac - je vynikající, dobře se tráví a je určena i hubeným dětem. Nebo také jáhlová kaše - jáhly se doporučují právě pro přibrání váhy a jsou pro děti velmi vhodné.

Měj se hezky.

• Citovat
  • Upravit
3492
20.1.09 08:11

TAMINKO já bych malou taky potřžebovala vykrmit a moc se mi to nedaří :? V 10 měsících měla 7,7kg. Vločky zatím jen přidávám do polívek na zahuštění stejně jako pohanku. Chleba mi moc nesní. No je to těžké vykrmit ji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.1.09 08:17

Takze mi chcete rict ze vlocky pro dite v osmem mesici nejsou vhodne?Tak to uz teda nevim co nase mala bude jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.1.09 17:02

Ahoj Taminko,
mám stejně starého chlapečka. Taky je drobek:) Teď má 6830 g.
Ale k vločkám - já dávám obilniny (celé nebo vločky dávám do ovoce nebo zeleniny). Používám zatím je bezlepkové, takže rýži, jáhly a pohanku. Oves obsahuje lepek, takže ten nedávám. Řídím se podle knížky Polévky a kašičky pro nejmenší od MUDr. Judity Hofhanzlové. Do těch kaší jsem teď začala přidívat i trošičku semínek.
Ať vám Eminka pěkně roste
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.1.09 17:08

Mimochodem, nevíte, jak dlouho je nutno dusit ovoce? Nemůžu to najít
Díky
 V.

• načítám...
  • Citovat