Hipp x Hami?

199
25.11.06 10:39

Hipp x Hami?

Ahoj, blíží se nám doba příkrmů, tak jsem se chtěla zeptat-zkoumala jste některá, které jsou „zdravější“? Myslím, že jedině Hipp dělá z bio produktů nebo se mýlím? A co Sunárek?
Jde mi o obsah dusičnanů, pesticidů a takových těch látek co mimískům škodí.
děkuji za odpovědi. Lenquita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
25.11.06 12:00

Já jsem to zas až tak nezkoumala, ale převážnou část příkrmů, kaší, čajů máme od Hippu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.11.06 12:19

Kromě HIPPu teď prodává nějaké BIO-příkrmy i DM Drogerie; u HIPPu ale pozor na sodík, v některých příkrmech je ho mnohem víc, než v jiných značkách. Taky se vyplatí sledovat obsah vody (obsah reálného jídla) v příkrmu, někde je té vody víc než půlka a ještě to doplňují „hodnotnostmi“ jako je rýžový škrob atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.11.06 14:49

Je to tak, Hipp je sice bio, ale na druhou stranu jsou schopni dávát do příkmů věci, co tam být nemají a vše je dost nastaveno škrobem. My jsme zezačátku byli jen na skleničkách, četla jsem co v nich je, pak už jsem měla favority a ty jsme kupovali.
A taky jsem si teď všimla, že DM drogerie začala dovážet bio příkrmy a jejich složení je daleko lepší než hippu - ovoce je fakt ovoce a ne škrob, cukr jsem neviděla.
A vyhýbala jsem se skleničkám od Hamé, u nás v rodině nemají jakékoliv jejich výrobky dobré renomé, tak nedůvěřuju ani věcem pro děti.
 Věrka

• Citovat
  • Upravit
268
25.11.06 15:58

AHOJ,
tak my , když už používáme nějaký kupoovaný příkrm, tak většinou jenom Hami nebo Sunárek. Hipp naší malé moc nechutnal a připadne nám moc umělý a hlavně drahý. Hami prostě malé šmakuje víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.11.06 17:08

Jé děkuji za rady ohledně Hippu hned to zkouknu a zařídím se podle toho. Ještě jednou díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.06 17:44

U nás boduje Bio dýně od Hippu, ale jinak ostatní masozeleninové kupujeme od Hami a hlavně to míchám s doma vařeným. Zkoušeli jsme i to Bio od DM, ale moc mně to nezaujalo, Hipp má lepší chuť i vůni.
Osobně si myslím, že pozor je třeba dávat právě na přidanou sůl, cukr, škrob a obsah vody, jinak chci věřit tomu, že všechny dětské skleničky jsou z relativně kvalitních surovin. Jinak totiž nezbývá než vařit sama z potravin, u kterých znám původ a stav, takže nejlíp ze zahrádky, kterou nemáme :-) .
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
25.11.06 20:44

Ahoj.

Hipp je celý bio, nicméně můj drahoušek masozeleninové odmítal, ovocné jak které :roll: .
Sunárek plival, ale HAmi prošlo vždy. :lol:

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.12.06 13:46

Ovocné nám jedou všechny. Kupujem Sunárek, nebo Hami. Hipp mi přijde zbytečně drahý. Zato htotvé zeleninové příkrmy nejí žádné. Ze začátku ještě snědla Hami 1. lžičku, ale pak jsem asi měsíc vařila sama. A jednou,když jsem fakt nestíhala a otevřela skleničku, tak po 2 lžičkách začala prskat a už jsem do ní nic nedostala. Když jsem to chutnala, tak mi to přišlo nějak moc „chemické“, že se ani nedivím, že to nechtěla. Nejlepší je přece od maminky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí